Ο Χείρωνας στους Διδύμους στον γενέθλιο χάρτη

Τι σημαίνει το να έχεις στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου τον Χείρωνα σε αυτό το ζώδιο;

Ο Χείρωνας στους Διδύμους στον γενέθλιο χάρτη

Ο Χείρωνας είναι κάτι μεταξύ πλανητοειδούς και κομήτη και η τροχιά του είναι ανάμεσα από εκείνες του Κρόνου και του Ουρανού. Η πλήρης περιφορά του γύρω από τον Ήλιο είναι 50,73 χρόνια. Εξ αιτίας της μεγάλης εκκεντρότητας της τροχιάς του, η παραμονή του στα 12 ζώδια δεν είναι ισομερής, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Πλούτωνα ή την Έριδα.

Είναι ένας δείκτης σημαντικών εξελίξεων σε σχέση με την οικογένεια και το σπίτι. Αυτό μπορεί να σημαίνει και την χειραφέτηση του ατόμου από δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, είτε με ήπιο τρόπο (αλλαγή ψυχολογίας), είτε μέσα από έντονες καταστάσεις, που είτε θα δώσουν το έναυσμα για μια πιο αυτόνομη πορεία, είτε θα καθηλώσουν ψυχολογικά το άτομο.

Αυτή η χειραφέτηση αναφέρεται πρωτίστως στα «θηλυκά» στοιχεία, είτε επί προσωπικού, είτε σε σχέση με την κοινωνία. Η μητέρα, οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα αλλά και οτιδήποτε αναφέρεται στις ρίζες του ατόμου, μπαίνουν σε μια φάση αναδιαπραγμάτευσης, ορίζοντας ίσως μια αφετηρία ενεργητικής συμμετοχής στα κοινά (ιδίως τη λαογραφία και την τοπική αυτοδιοίκηση).

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Τι σημαίνει όμως το να έχει κάποιος τον γενέθλιο Χείρωνα σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο; Ας ξεκινήσουμε, με τον Χείρωνα στους Διδύμους!

ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Ο Χείρωνας στους Διδύμους δίνει μία αγωνία στον άνθρωπο στο αν επικοινωνεί σωστά με τους άλλους. Συνήθως τέτοιοι άνθρωποι προσπαθούν να μάθουν όσο γίνεται περισσότερα για την τέχνη του λόγου, γιατί νιώθουν ότι δεν είναι επαρκώς ακριβείς ή χάνεται το νόημα των πραγμάτων που θέλουν να πουν. Για τους ανθρώπους αυτούς είναι επίσης σημαντικό το να μπορούν να μιλήσουν. Εάν κάποιος προσπαθήσει να τους περιορίσει το δικαίωμα λόγου, αντιδρούν σπασμωδικά. Ο Χείρωνας πχ ήταν σε αυτή τη θέση την περίοδο ανόδου του ναζισμού, που η «φανφάρα» και ο «επιθετικός» λόγος ήταν της μόδας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved