Τα μυστικά των αγγέλων 17/4

Αντιμετωπίστε τα εμπόδια ως ευκαιρίες για να θέσετε σε κίνηση την δύναμη του σκοπού σας

Παπασταύρου Λίντα
Τα μυστικά των αγγέλων 17/4

Αφιερωμένο στον Άγγελο μου που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου...

2o Μυστικό - Πρόθεση

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ

Κάθε ομορφιά που είναι ορατή εδώ κάτω από ανθρώπους με αντίληψη μοιάζει περισσότερο από κάθε τι άλλο με την ουράνια εκείνη πηγή από όπου προερχόμαστε όλοι.

«Πλάι στο ποτάμι στέκει το ιερό δέντρο της ζωής. Εκεί κατοικεί ο πατέρας μου, και το σπίτι μου βρίσκεται μέσα σε αυτόν. Ο ουράνιος πατέρας και εγώ είμαστε ένα»

Από το Ευαγγέλιο της Ειρήνης των Εσσαίων

Πρόθεση αποκαλούμε έναν ισχυρό σκοπό ή στόχο, συνοδευόμενο από την σταθερή απόφαση για την επίτευξη ενός επιθυμητού αποτελέσματος. Αν θέλει κανείς να περιγράψει ανθρώπους που καθοδηγούνται από την πρόθεση, μπορεί να πει πως διαθέτουν ισχυρή θέληση, η οποία δεν επιτρέπει σε τίποτε να παρεμποδίσει την επίτευξη της εσώτερης επιθυμία τους. Η εικόνα που μου έρχεται στον Νου είναι αυτή της σταθερής αποφασιστικότητας και της επιμονής. Αν είστε ένας άνθρωπος που δεν το βάζει ποτέ κάτω, αν ταυτόχρονα διαθέτετε μια εικόνα για τον εαυτόν σας που σας ωθεί να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, τότε ταιριάζετε στην περιγραφή ενός ατόμου που διαθέτει την δύναμη της πρόθεσης.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΠΡΟΘΕΣΗ;

Εξέχοντες ερευνητές πιστεύουν πως η διάνοια, η δημιουργικότητα και η φαντασία μας βρίσκονται σε σχέση αλληλεπίδρασης με το ενεργειακό πεδίο της πρόθεσης, και όχι ότι υφίστανται απλώς ως σκέψεις ή στοιχεία στον εγκέφαλό μας. Οι μελέτες πολλών επιστημόνων έχουν αποδείξει ότι υπάρχει μια ανώτερη και ταχύτερη ενεργειακή διάσταση ή αλλιώς ενός ανώτερου, ταχύτερου πεδίου της πρόθεσης στο οποίο όλοι μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση και να το χρησιμοποιήσουμε.

Η ερώτηση που βρίσκεται το πεδίο αυτό είναι η εξής: Δεν υπάρχει μέρος όπου δεν βρίσκεται, γιατί κάθε τι στο σύμπαν είναι συνυφασμένο με την πρόθεση. Αυτό ισχύει για όλες τις μορφές της ζωής, είτε πρόκειται για ένα άγριο ζώο, μια τριανταφυλλιά ή ένα βουνό. Ένα μικροσκοπικό βελανίδι , το οποίο φαινομενικά δεν έχει την δύναμη να σκεφτεί ή να κάνει σχέδια για το μέλλον του, εμπεριέχει πρόθεση από το αόρατο πεδίο. Αν ανοίξετε ένα βελανίδι, δεν θα δείτε μια γιγάντια βελανιδιά. Γνωρίζετε όμως πολύ καλά πως αυτή βρίσκεται εκεί. Κάθε πλευρά της φύσης, χωρίς καμία εξαίρεση, είναι συνυφασμένη με την πρόθεση και, από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, τίποτε στην φύση δεν αμφισβητεί το μονοπάτι του σκοπού του. Η φύση απλώς εξελίσσεται σε αρμονία με το πεδίο της πρόθεσης.

Στο DNA όλων μας υπάρχει αυτό που μερικοί αποκαλούν προδιάθεση, και βρίσκεται εκεί από την σύλληψη μας. Την στιγμή της σύλληψής μας, όταν μια απειροελάχιστη σταγόνα ανθρώπινου πρωτοπλάσματος ενώνεται με ένα ωάριο, αρχίζει η ζωή με την υλική της μορφή και η πρόθεση κατευθύνει την διαδικασία της ανάπτυξης. Η πηγή δεν είναι άλλη από την Πρόθεση, είναι καθαρή απεριόριστη ενέργεια που δονείται με τέτοια ταχύτητα, ώστε να δεν μπορεί να καταμετρηθεί ούτε να παρατηρηθεί. Είναι αφανής, χωρίς μορφή ή όρια.

Η Πρόθεσή μας είναι το άλφα και το ωμέγα: έχοντας την πρόθεση να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, πιο πνευματικοί, πιο εξαγνισμένοι, πιο φωτεινοί, και φωτισμένοι πιο αληθινοί και ευτυχισμένοι, πιο πλήρεις και ολοκληρωμένοι. Η πρόθεση κινητοποιεί όχι μόνο τις εσωτερικές μας δυνάμεις ( που είναι ένα με την θεϊκή δύναμη που μας δημιούργησε) αλλά και εξωτερικές δυνάμεις, δηλαδή ολόκληρο το σύμπαν! Η καθαρή , αγνή και ισχυρή ακλόνητη πρόθεση μας να συναντήσουμε αγγέλους και να γίνουμε συνειδητά τα αδέλφια τους επιτελεί αυτό ακριβώς που αναζητάμε μέσα από την πρόθεση.

ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΕΡΓΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ

Στο επόμενο η συνέχεια του 2ου Μυστικού (Πρόθεση) θα είναι τα τέσσερα βήματα προς αυτήν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved