Πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σου με βάση τον Οίκο στον οποίο βρίσκεται

Τι σημαίνει όταν διαβάζεις κάπου ή σου λένε, «έχεις Σελήνη στον τάδε οίκο;»

Πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σου με βάση τον Οίκο στον οποίο βρίσκεται


Διάβασε και μάθε!

Σελήνη στον 1ο Οίκο: Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, επηρεάζει πολύ τον τρόπο που νιώθεις για τον εαυτό σου. Τα συναισθήματα σου αλλάζουν πολύ συχνά, ενώ αν δεν αισθάνεσαι ασφαλής σε ένα περιβάλλον, γίνεσαι εχθρικός. Επιζητάς έντονα την αποδοχή των άλλων.

Σελήνη στον 2ο Οίκο: Τα συναισθήματά σου έχουν άμεση σχέση με την ασφάλεια, τον πλούτο και τα υπάρχοντά σου. Δεν αισθάνεσαι ασφαλής, εάν δεν έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα. Ανάλογα με τις όψεις της Σελήνης, τείνεις να είσαι καλός στην οικονομική διαχείριση, ή απεναντίας… όχι!

Σελήνη στον 3ο Οίκο: Η λογική κι η νοημοσύνη σου είναι ανεπτυγμένες. Επιζητάς τρόπους να εκφραστείς κι αυτό μπορεί εκτός από χόμπι (π.χ. συγγραφή), να γίνει κι επάγγελμα. Πολλά μικρά ταξίδια και αγάπη για την γνώση, ευνοούνται, ενώ ο δεσμός σου με τα αδέλφια σου, είναι έντονος!

Σελήνη στον 4ο Οίκο: Η συναισθηματική σου κατάσταση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το σπίτι, τις ρίζες και την οικογένειά σου, ιδιαίτερα τη μητέρα σου. Η αίσθηση της ασφάλειας είναι έντονη και επιζητάς όχι μόνο την ηρεμία μέσα στο σπίτι σου, αλλά γίνεσαι εσύ η κολώνα του σπιτιού! Επίσης, δείχνει μια έντονη σχέση με το παρελθόν και την παράδοση!

Σελήνη στον 5ο Οίκο: Τα αισθήματα είναι έντονα, το ίδιο και η ανάγκη για δημιουργικότητα. Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, αλλά δεν πρέπει να επιτρέπεις στο συναίσθημα να σε παρασέρνει σε επιφανειακούς έρωτες! Λατρεύεις τα παιδιά και γίνεσαι ένας χαρισματικός γονέας!

Σελήνη στον 6ο Οίκο: Νιώθεις καλά όταν είσαι χρήσιμος/η, προσφέρεις κι έχεις ένα αρμονικό εργασιακό περιβάλλον. Αγχώνεσαι για το παραμικρό, ενώ είσαι μάλλον workaholic! Πρόσεχε τις έντονες αλλαγές στη διάθεση σου! Αγαπάς πολύ τα ζώα και τα φυτά και σου αρέσει να τα φροντίζεις.

Σελήνη στον 7ο Οίκο: Αισθάνεσαι όμορφα, όταν είσαι σε σχέση κι επιδιώκεις να είναι όμορφες κι αρμονικές όλων των ειδών οι σχέσεις σου, επαγγελματικές, κοινωνικές κι ερωτικές. Για καλή σου τύχη, με αρμονικές όψεις στην Σελήνη σου, θα έλξεις έναν υπέροχο σύντροφο! Να επιδιώκεις την σταθερότητα στα συναισθήματα σου και να μην αλλάζεις διάθεση συχνά!

Σελήνη στον 8ο Οίκο: Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και συνδέονται συνήθως με το σεξουαλικό σου κομμάτι. Είναι μια θέση που ευνοεί τα κέρδη και τα οφέλη μέσω κληρονομιάς ή τρίτων προσώπων. Η οικονομική κι υλική σου ασφάλεια, είναι πολύ σημαντικές για εσένα.

Σελήνη στον 9ο Οίκο: Σου αρέσουν τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις ή να αναπτύξεις σχέση με το εξωτερικό, είτε μέσω της δουλειάς σου, ή του τρόπου ζωής σου. Δεν περιορίζεις τη φαντασία σου, ενώ οι ιδέες, οι φιλοσοφικές τάσεις κι οι πνευματικές σου ανησυχίες, ορίζουν τον τρόπο δράσης σου.

Σελήνη στον 10ο Οίκο: Η καριέρα, η επιτυχία κι η φήμη σου, ορίζουν το πώς νιώθεις, το πώς βλέπεις τον εαυτό σου. Επιδιώκεις να είσαι κορυφή σε ότι κάνεις κι η χαρισματική σου προσωπικότητα, επηρεάζει πολύ τους γύρω σου. Μπορεί να αλλάξεις και συχνά δουλειές, αλλά κάθε νέα εργασία σου, είναι ένα βήμα προς τα πάνω!

Σελήνη στον 11ο Οίκο: Είσαι το κατεξοχήν άτομο που ζει, εργάζεται και αναπτύσσεται μέσα από ομάδες ανθρώπων, είτε αυτές είναι οι φιλίες σου, οι γνωριμίες σου, ή ο χώρος εργασίας σου. Δημιουργείς φιλίες ζωής και σου είναι εύκολο να «χρησιμοποιήσεις» αυτές τις ομάδες προς όφελος σου! Θέλεις να ανήκεις κάπου!

Σελήνη στον 12ο Οίκο: Οι συναισθηματικές σου ανάγκες μπορεί να παραβλεφθούν ή να καλυφθούν μέσα από την προσφορά και τη φροντίδα άλλων αδύναμων ανθρώπων ή πασχόντων. Βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα και δεν πρέπει! Επίσης, δείχνεις έντονο ενδιαφέρον για τον αποκρυφισμό και εναλλακτικές πνευματικές προσεγγίσεις. Διαθέτεις οξεία διαίσθηση!

Διάβασε επίσης:

Όταν μάθεις με τι προσόντα σε «προικίζει» ο Ερμής, θα τον εκτιμήσεις περισσότερο!

Συνδέονται οι Δεσμοί της Σελήνης με το Κάρμα;

Σε ποιον τομέα της ζωής σου σε ευνοεί η Αφροδίτη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved