Ντορέττα - Ντάνος: Ένα ζευγάρι που αστρολογικά κεντρίζει το ενδιαφέρον

Που το πάνε η Ζυγίνα και ο Αιγόκερως;

Ντορέττα - Ντάνος: Ένα ζευγάρι που αστρολογικά κεντρίζει το ενδιαφέρον

Εκείνη Ζυγός, εκείνος Αιγόκερως συγκροτούν ένα δίδυμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Τελικά είναι μαζί ή όχι; Οι συχνές κοινές έξοδοι, που εντελώς «τυχαία» συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός παραπέμπουν στο πρώτο, όμως ο Ντάνος επιμένει πως πρόκειται μόνον για μια φιλία. Και με τον ισχυρό Κρόνο που κουβαλά στις αποσκευές του, έχουμε κάθε λόγο να τον πιστέψουμε. Εξ άλλου, ο ίδιος δεν καταδέχεται να «παίξει» με την δημοσιότητα, αυτό είναι μια δική της… αρμοδιότητα!

Αστρολογικά πάντως, η χημεία τους είναι δεδομένη κι αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τα ζώδιά τους, όσο με τα παιχνίδια που σκαρώνουν ο Άρης και η Αφροδίτη στους γενέθλιους χάρτες τους. Mάλιστα, σύμφωνα με τη μεταξύ τους συναστρία η Ντορέττα Παπαδημητρίου δείχνει να έχει πιο έντονα αισθήματα και στην περίπτωση που συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα έκανε οτιδήποτε για να τον αποκτήσει!

Όμως «it takes two to tango» και το κακό για την ίδια είναι ότι σε αυτήν τη φάση τα άστρα δεν την ευνοούν κι αν «τα δώσει όλα», το πιθανότερο είναι να απογοητευθεί, αφού «το καλό παιδί από την Σκιάθο» δεν δείχνει έτοιμο να δεσμευθεί.

Επιπλέον, υπάρχει κι ένα στοιχείο που δεν βοηθά. Η σύνοδος του Ήλιου της με τον Κρόνο του μπορεί τελικά να κάνει ζημιά και στους δύο.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved