Μάθε πώς να ξεχωρίζεις από μακριά έναν Δίδυμο, έναν Ζυγό ή έναν Υδροχόο

Να πώς καταλαβαίνεις τα ζώδια του αέρα από… μίλια μακριά!

Μάθε πώς να ξεχωρίζεις από μακριά έναν Δίδυμο, έναν Ζυγό ή έναν Υδροχόο


Ορίστε μια μικρή λίστα με τα πιο χτυπητά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Διδύμων, των Ζυγών και των Υδροχόων. Δες και κάνε κι εσύ τη δική σου δοκιμή! Εάν ένα άτομο τσεκάρει τουλάχιστον 4 από τα 7 χαρακτηριστικά ή είναι ζώδιο του Αέρα ή έχει ωροσκόπο εκεί!

1. Είναι ευφυέστατα κι εγκεφαλικά άτομα!

Το μυαλό τους είναι διαβολεμένο και μπορούν να πάρουν αποφάσεις στο λεπτό! Οκ, ο Ζυγός θέλει το χρόνο του για να είναι σίγουρος ότι θα πάρει την ΤΕΛΕΙΑ απόφαση, αλλά είναι όλα τους πολύ διανοητικοί τύποι και δεν σταματούν ποτέ να μαθαίνουν και να θέτουν ερωτήσεις!

2. Είναι γοητευτικοί τύποι που μπορούν να σε παραπλανήσουν!

Οκ, δεν ζουν για να παραπλανούν τον κόσμο, αλλά έχουν μια γοητεία και μπορούν να χειρίζονται το λόγο με τόση μαεστρία, που είναι ικανά και να κάμψουν τις αντιρρήσεις σου και να σε φέρουν εκεί που θέλουν! Επίσης, ενώ σε διαβάζουν αμέσως, εσύ δεν μπορείς να διαβάσεις εκείνα! Έχε το νου σου μικρό μου!

3. Είναι επικοινωνιακά και κοινωνικά όντα!

Το ξέρεις ότι με τα λόγια «το χουν», έτσι; Δε χρειάζεται να στο αναπτύξω περαιτέρω αυτό το κομμάτι. Επίσης, τους αρέσει να αλληλοεπιδρούν με τους ανθρώπους, το περιβάλλον τους, τον κοινωνικό τους περίγυρο. Θέλουν να περάσουν τα μηνύματά τους και να ακούσουν τι έχουν να πουν και οι άλλοι. Λατρεύουν να ανταλλάσσουν ιδέες και να συλλέγουν γνώσεις!

4. Αγαπούν την περιπέτεια!

Είναι άτομα αυθόρμητα, λένε «ναι» σε καινούργιες εμπειρίες και θέλουν να περνούν καλά όπου κι αν βρίσκονται. Είναι εκείνοι που θα σε τσιγκλήσουν να σπάσεις τη ρουτίνα σου και να βγεις από το καβούκι σου!

5. Αγαπούν την λογική περισσότερο από το συναίσθημα!

Είναι ευαίσθητα πλάσματα, αλλά όταν είναι να πάρουν σοβαρές αποφάσεις, θα χρησιμοποιήσουν τη λογική κι όχι το συναίσθημα. Οκ, δε θα το κάνουν πάντοτε και για κάθε απόφαση, αλλά σαν γενικό κανόνα, αρέσκονται να κρατούν απόσταση από το συναίσθημα στα σοβαρά θέματα.

6. Είναι περίεργα πλάσματα!

Μην το παρεξηγήσεις! Εννοώ ότι η περιέργεια τους κι η αγάπη τους για συλλογή εμπειριών και γνώσεων, τα καθιστά ζώδια περίεργα, ερευνητικά, φιλοσοφημένα, με άποψη για όλα τα θέματα!

7. Είναι «ελεύθερα πνεύματα» και μισούν τον έλεγχο!

Μην προσπαθήσεις να τους επιβληθείς! Μην επιχειρήσεις να τους βάλεις κανόνες και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από αυτά. Απλώς, θα τα χάσεις γιατί δε τα ενδιαφέρει ο περιορισμός κι η καταπίεση!

Διάβασε επίσης:

Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Υδροχόο; Μάθε τι σημαίνει!

Ο μύθος του Υδροχόου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved