Πόσο ταιριάζει ένα ζώδιο της Φωτιάς με ένα ζώδιο του Νερού; Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Έχουμε δει ήδη πώς τα πάνε μεταξύ τους τα ζώδια της Γης και του Νερού, αλλά και του Αέρα και της Φωτιάς. Οι παραπάνω συνδυασμοί, είναι αρμονικοί, ταιριαστοί και δουλεύουν σωστά για τα εμπλεκόμενα μέρη.

Πόσο ταιριάζει ένα ζώδιο της Φωτιάς με ένα ζώδιο του Νερού; Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Τι γίνεται όμως όταν έχουμε ένα ζώδιο της φωτιάς και ένα ζώδιο του νερού είναι μαζί; Είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να έχει πολύ πάθος –είναι η αλήθεια- όμως δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να παρατηρούμε και την αποκλιμάκωση της μεταξύ τους σχέσης. Η Φωτιά καταλήγει να σβήνει, να αποδυναμώνεται, ενώ αντιθέτως το Νερό γίνεται καυτό, ανάβει, θυμώνει, εκφράζει όλα τα αισθήματα σε μεγάλη ένταση.

Να σημειώσουμε εδώ για ακόμα μια φορά, ότι δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στις ερωτικές σχέσεις (για τις οποίες συστήνουμε πάντοτε την συναστρία την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, εντελώς δωρεάν), αλλά στις διαπροσωπικές σχέσεις συνολικά. Επίσης, καλό είναι να θυμάστε ότι ένας Λέοντας (Φωτιά), μπορεί να έχει πολύ Νερό, δηλαδή πολύ Καρκίνο στο ωροσκόπιό του και ανάποδα! Αυτό σημαίνει ότι η συμβατότητα ενός τέτοιου Λέοντα με ζώδια του Νερού, είναι εξαιρετικά αυξημένη και πετυχημένη!

Δες τη συνέχεια του άρθρου στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved