Michael Hutchence-Ένας θρύλος, μια τραγωδία

Ο τραγουδιστής των INXS έγινε sex symbol και μετά «γή εί και είς γήν απελεύση»
Michael Hutchence-Ένας θρύλος, μια τραγωδία

από τους Karl Heinz Ottinger

και Γιάννη Ριζόπουλο

O Michael Hutchence, μουσικός και τραγουδιστής των INXS, είδε το φως του Ήλιου του Sydney σαν σήμερα στις 22/01/1960 στις 5 το ξημέρωμα. Ένας γοητευτικός τραγουδιστής με την ιδιαίτερη φωνή αλλά και την ακόμα πιο ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση έφτασε στο απόγειο της καριέρας του, έγινε sex symbol και μετά «γή εί και είς γήν απελεύση». Μεγάλος γυναικάς, δείτε ποιες πέρασαν (επισήμως ) από την κρεβατοκάμαρα του:

Helen Cristensen, Elle Mc Pherson, Terri Nuom, Belinda Carlise....Kylie Minogue, Kym Wilson και ...βλέπουμε.

Ο Άρης στην 5η μοίρα του Αιγόκερω (λυσάχτε Τσαούσες που έλεγε και ο Μαρίνος ) σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και στον 12ο οίκο ήταν ερωτικός και αυτοκαταστροφικός.

Ο Δίας στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό τον έστειλαν στο πάνθεον των θρύλων αλλά η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Σκορπιό τον έκαναν να είναι ένθερμος υποστηρικτής των λευκών γραμμών, των εξ Κολομβίας ορμώμενων.

Μεγάλος Καλλιτέχνης, ποιητής, εραστής . Όλα βρίσκονται στους παρακάτω στίχους :

"You're so fine

Lose my mind

And the world seems to disappear

All the problems, all the fears

And the world seems to disappear"

Βρέθηκε νεκρός το 1997 γυμνός από erotic asphyxiation

hutchence_copy

Η καλλιτεχνική του κλίση υποδηλώνεται από τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό, στο 10ο οίκο, ενώ στο ωροσκόπιο του υπάρχουν οι τυπικές προδιαγραφές ενός ρόκερ (δηλαδή το τρίπτυχο Άρης-Κρόνος-Ουρανός), κυρίως ίδιο-συναστριακά:

Ο αστρικός Ωροσκόπος, ο αστρικός Ήλιος και ο αστρικός Ερμής κάνουν σύνοδο με τον τροπικό Άρη, που με τη σειρά του σχηματίζει τετράγωνο με την αστρική Σελήνη. Ο ενεργός Κρόνος (σε όψεις με τα αστρικά Φώτα) και ο επίσης δυναμικός Ουρανός (στον 7ο οίκο, σε σύνοδο μάλιστα με την ακμή του οίκου, ως αστρικός) ολοκληρώνουν το «σύνηθες» αστρολογικό προφίλ των καλλιτεχνών του είδους.

Βέβαια ένα τόσο πλούσιος 12ος οίκος και ιδιαίτερα όταν ενεργοποιείται από τον αστρικό Ωροσκόπο δημιουργεί ερωτηματικά και ανησυχίες, που δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν δύο φορές.

Την πρώτη με την απώλεια της αίσθησης της όσφρησης και της γεύσης, ύστερα από ένα ατύχημα στη Δανία το 1992, γεγονός που του δημιούργησε άγχος και κατάθλιψη. Και τη δεύτερη με τον-επισήμως ανεξιχνίαστο-θάνατο του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στις 22/11/97.

Αστρολογικά στην τελευταία πράξη της ζωής του, φαίνεται μια ουσιαστική εμπλοκή τόσο του Ερμή, όσο και του Πλούτωνα.

Στο χάρτη του Ηλιακού Τόξου, ο προχωρημένος Ερμής ήταν σε αντίθεση με το γενέθλιο Πλούτωνα και σε εξάγωνο με τον Άρη, ενεργοποιώντας το γενέθλιο τρίγωνο των δύο πλανητών μεταξύ 8ου και 12ου οίκου, ένδειξη μιας ριψοκίνδυνης «βουτιάς στο ντουλάπι με τους σκελετούς».

Η αντίθεση του προοδευμένου Ωροσκόπου με τον γενέθλιο Πλούτωνα (ανοχή 1 μοίρα περίπου) είναι ακόμη μια μηδενιστική ένδειξη, η οποία μάλιστα υπονοεί πως η ώρα γέννησης του Hutchence επιδέχεται μιας μικρής διόρθωσης προς τα πίσω.

hutchence_sol_arc

Παράλληλα ο διελαύνων Ποσειδώνας έκανε σύνοδο με το γενέθλιο Ερμή –και βέβαια τον Ωροσκόπο στον Αιγόκερω- πολλαπλασιάζοντας τις πιθανότητες ενός «λάθους» ή μιας έντονης φευγαλέας αναζήτησης, ενώ ο διελαύνων Πλούτωνας τετραγώνιζε τον εαυτό του, αναπαράγοντας θέματα του 8ου οίκου.

Από αυτήν την άποψη, η εκτίμηση της τότε συντρόφου του Paula Yeats, ότι δηλαδή ο Hutchence έπεσε θύμα της προσπάθειας του να αυξήσει την ηδονή του μέσω της ασφυξίας, έχει μια ουσιαστική βάση.

Και η «ενίσχυση» αυτής της απόπειρας με τη χρήση διαφόρων ουσιών, επίσης...

Στην προσωπική του ζωή ο Hutchence όπως ήδη διαβάσατε ήταν αρκετά ...ζωηρός και είχε δημιουργήσει σχέσεις με πολλές πρωταγωνίστριες της σόου μπιζ.

Σε αυτό βοήθησε βέβαια η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία στον Τοξότη στον 11ο οίκο, στην οποία συμμετέχει και η αστρική Δήμητρα, η κατ’ εξοχήν αρμόδια των απανταχού celebrities.

INXS

Η πιο «σκανδαλώδης» σχέση του ήταν αυτή με την Yeats (που γέννησε και το μοναδικό του παιδί), αφού εκείνη στην αρχή της γνωριμίας τους ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Bob Geldof.

Η ενεργή Δήμητρα (σε τετράγωνο με το Μεσουράνημα και τον αστρικό Ποσειδώνα) ήταν και η βασική υπεύθυνη που ο ωραίος Michael κέρδισε την παγκόσμια αναγνώριση και την υποστήριξη του κοινού, μια βοήθεια ωστόσο που στο reality της ζωής του πετάχτηκε στα σκουπίδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved