Ο Χείρωνας στον Κριό στον γενέθλιο χάρτη

Τι σημαίνει το να έχεις στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου τον Χείρωνα σε αυτό το ζώδιο;

Ο Χείρωνας στον Κριό στον γενέθλιο χάρτη

Ο Χείρωνας είναι κάτι μεταξύ πλανητοειδούς και κομήτη και η τροχιά του είναι ανάμεσα από εκείνες του Κρόνου και του Ουρανού. Η πλήρης περιφορά του γύρω από τον Ήλιο είναι 50,73 χρόνια.

Εξ αιτίας της μεγάλης εκκεντρότητας της τροχιάς του, η παραμονή του στα 12 ζώδια δεν είναι ισομερής, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Πλούτωνα ή την Έριδα.

Είναι ένας δείκτης σημαντικών εξελίξεων σε σχέση με την οικογένεια και το σπίτι. Αυτό μπορεί να σημαίνει και την χειραφέτηση του ατόμου από δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, είτε με ήπιο τρόπο (αλλαγή ψυχολογίας), είτε μέσα από έντονες καταστάσεις, που είτε θα δώσουν το έναυσμα για μια πιο αυτόνομη πορεία, είτε θα καθηλώσουν ψυχολογικά το άτομο.

Αυτή η χειραφέτηση αναφέρεται πρωτίστως στα «θηλυκά» στοιχεία, είτε επί προσωπικού, είτε σε σχέση με την κοινωνία. Η μητέρα, οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα αλλά και οτιδήποτε αναφέρεται στις ρίζες του ατόμου, μπαίνουν σε μια φάση αναδιαπραγμάτευσης, ορίζοντας ίσως μια αφετηρία ενεργητικής συμμετοχής στα κοινά (ιδίως τη λαογραφία και την τοπική αυτοδιοίκηση).

Τι σημαίνει όμως το να έχει κάποιος τον γενέθλιο Χείρωνα σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο; Ας ξεκινήσουμε, με τον Χείρωνα στον Κριό!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Με τον Χείρωνα στον Κριό ο άνθρωπος εμφανίζει μία αγωνία για διάκριση. Είναι σημαντικό γι’ αυτόν να πρωτοπορεί, να βρίσκεται στην κορυφή, στο να ηγείται. Εάν δεν μπορεί ο άνθρωπος αυτός να είναι πρώτος σε κάτι στη ζωή του, αισθάνεται ασήμαντος. Προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει αυτή η θέση όταν ο κάτοχός της προσπαθήσει να πάρει την πρωτιά με το ζόρι, πιέζοντας τα πράγματα και τις καταστάσεις με βίαιο τρόπο. Είναι σημαντικό για τη θέση αυτή να εκπαιδεύεται κανείς να σέβεται τους αντιπάλους και να τηρεί τουλάχιστον τους κανόνες μιας "μάχης".

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved