Ελλάδα 2011-Το ρέκβιεμ της Μεταπολίτευσης

Εις νόμος απαιτείται εις αυτήν τη χώραν, ο οποίος να επιτάσσει την εφαρμογήν όλων των υπολοίπων νόμων
Παπασταύρου Λίντα
Ελλάδα 2011-Το ρέκβιεμ της Μεταπολίτευσης

Από τον Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Ελλάς Χρόνια πολλά!

Ήταν ένα πρωινό στις 3 Φλεβάρη του 1830 όταν οι ξένοι Σύμμαχοι αποφάσισαν πως πρέπει και η Ελλάδα να αποκτήσει οντότητα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ουσιαστικά μας βάλανε μια όμορφη μερίδα τυρί σε μια αρκετά εξελιγμένη φάκα. Έτσι η Ελλάδα απέκτησε σύνορα, κυβέρνηση και μερικούς αιώνιους νταβατζήδες.

Τα χρόνια πέρασαν έγινε Μεγάλη Ελλάδα, μικρή Ελλάδα, πέρασε πολέμους, καταστροφές και εμφυλίους αλλά τελικά ο Ελληνικός λαός παρέμεινε πάλι εκεί. Αφού τα όπλα, οι διχασμοί, οι εχθροπραξίες δεν έριξαν το ηθικό του Έλληνα είπαν να αναλάβουν δράση τα τζάκια και οι πολιτικοί.

Μια χώρα που προ 40ετιας όχι δεν χρώσταγε αλλά είχε βραβευθεί για την οικονομία της βρέθηκε να χρωστά καμιά 450δις €. Πολιτικοί επαγγελματίες που μόνο έσοδο τους ήταν η βουλευτική αποζημίωση βρέθηκαν με τρελές καταθέσεις που αμφιβάλλω, εάν τις έχει ο Lionel Messi για παράδειγμα.

Ο Έλληνας λόγιος Εμμανουήλ Ροΐδης είχε κάποτε πει πως: «Εις νόμος απαιτείται εις αυτήν τη χώραν, ο οποίος να επιτάσσει την εφαρμογήν όλων των υπολοίπων νόμων». Δυστυχώς όπως λένε και οι Αμερικάνοι all this sounds greek to me δηλαδή το αντίστοιχο μου φαίνονται κινέζικα.

Μια μεγάλη ...περιπέτεια είναι και ο Ωροσκόπος της Ελλάδας. Θα σας παρουσιάσω και την εκδοχή της 23η μοίρας Ταύρου.

ΑΡΗΣ (γενέθλιος)=ΚΡΟΝΟΣ /ΟΥΡΑΝΟΣ= ΔΙΑΣ /ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ= MC/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ= Kronos/Admetos

Ένας τραυματισμός ενός σημαντικού προσώπου προκαλεί σοκ. Δραστηριότητες όπου τελικά είναι ζημιογόνες και έχουν απώλειες. Απόρριψη κρατικών αιτημάτων από Διεθνείς Οργανισμούς. Είδηση μιας ασθένειας προκαλεί θλίψη αλλά και σοκ στο κοινό. Εγκατάλειψη των προσπαθειών.

Ερμηνεία: Ο Άρης συμβολίζει τις δράσεις μας. Ένα Κράτος , όπως η Ελλάδα, έχει και αυτό τις δράσεις του. Στην συγκεκριμένη χρονιά δείχνει πως θα υπάρξουν προβλήματα. Αιτήματα που θα τεθούν προς Διεθνείς Οργανισμούς (πχ ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ) δεν θα τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης.

Hades (γενέθλιος)= ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ/Hades=Hades/Poseidon= ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/Vulcanus = ΣΕΛΗΝΗ/ΕΡΜΗΣ=Apollon/Admetos

Δυσαρέσκεια. Προβλήματα με τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα και με άτομα που έχουν εξαρτημένη εργασία. Κρατικός δογματισμός. Αδυναμία να αντιμετωπιστούν κακόβουλες εξωγενείς επεμβάσεις . Μειώσεις μισθών και γενικά δυσάρεστες συνθήκες εργασίας.

Ερμηνεία: O Hades δείχνει πάντα τα δυσάρεστα πράγματα και καταστάσεις οι οποίες είναι βρώμικες (μεταφορικά και κυριολεκτικά). Η Ελλάδα , δυστυχώς, δύσκολα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει το κρατικό δογματισμό που δεν λέει να καταλάβει πως το οικονομικό μοντέλο που ακολουθεί είναι λάθος. Προβλήματα σε ζητήματα εργασίας δείχνει πως όσοι τελικώς καταφέρουν να δουλεύουν θα μάθουν να δουλεύουν με λιγότερα χρήματα.

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (γενέθλιο)=ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ/Vulcanus=Vulcanus/Poseidon=ΣΕΛΗΝΗ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Βαριά φορολογία επιβάλλεται (εκ νέου). Η χώρα πληρώνει μια ποινή υπό μορφή προστίμου. Αδυναμία του να δει την αλήθεια. Απολεσθείσα αίσθηση τιμής

Ερμηνεία: Τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Δεν αποκλείεται φέτος για ζήτημα που είναι μακροχρόνιο να υποστεί η χώρα μια ταπείνωση.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ=ΚΡΟΝΟΣ/Hades=Β. ΔΕΣΜΟΣ /Zeus= ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ/Zeus=ΔΙΑΣ/Zeus=ΔΙΑΣ/Vulcanus

Μια διάγνωση για έναν ασθενή πολιτικό προκαλεί αναταραχή στην πολιτική ζωή του τόπου. Δίνοντας μια δέσμευση σε άλλους για την τήρηση των όρων εργασίας που έχουν συμφωνηθεί. Μια απόφαση εκ του Κοινοβουλίου που θα προκαλέσει οργή.

Kronos=ΚΡΟΝΟΣ/Admetos=ΑΦΡΟΔΙΤΗ/Apollon=

Hades/Apollon =ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/Zeus= ΕΡΜΗΣ / ΟΥΡΑΝΟΣ

Μια κυβερνώσα προσωπικότητα έρχεται δυσμενή θέση και συμπαρασύρει την ίδια της κυβέρνηση. Οι φιλικές σχέσεις κυβερνητικών και μη αποκρύπτουν την αλήθεια. Προβλήματα με εξέδρες και εργοστάσια πετρελαίου και αερίου. Διάγγελμα. Ένα διάταγμα που θα προκαλέσει.

Apollon=ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/Poseidon= ΔΙΑΣ/Kronos= ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ=ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ/Kronos=ΣΕΛΗΝΗ/Hades= ΣΕΛΗΝΗ /ΟΥΡΑΝΟΣ

Έχοντας λανθασμένη οπτική και πεποίθηση σε ζητήματα επενδύσεων και βιομηχανίας. Σάλος στο εμπόριο. Ελπίδες και υποσχέσεις για βελτίωση παραμένουν στα λόγια.

Admetos=ΕΡΜΗΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ=Admetos/Vulcanus

Μια αλλαγή που αργεί να πραγματοποιηθεί. Μεγάλο εμπόδιο. Τα θέλω μου συμπιέζονται και ελαχιστοποιούνται.

Zeus=Aries Point/ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ=Hades/Kronos=ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ/ΔΙΑΣ =ΑΦΡΟΔΙΤΗ /ΚΡΟΝΟΣ =ΣΕΛΗΝΗ/Zeus=ΟΥΡΑΝΟΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

Οι σύντροφοι. Αποθήκες πυρομαχικών και στρατιωτικό προσωπικό που θα υποστούν βρώμικο πόλεμο και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα θερμό επεισόδιο. Ένας βρώμικος πόλεμος ξεσπά σε υπόγειο επίπεδο. Καταστρεπτική πυρκαγιά. Η εργασία κάποιων γίνεται με συντήρηση και φύλαξη (προφανώς απεργοσπαστών). Αλλαγές δυσάρεστες και πιθανόν μη αναστρέψιμες. Εκλογικές διεργασίες.

Ζητήματα κομματικής ενότητας και πειθαρχίας μετά τις εκλείψεις του καλοκαιριού δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε εκλογές

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved