Πες μου πού έχεις το Ουρανό σου να σου πω τι θα έρθει τούμπα στην ζωή σου

Φέρνει αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις

Παπασταύρου Λίντα
Πες μου πού έχεις το Ουρανό σου να σου πω τι θα έρθει τούμπα στην ζωή σου

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της έκπληξης και του αιφνιδιασμού και ο οίκος που τον έχεις στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου είναι αρκετά σημαντικός, αφού εκεί θα γίνουν οι περισσότερες αλλαγές, αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται όλα μέσα σε μια στιγμή να έρθουν... τούμπα.

Βρες εδώ που είναι ο Ουρανός στον γενέθλιο χάρτη σου για να δεις σε ποιον τομέα της ζωής σου σε ευνοεί.

Ουρανός στον 1ο οίκο

Το άτομο με τον Ουρανό στον 1ο οίκο είναι μια έκπληξη από μόνο του και αρκετές φορές αιφνιδιάζει και με τη στάση και με την εμφάνισή του. Αλλάζει εύκολα γνώμη, γούστα και με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένο...

Ουρανός στον 2ο οίκο

Ο Ουρανός μέσα από τον 2ο οίκο φέρνει αλλαγές στην οικονομική κατάσταση και τα αισθήματα ενός ατόμου. Κι εδώ ισχύει το "ό,τι θέλεις, δεν το έχεις, κι ό,τι φτύνεις σου έρχεται".

Ουρανός στον 3ο οίκο

Εκτός από "περίεργες" ιδέες και φλασιές ή μέσα επικοινωνίας, Η/Υ, λάπτοπ και λοιπά gadgets που... αυτονομούνται, ίσως υπάρξουν και ξαφνικές αλλαγές στον περίγυρο και τις σχέσεις με τα άτομα που τον απαρτίζουν. Συχνές αλλαγές σχολείων, με ή χωρίς αιτία. Συγγενείς και γνωστοί ή γείτονες μπορεί να περάσουν ξαφνικά στην... ανυπαρξία.

Ουρανός στον 4ο οίκο

Αλλαγές στο σπίτι και την οικογενειακή κατάσταση, μετακομίσεις, αστάθεια και γενικά στα ξαφνικά, έρχονται όλα τούμπα για το άτομο που έχει Ουρανό στον 4ο οίκο του.

Ουρανός στον 5ο οίκο

Ερωτικές σχέσεις με extreme διαφορές ή έξω από το συνηθισμένο. Το άτομο με Ουρανό στον 5ο μια θέλει να είναι ελεύθερο κι ωραίο, μια να είναι δεσμευμένο, ενώ και τα πρόσωπα που ελκύει μόνο... νορμάλ δεν τα λες.

Ουρανός στον 6ο οίκο

Τόσο στα εργασιακά, όσο και σε θέματα υγείας, πολλά μπορούν να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη, που θα ανατρέψουν το υπάρχον καθεστώς ή θα βάλουν το άτομο σε αρκετή ταλαιπωρία.

Ουρανός στον 7ο οίκο

Σχέσεις και συνεργασίες έχουν κάτι το διαφορετικό, το μη συνηθισμένο, ενώ είναι μάλλον πιθανός ένας γρήγορος γάμος κι ένα πιο γρήγορο διαζύγιο, στα καλά του καθουμένου. Αν είναι πολύ ήρεμα τα πράγματα στη ζωή του, θα πετάξει το βότσαλο στη λίμνη για να προκαλέσει αναταραχή.

Ουρανός στον 8ο οίκο

Η σεξουαλική ζωή είναι μάλλον Kinky και βιτσιόζικη ή το άτομο με Ουρανό στον 8ο ελκύει κι ανάλογα άτομα. Από την άλλη, μέσα σε μια στιγμή μπορεί να γίνει πλούσιο ή να μην έχει μαντίλι να κλάψει.

Ουρανός στον 9ο οίκο

Δεν αποκλείεται, το άτομο με Ουρανό στον 9ο, να τα παρατήσει όλα σύξυλα και να πάει σε άλλη γη, σε άλλα μέρη. Η μετανάστευση παίζει πολύ, όπως και η διάθεση για ταξιδιωτικούς προορισμούς, εξωτικούς ή απόμακρους. Τα ενδιαφέροντα επίσης είναι ιδιαίτερα, καθώς και οι επαφές με άλλα πρόσωπα. "Ομαλές" δεν είναι ούτε οι σπουδές και τα νομικά ζητήματα.

Ουρανός στον 10ο οίκο

Μια διάκριση από το πουθενά, αλλά και φήμη, για όχι και τόσο συνηθισμένους λόγους είναι πιθανή για το άτομο με τον Ουρανό στον 10ο. Όσον αφορά σε ισχυρούς ανθρώπους, μπορεί να βρει στήριξη από "εχθρούς" ή αντιπάλους κι όχι από αυτούς που περίμενε.

Ουρανός στον 11ο οίκο

Φίλοι, χόμπι και ενδιαφέροντα κάθε άλλο παρά συνηθισμένα τα λες. Όλα έχουν την ιδιαιτερότητα και την παραξενιά τους. Το άτομο με Ουρανό στον 11ο είτε θα είναι κοινωνικό είτε απόμακρο, ενώ συχνά αλλάζει παρέες, γιατί βαριέται.

Ουρανός μέσα στον 12ο οίκο:

Το άτομο με τον Ουρανό στον 12ο έχει απότομα σκαμπανεβάσματα στον ψυχισμό του και ενδεχομένως από την επίθεση να περνά στην άμυνα και το ανάποδο. Εναλλαγές έχει και στις διαθέσεις του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορείς εύκολα να το ψυχολογήσεις.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved