Έχει το παιδάκι σας Ερμή στον Κριό; Έτσι θα βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σχολείο!

Ο γενέθλιος Ερμής του παιδιού σας αποκαλύπτει αν θα διαπρέψει...

Έχει το παιδάκι σας Ερμή στον Κριό; Έτσι θα βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σχολείο!

Η θέση και οι όψεις του Ερμή στο ωροσκόπιό μας δίνουν πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο σκέψης, την εκφραστικότητα και τις διανοητικές ικανότητές μας.

Αν και το θέμα του παρόντος άρθρου αναφέρεται άμεσα στα παιδιά και τις σχολικές τους επιδόσεις με βάση τον γενέθλιο Ερμή τους, δεν παύει να είναι και για τους πρεσβύτερους ένας καλός οδηγός, όσον αφορά στα συν και τα πλην αυτής της ζωδιακής θέσης του Ερμή.

Ας δούμε όμως τι σημαίνει ο Ερμής στον Κριό!

Το κίνητρό του είναι… να το πει πρώτος. Δείχνει αμεσότητα, εξυπνάδα αλλά και βιασύνη. Λειτουργεί καλύτερα σε ανταγωνιστικές συνθήκες κι εκεί όπου τα πράγματα δεν «βαλτώνουν». Έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή του ενώ συχνά δημιουργεί προβλήματα με τη ζωηρότητά του ειδικά όταν όλα είναι πολύ… ήσυχα.

Ο χρόνος και η μεθοδικότητα είναι οι δύο μεγαλύτεροι εχθροί του. Πέφτει με τα μούτρα στο διάβασμα επιδιώκοντας να μάθει όσα περισσότερα μπορεί σε ελάχιστο χρόνο. Όταν ο ενθουσιασμός του κοπάσει τα παρατάει όπως είναι και ασχολείται με κάτι άλλο.

Μισεί τις διαταγές (όταν του τις δίνουν). Αφήστε τον με την εντύπωση πως ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία. Αν θέλετε να μάθει κάτι πολύ καλά… απαγορέψτε του να το μελετήσει και γενικά αφήστε τον να έχει την ψευδαίσθηση της κατάκτησης.

Η αυστηρή πειθαρχία αχρηστεύει αυτόν τον Ερμή αφού το μόνο που θα τον απασχολεί είναι το πώς θα πάει κόντρα στις απαγορεύσεις. Είναι απαραίτητο να εκτονώνεται με γυμναστική σπορ και παιχνίδια, ενώ η επιστράτευση του φιλότιμου ενδείκνυται σε κάθε περίπτωση κρίσης.

Διάβασε επίσης:

Πώς να προετοιμάσετε τα παιδιά για το σχολείο, ανάλογα με το ζώδιό τους

Ο Ερμής και ο τρίτος οίκος

Πάτησε εδώ για να μάθεις κι εσύ σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Ερμής σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved