Κάρλα Μπρούνι-Από σαλόνι σε σαλόνι

Η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, πρώην μοντέλο, τραγουδίστρια και νυν «πρώτη» κυρία της Γαλλικής Δημοκρατίας, γεννήθηκε στις 23/12/67 (ώρα 18:20) στο Τορίνο της Ιταλίας.

Κάρλα Μπρούνι-Από σαλόνι σε σαλόνι

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερως με Ωροσκόπο στον Καρκίνο, είναι βέβαιο πως συνδυάζει την υψηλή φιλοδοξία με ένα πολύ ισχυρό αίσθημα καταξίωσης και αποκατάστασης, επαγγελματικής και οικογενειακής.


Η Σελήνη στην Παρθένο συμπληρώνει την εικόνα μιας γυναίκας που μπορεί να πειθαρχεί υπομονετικά στις fitness απαιτήσεις του modeling, ενώ η σύνοδος της με τον Πλούτωνα προδίδει έναν μάλλον απόλυτο χαρακτήρα που επιμένει μέχρι να πετύχει τους (προαποφασισμένους) στόχους του. Προς ενίσχυση αυτής της εμμονικής αλλά και συναισθηματικά «βαθειάς» Σελήνης, έρχεται η Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον 5ο οίκο των ερώτων, η οποία με την σειρά της κινείται στα όρια του πάθους και του ερωτισμού. Το τετράγωνο της με τον Άρη, που στα μάτια των ανδρών σίγουρα είναι ...όλα τα λεφτά, προίκισε την Κάρλα Μπρούνι με ένα έντονο σεξ απήλ, συνέπεια του οποίου ήταν η ιδιαίτερα πλούσια προσωπική της ζωή.


Όσο για το θέμα της πίστης και της απιστίας, ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με την Αφροδίτη έδωσε την δική του «προίκα».


Η ίδια κάποτε δήλωσε: «Που και που είμαι μονογαμική αλλά σίγουρα προτιμώ την πολυγαμία και την πολυανδρία».


Ανάμεσα στους πολλούς και διάσημους εραστές της συμπεριλαμβάνονται ο Μικ Τζάγκερ, ο Έρικ Κλάπτον και ο πρώην Γάλλος πρωθυπουργός Λοράν Φαμπιούς.

Σαν καλή Αιγοκερίνα κυνηγάει πάντα το Νο 1 και δεν συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο. Από αυτήν την άποψη ο Νικολά Σαρκοζί παίζει το ...κεφάλι του αν χάσει την Προεδρία!

bruni

Τα αστρολογικά της ατού που την ανέδειξαν ανάμεσα στις κορυφαίες στον χώρο της είναι η Δήμητρα (γωνιακή, στον 4ο οίκο) και φυσικά ο Δίας (σε αντίθεση με το αστρικό Μεσουράνημα, σε τετράγωνο με τον αστρικό Ήλιο και σύνοδο με τον αστρικό Ουρανό).


Και σε κάθε περίπτωση, με τον Δία στο 2ο οίκο και τόση ...γη στο ωροσκόπιο της, έχει τον τρόπο να βγαίνει πάντα κερδισμένη.

Από την άλλη, η παρουσία του αυστηρού Κρόνου στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου της αλλά και του ανατρεπτικού Ουρανού στον 4ο, αρχικά ξαφνιάζουν αλλά μια πιο προσεκτική μελέτη των αστρολογικών δεδομένων και της ζωής της, λύνει κάθε απορία.

Η οικογένεια της ήταν και είναι ιδιαίτερα ευκατάστατη αλλά όχι και απαλλαγμένη προβλημάτων. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Γαλλία και την Ελβετία, αφού οι δικοί της μετανάστευσαν φοβούμενοι κάποια τρομοκρατική επίθεση από τις «Ερυθρές Ταξιαρχίες».


Ο πραγματικός της πατέρας φέρεται να είναι ο Maurizio Remmert, εραστής της μητέρας της για έξη χρόνια.


Ακόμη, το εξαιρετικά δυσοίωνο τ-τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου-Ουρανού, με τον Ήλιο στον 6ο οίκο να αναφέρεται άμεσα σε θέματα υγείας, εκδηλώθηκε όχι στην ίδια αλλά στον αδελφό της, ο οποίος πέθανε από Aids το 2006.

Κι εδώ φαίνεται για μια ακόμη φορά πως ένας δραστικός Δίας μπορεί από την πλευρά του να συμβάλλει ουσιαστικά σε μια κοινωνική και οικονομική άνοδο, ωστόσο η «ομπρέλα προστασίας» που παρέχει δεν καλύπτει τα πάντα και ιδιαίτερα τα συναισθηματικά θέματα. Κατά την γνώμη μου και με όσα βλέπω στον γενέθλιο χάρτη της, η Κάρλα Μπρούνι έχει στερηθεί την πραγματική αγάπη στην ζωή της, αυτήν που δεν στηρίζεται σε πλούτη και αξιώματα και δεν φωλιάζει σε Προεδρικά μέγαρα. Και η ζωή της δεν είναι παρά μια διαρκής αναζήτηση αυτού του αγαθού, μια αναζήτηση που κινδυνεύει σοβαρά να παραμείνει ανικανοποίητη και μάταιη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved