Σάκης Ρουβάς, σαράντα καρατίων

Αν μη τι άλλο, ως perfomer... σκίζει, εκμεταλλευόμενος με σύνεση τα προσόντα με τα οποία τον προίκισε η φύση

Παπασταύρου Λίντα
Σάκης Ρουβάς, σαράντα καρατίων

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ο Σάκης Ρουβάς, γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 5 Ιανουαρίου του 1972 -μόλις σαραντάρησε δηλαδή- και συνεχίζει ακάθεκτος να βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών.
Εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στην κορυφαία θέση των προτιμήσεων του κοινού-και θα συνεχίσει να είναι-κάτι που οφείλει πρωτίστως στο τρίγωνο της Δήμητρας με το Δία που κοσμεί το γενέθλιο χάρτη του. Αν μη τι άλλο, ως perfomer ...σκίζει, εκμεταλλευόμενος με σύνεση τα προσόντα με τα οποία τον προίκισε η φύση.


Αιγόκερως με Σελήνη στην Παρθένο χαρακτηρίζεται από επαγγελματική ευσυνειδησία και του αρέσει να είναι τέλειος σε ότι κάνει. Μάλιστα το τετράγωνο του Ουρανού προς τον Ήλιο του υποδηλώνει ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να «ψάχνεται», αναζητώντας διαρκώς νέους τρόπους για να εκφράσει το δημιουργικό του ταλέντο. Από την άλλη πλευρά ο Ουρανός σηματοδοτεί ουσιαστικές στροφές στην καριέρα του και όσο μεγαλώνει θα δοκιμάζει τις ικανότητες του σε διάφορα ...μετερίζια.
Επαγγελματικά με την πάροδο του χρόνου θα γίνεται όλο και πληρέστερος, μη σταματώντας ποτέ να αιφνιδιάζει το κοινό και τους κριτικούς με τις επιλογές του.


Η ψυχική του ευγένεια είναι έκδηλη από το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μια όψη που-κατά τεκμήριο-φαίνεται έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή της καλλιτεχνικής σταδιοδρομίας του.

Η θετική ενέργεια που εκπέμπει πηγάζει από τη σύνοδο του Ερμή με το Δία στον Τοξότη και είναι βέβαιο ότι πετάει τη σκούφια του για τα παιδιά και τη νεολαία, αφού και ο ίδιος κατατάσσει τον εαυτό του στην ίδια κατηγορία.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό τον βοηθάει να είναι πάντα γυμνασμένος και ετοιμοπόλεμος.

Ο ...πανικός που εξακολουθεί να σκορπίζει στο γυναικείο φύλο άμα τη εμφανίσει του, «πατάει» πάνω στην αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα, η οποία όπως και να το κάνουμε ...εκτοξεύει φερομόνες προς κάθε κατεύθυνση. Μάλιστα οι δύο πλανήτες στην αστρική τους εκδοχή πέφτουν πάνω στην τροπική Σελήνη, ανεβάζοντας κι άλλο τον ερωτικό πυρετό. Στην κυριολεξία είναι αυτό που λένε «κόβω φλέβες»!

Μπαίνοντας στο τεσσαρακοστό έτος της ηλικίας του ο Σάκης Ρουβάς ολοκλήρωσε παράλληλα τις «εξετάσεις» του απέναντι στον Κρόνο, ο οποίος επιθεώρησε εξονυχιστικά τα πεπραγμένα του καλλιτέχνη και πίεσε για την λήψη αποφάσεων. Και του αξίζουν χίλια μπράβο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τις βουλές του πλανήτη των υποχρεώσεων και των περιορισμών, ο οποίος συνήθως νοείται ως φορέας κρίσεων και ανυπέρβλητων δυσκολιών.

Γιατί εκμεταλλευόμενος το άστρο του αλλά και την συμβατή φύση του Κρόνου με τον Αιγόκερω ο δημοφιλής καλλιτέχνης, έπραξε το καλύτερο: Η έλευση του Ρουβά junior και το ολοκαίνουργιο σπίτι όπου όλη η οικογένεια θα στεγάσει τα όνειρα της είναι τα αναμφισβήτητα σημάδια ενός Κρόνιου νοικοκυρέματος.

Οι μόνοι που θα μπορούσαν να έχουν ένσταση γι’ αυτό είναι βέβαια ο «αναποδιασμένος» Ουρανός και ο αναμορφωτής Πλούτωνας που σε αυτήν την φάση προβληματίζονται για το αν και πως θα βάλουν τις τρικλοποδιές τους, στην ζωή του Σάκη Ρουβά. Κι αυτήν την φορά δεν είναι ο Ήλιος που θα γίνει αντικείμενο «επιθεώρησης» αλλά ο Άρης, που καλείται να απορροφήσει μια υπερβολική δόση ενέργειας χωρίς να υπάρξουν σοβαρές αρνητικές συνέπειες.

Από μια θετική σκοπιά, οι διελεύσεις των δύο αργών πλανητών από τον Άρη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσουν ένα επιπλέον «τρέξιμο» με πρόθεση να επιτευχθεί ένας ιδιαίτερος στόχος, ωστόσο υπάρχει και η εκδοχή ενός μεγάλου ρίσκου που δεν θα «βγει» ή ειδικότερα κάτι το σχετικά επικίνδυνο που θα του τύχει. Επειδή όμως η ώρα γέννησης του Έλληνα σταρ δεν είναι γνωστή, καλύτερα να περιμένουμε, προσδοκώντας το καλύτερο.

Πάντως, τα crash test έχουν ήδη ξεκινήσει και ίσως δούμε τα αποτελέσματα τους μέσα στο 2012.

Χρόνια πολλά Σάκη και ...βάστα γερά!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved