Πες μου πού έχεις την Αφροδίτη σου να σου πω τι παίζει στα ερωτικά σου

Πού θα βρεις τον έρωτα και τι σε ελκύει

Άννα Ζαμάνη
Πες μου πού έχεις την Αφροδίτη σου να σου πω τι παίζει στα ερωτικά σου

Η Αφροδίτη, ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου, δείχνει τον τομέα της ζωής από όπου -εκτός των άλλων ευεργετιμάτων- μπορείς να βρεις τον έρωτα ή τι σε ελκύει!

Αν φυσικά δε γνωρίζεις πού είναι η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη σου, βρες τον ΕΔΩ!

1ος οίκος

Άτομο γοητευτικό κι ακαταμάχητο. Του αρέσουν τα όμορφα πράγματα, επικεντρώνεται αρκετά στην εξωτερική εμφάνιση και βρίσκει εύκολα ερωτικό σύντροφο, οπουδήποτε κι αν βρεθεί.

2ος οίκος

Άτομο που του αρέσουν οι απολαύσεις, υλικές, γευστικές και σεξουαλικές. Θέλει καλοπέραση και κεντράρει σε όποιον/α μπορεί να του τα προσφέρει.

3ος οίκος

Το άτομο είναι κοινωνικό και με ελκυστική παρουσία. Μπορεί να βρει τον έρωτα στον περίγυρο, μέσω κάποιων συγγενών, σε μια βόλτα, ακόμα και στο σουπερμάρκετ.

4ος οίκος

Το άτομο θέλει την οικειότητα και του αρέσει να περιστοιχίζεται από ένα όμορφο περιβάλλον και συχνά βρίσκει τον έρωτα κοντά στο "σπίτι" του.

5ος οίκος

Το άτομο είναι ιδιαίτερα κοινωνικό, έχει πολλούς φίλους κι άλλες τόσες ερωτικές περιπέτειες. Δεν αποκλείεται ο έρωτας να έρθει από ένα φιλικό πρόσωπο.

6ος οίκος

Ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από τον χώρο της εργασίας ή της υγείας.

7ος οίκος

Το συγκεκριμένο άτομο έχει ανάγκη από συντροφικότητα. Αισθάνεται πλήρες μόνο μέσα σε μια σχέση και δεν αντέχει την μοναξιά.

8ος οίκος

Το υλικό υπερτερεί του αισθηματικού, οπότε δεν αποκλείεται μια σχέση να γίνει και για οικονομικούς λόγους. Εκπέμπει πάντως έντονο ερωτισμό.

9ος οίκος

Είναι πιθανό ο έρωτας να έρθει από το εξωτερικό ή να υπάρξει σχέση με κάποιον/α από ξένη χώρα. Έλκεται άλλωστε το συγκεκριμένο άτομο από διαφορετικές φυλές, κουλτούρες και πολιτισμό, οπότε εκτός συνόρων έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες.

10ος οίκος

Το άτομο έχει ανάγκη από κοινωνική αναγνώριση και είναι πολύ φιλόδοξο και ελκύεται από πρόσωπα που έχουν φήμη, εξουσία ή είναι επαγγελματικά καταξιωμένα. Μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να έρθει κι ο έρωτας.

11ος οίκος

Ο έρωτας εδώ μπορεί να έρθει μέσα από φίλους, παρέες ή από ομάδες. Άλλωστε, ελκύεται το συγκεκριμένο άτομο από ανθρώπους με τους οποίους υπάρχει "κοινότητα".

12ος οίκος

Το άτομο είναι ευαίσθητο, ευφάνταστο και χαρίζει απλόχερα την αγάπη του στους άλλους. Οι αισθηματικές του σχέσεις μπορεί να είναι κρυφές ή να δημιουργήσει μια «παράνομη» σχέση. Γενικά το ελκύει το μυστήριο.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved