Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Υδροχόο; Μάθε τι σημαίνει!

Διάβασε τι σημαίνει να έχεις τους προσωπικούς σου πλανήτες στον Υδροχόο

Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Υδροχόο; Μάθε τι σημαίνει!


Αυτό το άρθρο σε αφορά, ό,τι ζώδιο κι αν είσαι! Και που θα μάθεις που έχεις αυτούς τους προσωπικούς σου πλανήτες;;;! Ε, απλό! Κάνε κλικ εδώ!

Σελήνη στον Υδροχόο

Το άτομο με Σελήνη στον Υδροχόο, σκέφτεται, δρα κι αντιδρά διαφορετικά από το σύνολο και την κοινή γνώμη. Βλέπει τα πράγματα από μια μοναδική σκοπιά, επιλέγει τον δύσκολο αλλά πρωτότυπο, ανεξερεύνητο δρόμο πολύ απλά γιατί… δεν βλέπει άλλη επιλογή από το να είναι μοναδικό και διαφορετικό! Ναι, είναι κάπως εκκεντρικές προσωπικότητες, διότι δεν επιθυμούν με τίποτα να γίνονται ένα με το πλήθος. Στέκονται έξω και πάνω από αυτό!

Εστιάζει σε ό,τι το ενδιαφέρει, δείχνει επιμονή κι έχει πολλές αντοχές για να περπατήσει το δρόμο που έχει επιλέξει στη ζωή. Του αρέσει να παρατηρεί και πολλές φορές σου δίνει την εντύπωση πως κρατάει απόσταση από όσα μελετάει, μοιάζει να είναι ο μοναχικός καβαλάρης. Έχει πολύ ισχυρό πυρήνα, όσα πιστεύει τα υπερασπίζεται μέχρι τέλους και διαθέτει ένα πολύ κοφτερό και προοδευτικό μυαλό.

Είναι ο επαναστάτης, θέλει να ξεχωρίζει (για καλό σκοπό όμως), ο ιδεαλιστής, εκείνος που θα κάνει το πρώτο βήμα για να βοηθήσει κάποιον, εκείνος που θα υπερασπιστεί τον αδύναμο με σθένος και πάθος. Όπως δεν θέλει να τον περιορίσει κανείς, έτσι κι εκείνος, δεν περιορίζει κανέναν, δέχεται σχεδόν όλες τις παραξενιές των φίλων του και δεν προσπαθεί να αλλάξει κανέναν.

Είναι κοινωνικό ον, όσο μοναχικός κι αν φαίνεται, αλλά είναι όσο κοινωνικός θέλει κι όποτε θέλει! Διαχωρίζει τη θέση του πάντοτε από εκείνη της ομάδας, θέλει να διατηρεί τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα-προσωπικότητα κι όσο παράδοξο κι να ακούγεται, είναι πολύ υπερήφανα άτομα!

Ερμής στον Υδροχόο

Εδώ τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Ό,τι ζώδιο κι αν είσαι, αν έχεις Ερμή στον Υδροχόο, φαίνεται από μίλια μακριά! Πολύ απλά, δεν σκέφτεσαι με τον ίδιο τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι. Για το άτομο με Ερμή στον Υδροχόο δεν υπάρχουν κανόνες στον τρόπο σκέψης, δεν υπάρχουν στεγανά, απαγορεύσεις, σωστό ή λάθος. Υπάρχει μόνο άπειρη διάθεση για πειραματισμό κι εξερεύνηση.

Στην προσπάθεια να βρει την αλήθεια, θέτει όχι μόνο πολλές και προβοκατόρικες ερωτήσεις, αλλά μπορεί να το παίξει και συνήγορος του διαβόλου, μόνο και μόνο για να εκμαιεύσει αντιδράσεις και πληροφορίες από το άλλο πρόσωπο! Του αρέσει πολύ να παίζει διανοητικά παιχνίδια με τους άλλους και να ξεσκεπάζει τις προκαταλήψεις τους! Είναι επίσης ο αντιρρησίας της παρέας που διαρκώς θα λέει «όχι» σε κάτι!

Έχει σπαστικά κοφτερό μυαλό και λατρεύει τις διανοητικές μονομαχίες! Για την ακρίβεια, χαίρεται όταν… σκοράρει πόντους εναντίον κάποιου κι αυτή η ανταγωνιστική του στάση μπορεί να τρελάνει κόσμο και κοσμάκη! Όταν πιστεύει ότι κατέχει την αλήθεια σε ένα θέμα, την κάνει κτήμα του και στη συνέχεια έχει την τάση να επιβάλλει τις απόψεις του (τις οποίες δύσκολα αλλάζει) στους άλλους. Είναι σταθερός σε ότι πιστεύει, αλλά αυτό που τον κάνει ευχάριστο είναι η απίστευτη αίσθηση του χιούμορ του!

Άρης στον Υδροχόο

«Εγώ εδώ κι εσείς εκεί»! Αυτό θα μπορούσε να το πει άνετα αυτός ο Άρης, που είναι αρκούντως ατομικιστής με την έννοια ότι δε θεωρεί τον εαυτό του μέλος καμίας ομάδας, αντιθέτως, νιώθει την απόλυτη ανάγκη να θέσει εαυτόν εκτός και υπεράνω! Σιχαίνεται οτιδήποτε συμβατικό, όταν πράξει θα το κάνει με τους δικούς του όρους και με τον μοναδικό και εκκεντρικό τρόπο που εκείνος θέλει. Αν υπάρχουν κανόνες, είτε θα τους αψηφήσει (διότι φυσικά δεν ισχύουν για εκείνον!), είτε θα τους σπάσει (διότι φυσικά και μπορεί!).

Είναι μανιασμένα και ακραία ανεξάρτητος, περήφανος, προοδευτικός, ανοιχτόμυαλος, μα και πολύ πεισματάρης -μα πολύ πεισματάρης! Μην απορήσεις εάν τον δεις να φτιάχνει, να χτίζει κάτι και μετά να δίνει μια και να το διαλύει! Η τάξη και το χάος, η δημιουργία και η καταστροφή, είναι μέσα στην περίπλοκη φύση του! Σε όλη αυτή την ακαταστασία του, ένα να ξέρεις: όσο παράδοξος κι απρόβλεπτος κι αν είναι για εμάς που τον βλέπουμε απέξω, τόσο δομημένος και συμπαγής είναι εκείνος μέσα του! Απλώς δε θέλει με τίποτα να τον «διαβάσεις», να μάθεις τον τρόπο που λειτουργεί, γιατί πολύ απλά, την επόμενη φορά, θα αλλάξει συμπεριφορά!

Παίρνει πάντα αυτό που θέλει, όχι με βία, φωνές ή τσαμπουκά! Θα πάρει εκείνο που θέλει γιατί πολύ απλά θα σε χειριστεί σωστά και θα σε κολλήσει σε μια κόλλα χαρτί με την διανοητική του ανωτερότητα, που θα του δώσεις αυτό που ζήτησε και με το χαμόγελο στα χείλη. Δεν είναι διπλωμάτης, είναι από τα άτομα που δεν σου αφήνουν άλλη επιλογή!

Σαν εραστής είναι το στιλάκι «είμαι όπως είμαι και δε θα αλλάξω για εσένα». Τρελαίνει με αυτή του τη στάση, αλλά αυτό τον κάνει και πολύ γοητευτικό! Επίσης, όταν (ΟΤΑΝ!) ερωτευτεί, είναι σταθερός στα αισθήματά του.

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Έχει μοναδική αίσθηση του γούστου, της αρέσει να ξεχωρίζει και αρέσκεται στο να σοκάρει! Είναι κοινωνική αγαπά τους φίλους της, δείχνει κι είναι ακομπλεξάριστη, είναι κομματάκι ασύνδετη με όλους και με όλα χωρίς να σημαίνει ότι δεν αγαπάει ή δεν νοιάζεται αρκετά. Δεν σκέφτεται με συμβατικό τρόπο στον έρωτα ή στις διαπροσωπικές της σχέσεις.

Στον έρωτα είναι το ίδιο επιλεκτική και περίεργη, μοναδική: θα επιλέξει εκείνον/η που ξεχωρίζει (για κάποιον λόγο), θέλει το χώρο της και τον χρόνο της, επιθυμεί βαθιά να παραμείνει ανεξάρτητη κι όσο είναι δυνατόν, αδέσμευτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπάει ή δεν νοιάζεται για το άλλο πρόσωπο.

Αν της πετάξεις πολλά… συναισθήματα μονομιάς στα μούτρα, μάλλον θα σε κοιτάξει αδιάφορα και θα πληγωθείς εσύ! Αν θέλεις να την γοητεύσεις, πες της μια έξυπνη ατάκα, δείξε της την διανοητική σου υπεροχή, κολάκευσε την ευφυία της, θαύμασε τον τρόπο σκέψης της και πάνω από όλα δείξε της ότι θέλεις να είσαι φίλος κι εραστής!

Αυτή η Αφροδίτη θα τρομάξει τα πολύ συναισθηματικά άτομα: βάζει κανόνες αλλά θα τους σπάσει εάν τολμήσεις να τους βάλεις σε εκείνην, προτιμάει ο σύντροφος της να είναι φίλος και να την υποστηρίζει σε ό,τι κάνει, ενώ οι άκρατοι συναισθηματισμοί και δεν της ταιριάζουν και δεν ξέρει πώς να τους διαχειριστεί. Ενώ είναι ανιδιοτελής στα συναισθήματά της, easy going άνθρωπος, ανοιχτόμυαλη, δίνει πολλές ελευθερίες, ταυτόχρονα είναι αρκετά δύσκολη και προκλητική, αφού ό,τι λέει, μπορεί να το αλλάξει ή να το πάρει πίσω αν δεν ταιριάζει με ό,τι αισθάνεται εκείνη τη στιγμή! Όχι δεν είναι ασταθής, απλώς αλλάζει τους όρους του ερωτικού παιχνιδιού για να… μην βαρεθεί ποτέ εκείνη και να μην την πάρεις για δεδομένη εσύ!

Διάβασε επίσης:

Ο μύθος του Υδροχόου

Πώς επηρεάζει η Σελήνη τον κάθε τομέα της ζωής σου

Όταν μάθεις με τι προσόντα σε «προικίζει» ο Ερμής, θα τον εκτιμήσεις περισσότερο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved