Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Η Μις Υφήλιος της Ελλάδας

Η 23 ετών καλλονή από την Πάτρα είναι διεθνούς φήμης μοντέλο
Παπασταύρου Λίντα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Η Μις Υφήλιος της Ελλάδας

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina


Η πεντάμορφη Star Hellas ήταν ένα από τα φαβορί στον φετινό διαγωνισμό για την «Μις Υφήλιος» και όχι άδικα.

Είναι χαρακτηριστικό πως κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα ειδικά βραβεία για το καλύτερο πρόσωπο της Υφηλίου, που απονέμει μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες, που ασχολούνται με το συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Η ιστοσελίδα μάλιστα αναφέρει για την Ηλιάνα: «Έχει τις πιο ιδανικές αναλογίες στο πρόσωπο της από όλες τις υποψήφιες στον φετινό διαγωνισμό. Η δομή των οστών της, τα φρύδια της, τα αυτιά, τα μάτια, η μύτη, τα χείλη έρχονται σε ένα επίκεντρο της έρθουν σε ένα επίκεντρο και μας κάνει να ολοκληρώνουμε την άποψη μας ότι είναι πραγματικά υπνωτική από κάθε γωνία».

Η 23 ετών καλλονή από την Πάτρα είναι διεθνούς φήμης μοντέλο, ανήκοντας στη χρυσή τριάδα του Ελληνικού modeling. Επιλεγμένη από τους Dolce & Gabanna και Roberto Cavalli για τις επιδείξεις τους, η ομορφιά της παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Παρόλα αυτά στο χθεσινό διαγωνισμό για την Miss Universe, δεν κατάφερε να μπει στην τελική 16άδα.
Η αφρικανική ομορφιά ήταν αυτή που επικράτησε τελικά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με την 25χρονη Leila Lopes από την Ανγκόλα να αναδεικνύεται ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Η αλήθεια είναι όμως, πως όταν κοιτάζει κανείς την Ελληνίδα Star Hellas, δεν νοιάζεται για το ποια κορδέλα τυλίγει το σώμα της.

iliana_papageorgiou

Γεννημένη στις 5/2/1988 κάτω από την αέρινη επιρροή του Υδροχόου, σε συνδυασμό με τη γήινη Σελήνη στην Παρθένο, μοιάζει με ξωτικό που μαγεύει τη φύση.

Η τελειομανής και fitness Σελήνη της πρόσφερε τα εχέγγυα για να μπει στον κόσμο του modeling, ενώ σημαντική συμβολή στην είσοδο της στην διεθνή show biz έχει και η Δήμητρα σε σύνοδο με τον Ήλιο της, παραδοσιακό δείκτη μιας επαγγελματικής επιλογής.

Διασαφηνίζεται λοιπόν, πως το modeling δεν είναι για την Ηλιάνα μόνον μια φευγαλέα κίνηση εντυπωσιασμού και ματαιοδοξίας, αλλά μια στοχευμένη επαγγελματική καριέρα, με σαφείς προοπτικές επιτυχίας.

Η σχεδόν απόλυτη σύνοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες με τον Βόρειο Δεσμό, συνέδραμε επίσης στη δημοτικότητα και την αναγνώριση που έχει λάβει στα 23 της χρόνια, αφού κατάφερε να ταξιδέψει σε όλες τις μητροπόλεις της μόδας, λικνιζόμενη σε διεθνείς πασαρέλες φορώντας ρούχα διάσημων σχεδιαστών.

Οι όψεις της Αφροδίτης είναι πολύ ενδεικτικές στο χάρτη της, αρχίζοντας με το τετράγωνο με τον Άρη και την πιθανή συμμετοχή της Σελήνης (σε ένα Ταυ-τετράγωνο πλέον) που δίνουν στην προσωπική της ζωή μια αμαζόνεια αντιμετώπιση των σχέσεών της στις οποίες η λεπτομέρεια πρωτοστατεί.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με την ακριβέστατη σύνοδο Κρόνου – Ουρανού δίνει την εικόνα μιας γυναίκας που πασχίζει για τις επιδιώξεις της χωρίς να χαρίζεται σε κανέναν, αλλά και χωρίς να της χαρίζεται εύκολα τίποτα. Το απόμακρο βλέμμα της κάνει τους άλλους απλά να την ακολουθούν αποσβολωμένοι, αλλά δεν της εγγυάται ασφάλεια, αφού οι ανατροπές στη ζωή της μάλλον θα είναι συχνές και έντονες.

Ο Ουρανός σαν κυβερνήτης του Ήλιου της, πειραματίζεται με ρίσκο μέσα από το τετράγωνο με την Αφροδίτη, αλλά η σύνοδός του με τον συγκυβερνήτη του Ήλιου της Κρόνο, μορφοποιεί τη συμπεριφορά της, η οποία φιλοδοξεί διαρκώς, γύρω από τις ανεξάντλητες ευκαιρίες που την περιτριγυρίζουν.

Το εξάγωνο του Υδροχοϊκού Ερμή με Κρόνο και Ουρανό, επιβεβαιώνει την ανάγκη της για πρωτότυπες και εκκεντρικές πινελιές, ενώ μαζί με τις υπόλοιπες όψεις προσδιορίζει την διανοητική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει όταν αφήσει το modeling.

Ο Δίας από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Ερμή και σε τρίγωνο με Άρη, Κρόνο και Ουρανό, δίνει την εικόνα μιας πολυτάλαντης προσωπικότητας που ξέρει πως να κάνει μια καλή, όσο και εντυπωσιακή αρχή.

Όμως το «αγκάθι» που ακούει στο όνομα Πλούτωνας, μπορεί να την οδηγεί συχνά σε προσωπικά αδιέξοδα, μηδενισμούς και αυτοκαταστροφικές επιλογές.

Ικανότατη στο να ξεκινάει από το μηδέν αλλά και να «βυθίζεται» σε αυτό, είναι προορισμένη να ζήσει πολλά και να αφήσει πίσω της αρκετά ...συντρίμμια!

Από την άλλη πλευρά, η καθοριστική όψη του τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα, εκτός από την καθηλωτική ομορφιά της, προστατεύει και την καθηλωτική ιδιοσυγκρασία της.

Τα έντονα συναισθήματα που ξεχύνονται στο χάρτη της, τα διαχειρίζεται μέσα από την θεληματική αυτή όψη, ασκώντας μεγάλη επιρροή στους άλλους, ακόμα και μέσα από μία φωτογραφία.

«Η αληθινή ομορφιά που πηγάζει από την καρδιά, δεν χρειάζεται επιδιόρθωση ή ακριβά ρούχα και κοσμήματα» δήλωσε η ίδια, αλλά, αν είσαι 1.77 με τέτοιες αναλογίες στο πρόσωπο και στο σώμα, σίγουρα η επιδιόρθωση μοιάζει με κακόγουστο ανέκδοτο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved