Adele - Η Ταυρίνα τα πήρε όλα!

H Adele είναι Ταύρος με Ωροσκόπο στον Υδροχόο και Σελήνη στον Τοξότη

Παπασταύρου Λίντα
Adele - Η Ταυρίνα τα πήρε όλα!

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μετά τον πρόσφατο θρίαμβο της στα βραβεία Grammy ήρθε ένας ακόμη στα Brit Awards. Και πως να μην έρθει δηλαδή, αφού ο μόνιμος πλανητικός παρτενέρ της, ο Δίας, έχει όλη την καλή διάθεση να της χαρίσει δόξα μα και χρήμα. Σε σύνοδο με τον Ήλιο της, στον 2ο οίκο των οικονομικών καθιστά την Adele ένα τυχερό κορίτσι, που λίγο να δουλέψει, φτάνει για να θρονιαστεί στις πρώτες θέσεις της show biz.

Η επιπλέον παρουσία της Δήμητρας σε γωνιακό οίκο (στον 1ο) είναι μάλλον ...σκανδαλώδης, αφού οι περιπτώσεις ταυτόχρονης υποστήριξης του Δία και της Δήμητρας σε ένα ωροσκόπιο σταρ, δεν είναι δα και καθημερινό φαινόμενο (ανάλογα bonus έχει και η Αντζελίνα Τζολί).

Οι δύο κατά τεκμήριο πιο αποδοτικοί πλανήτες σε σχέση με την ανταπόκριση στο κοινό, έχουν μαζί τους και την ...τρίτη της παρέας, την Σελήνη, η οποία βρίσκεται και αυτή σε γωνιακό οίκο (στον 10ο) κάνοντας την -δύσκολη για άλλους- είσοδο στις καρδιές του κοινού a piece of cake!

Το ...τζακ ποτ για το 2012 ήρθε με την τρέχουσα διέλευση του Δία από τον Ταύρο και κάτω από αυτές τις συνθήκες το να προφήτευε κανείς επιτυχίες για την Βρετανίδα τραγουδίστρια θα ήταν ...σαν να κλέβει εκκλησία!

Ταύρος λοιπόν με Ωροσκόπο στον Υδροχόο και Σελήνη στον Τοξότη, βρίσκεται μονίμως κοντά στην πηγή των διακρίσεων, εκμεταλλευόμενη το «άστρο» που ανέτειλε κατά την γέννηση της. Η καλλιτεχνική της κλίση είναι προϊόν ενός ενεργού Ποσειδώνα, ο οποίος κάνει τρίγωνα με τον Ήλιο και τον Δία, ενώ παράλληλα ως αστρικός βρίσκεται επάνω στο Μεσουράνημα.

adele_copy_copy

Βέβαια, το ωροσκόπιο της Adele έχει και τα «αγκάθια» του, με πιο αιχμηρό μεν τον Άρη στον 12ο οίκο αλλά εν δυνάμει πολύ πιο ...τοξικό τον συνδυασμό (αντίθεση) του Ήλιου και του Δία με τον Πλούτωνα. Γιατί αν ο Άρης είναι ένα πρόβλημα για την υγεία ή τα παιχνίδια που μπορεί να παίζονται πίσω από την πλάτη της (ενίοτε και να παίζει η ίδια στις πλάτες των άλλων), ο Πλούτωνας είναι πάντα πρόθυμος να την παρασύρει σε ολισθηρές, όσο και «σκοτεινές» ατραπούς, κινούμενος πάντα στην λογική της πλεονεξίας. Ουσιαστικά οι τρεις πλανήτες συγκροτούν μαζί με τον Ήλιο ένα ανοικτό τ-τετράγωνο που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ριψοκίνδυνης «βουτιάς στην άβυσσο». Και αν τυχόν έρθουν τα δύσκολα, ο Δίας από υπερόπλο μπορεί να μετατραπεί σε κατάρα παρόμοια με εκείνη του Ερυσίχθονα, που η θεά Δήμητρα καταδίκασε σε αιώνια πείνα, επειδή έκοψε μια από τις ιερές βελανιδιές της.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ...χθόνια στοιχεία της Βρετανίδας σταρ, μπορούμε να σταθούμε στην περιέργεια, την δροσιά, την παιδικότητα αλλά και την ελαφρότητα της αντίθεσης Σελήνης-Αφροδίτης στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Μάλιστα, οι δύο πλανήτες «πέφτουν» ως αστρικοί επάνω στον τροπικό Ερμή στον 3ο οίκο, αιτιολογώντας επαρκώς τα φωνητικά πλεονεκτήματα της Adele.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved