Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς έχουν περισσότερα κοινά από όσα πιστεύουμε

Τα ζώδια της Γης και του Νερού, είναι περισσότερο ταιριαστά μεταξύ τους από ότι τα ζώδια της Γης και του Αέρα ή του Νερού και της Φωτιάς!

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς έχουν περισσότερα κοινά από όσα πιστεύουμε

Είναι σαν να βλέπουμε τις 2 διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος: ότι χαρακτηριστικά έχει π.χ. ο Ταύρος, έχει κι ο Σκορπιός (πείσμα, υπομονή, σταθερότητα, αισθησιασμό), αλλά ο τρόπος που εκφέρουν αυτά χαρακτηριστικά, διαφέρει. Ο Καρκίνος αγαπάει την οικογένεια του, όσο κι ο Αιγόκερως, όμως ο Καρκίνος θα το εκφράσει στοργικά, ενώ ο Αιγόκερως, πρακτικά. Ο Ιχθύς θέλει να βοηθήσει και βοηθά, όσο κι η Παρθένος, όμως ο Ιχθύς θα το κάνει με χαμόγελο, ενώ η Παρθένος, με πρόγραμμα!

Όσο περισσότερο χρόνο περνούν μαζί οι εκπρόσωποι αυτών των δυο στοιχείων, τόσο περισσότερο κατανοούν ότι ταιριάζουν και θέλουν τα ίδια πράγματα στη ζωή. Είναι αμφότεροι, άνθρωποι χαμηλών τόνων, εσωστρεφείς, αποτελούν τις ήσυχες δυνάμεις του ζωδιακού, εσωτερικεύουν προτού εκφράσουν οποιαδήποτε άποψη, αντιδρούν στα ερεθίσματα αντί να παίρνουν πρωτοβουλία κι είναι άτομα που περιφρουρούν την ιδιωτική τους ζωή.

Διάβασε την συνέχεια του άρθρου στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved