Eurovision 2019: Ανατροπή στα προγνωστικά! Τα νέα φαβορί προκαλούν έκπληξη!

Οι αστρολογικές... αποδόσεις δεν ταυτίζονται με τις στοιχηματικές!

Eurovision 2019: Ανατροπή στα προγνωστικά! Τα νέα φαβορί προκαλούν έκπληξη!

Μετά την διεξαγωγή των δύο ημιτελικών, οι στοιχηματικές αποδόσεις δίνουν πρώτη -και με διαφορά- την Ολλανδία με τον Κριό, Duncan Laurence, να ερμηνεύει το Arcade.

Στην πρώτη επτάδα ακολουθούν η Kate Middler Heidke (Αυστραλία), ο John Lundvik (Σουηδία), ο Luca Hanni (Ελβετία), ο Chingiz (Αζερμπαϊτζάν), ο Alessandro Mahmood (Ιταλία) και ο Sergey Lazaref (Ρωσία).

Ή… αλλιώς, με ζωδιακή «ταυτότητα» μια Σκορπίνα, ένας Υδροχόος, ένας Ζυγός, ένας Ιχθύς, ένας Παρθένος και ξανά ένας Κριός.

Αλλά οι, ας πούμε, αστρολογικές… αποδόσεις δεν ταυτίζονται με τις στοιχηματικές!

Με βάση τα επίσημα στοιχεία γέννησης των καλλιτεχνών (χωρίς ώρα*) και το τι διαφαίνεται από τα συστήματα πρόβλεψης, η σειρά κατάταξης αλλάζει, με την Ολλανδία και την Σουηδία να αρκούνται σε μια θέση στην πρώτη πεντάδα, αλλά από την… 2η και μετά!

Αστρολογικά φαβορί για την πρωτιά είναι η Ρωσία, η Αυστραλία και η Ελβετία.

Ο Lazaref και η Heidke ποντάρουν στον δυνατό Ουρανό που έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους και τους δίνει το OK για να κάνουν την έκπληξη ως αουτσάιντερ. Επιπλέον, ο πρώτος έχει ένα τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στο ηλιακό τόξο και μια επιστροφή Δία στον Τοξότη, ενώ η δεύτερη έχει βάσιμες ελπίδες, εξ αιτίας της «πρώτης φοράς… κάτι», με την οποία συνδέεται ο διελαύνων Δίας στον Τοξότη σε σχέση με τους διαγωνισμούς της Eurovision. Να κερδίσει, δηλαδή, για πρώτη φορά μια χώρα που βρίσκεται… στην άλλη άκρη της γης!

Όσο για τον Hanni έχει μια σύνοδο Δία-Αφροδίτης στο αστρικό ηλιακό τόξο, μια «σούπερ» όψη επιτυχίας, που φτάνει και περισσεύει για την νίκη, αρκεί να «πιάσει τόπο».

*Η έλλειψη ακριβούς ώρας γέννησης είναι πάντα ένα «αγκάθι» στην αστρολογική πρόβλεψη, καθιστώντας την εν μέρει επισφαλή

Διάβασε επίσης: Eurovision 2019: Θα σκάσει... βόμβα στο Τελ Αβίβ;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved