Δώνης εναντίον Βαλβέρδε

Σκορπιός εναντίον Υδροχόου...

Παπασταύρου Λίντα
Δώνης εναντίον Βαλβέρδε

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο τελικός του κυπέλου Ελλάδος έγινε μια υπόθεση των σταθερών ζωδίων. Σκορπιός εναντίον Υδροχόου... ξανά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε αυτήν την φορά να εκπροσωπεί τον Υδροχόο, αντί του Μανόλο Χιμένεθ.

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού είχα γράψει από την αρχή της χρονιάς, ότι έχει τις καλύτερες πιθανότητες από όλους για να σηκώσει μια ή δύο «κούπες» και οι εξελίξεις δικαίωσαν αυτήν την εκτίμηση.

Από την άλλη πλευρά, ο Σκορπιός Γιώργος Δώνης θα επιχειρήσει πάλι να κερδίσει ένα φαβορί, με την τύχη και την ατυχία να παίζουν το δικό τους παιχνίδι στις πλάτες του. Γιατί ...δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζει σε δεύτερο σερί τελικό έναν προπονητή που την ημέρα του αγώνα έχει τον Δία «κορώνα στο κεφάλι του».

Κρίνοντας βέβαια από τον χάρτη των γενεθλίων του (την Ηλιακή επιστροφή, δηλαδή) είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από πέρυσι -κάτι που φαίνεται και από την βαθμολογική θέση του Ατρομήτου- ωστόσο θα κέρδιζε σίγουρα το κύπελλο αν απέναντι του δεν είχε τον Βαλβέρδε. Τετράγωνο και μάλιστα ακριβείας του διελαύνοντα Δία προς τον Ήλιο του έχει ο Ισπανός την ημέρα του τελικού (μάλλον η 29η Απριλίου) και από αυτήν την άποψη θα πρέπει να μεσολαβήσουν ...θεοί και δαίμονες για να μην κάνει το νταμπλ.

Η μόνη επιφύλαξη έχει να κάνει με τις άγνωστες αστρολογικές παραμέτρους των δύο προπονητών (Ωροσκόπος, Μεσουράνημα, οικοθεσία).

Όσον αφορά πάντως την εξέλιξη του αγώνα, το πιθανότερο είναι να υπάρξει παράταση, ίσως και πέναλτι...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved