Κρόνος στον Αιγόκερω: Φιλοδοξία και οργανωτικότητα

Υπολογίζει τα πάντα και να λειτουργεί βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου, άρα εύκολα εκπληρώνει την επιθυμία του ατόμου (με τον Κρόνο στη συγκεκριμένη θέση) για μεγάλα επιτεύγματα

Κρόνος στον Αιγόκερω: Φιλοδοξία και οργανωτικότητα

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω θεωρείται ότι βρίσκεται σε πολύ καλή θέση γιατί είναι κυρίαρχος και φροντίζει πάντα το άτομο, υπό την επίβλεψή του, να έχει τη δυνατότητα της καλής κοινωνικής εικόνας, να πετύχει την ηθική και υλική δικαίωση.

Υπό την επιρροή του Κρόνου αυτού, ο άνθρωπος φιλοδοξεί να φτάσει εκεί που αξίζει, βάσει των ικανοτήτων του, και εργάζεται επίμονα προς αυτόν τον σκοπό. Συνήθως, στηρίζει τις προσπάθειές του σε μια κοινωνική σκοπιμότητα. Στοχεύει, δηλαδή, στην κοινωνική αποδοχή των πράξεών του.

Εσύ που έχεις τον Κρόνο σου; Θα το βρεις εδώ.

Το παρορμητικό στοιχείο δεν ευδοκιμεί στον Κρόνο στον Αιγόκερω, που είναι βαρύς και λεπτολόγος πλανήτης. Γι' αυτό ο Αιγόκερως έχει όλα τα φόντα να αναδείξει όλη την ουσία του πλανήτη αυτού.

Δημιουργεί την ενδόμυχη φιλοδοξία για δύναμη, πρεστίζ και εξουσία, οπότε η θέση αυτή του Κρόνου είναι τέλεια για πολιτική, επιχειρήσεις, επιστήμη ή οποιαδήποτε καριέρα που έχει να κάνει με αποδοχή από το κοινό.

Σε αυτή τη θέση, ο Κρόνος κάνει το άτομο να υπολογίζει τα πάντα και να λειτουργεί βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου, άρα εύκολα εκπληρώνει την επιθυμία του ατόμου αυτού για μεγάλα επιτεύγματα. Του δίνει ένα ύφος λιτό ή ψυχρό ώστε φαίνεται να το περιβάλλει ένα είδος αξιοπρέπειας και κύρους.

Από μικρή ηλικία, οι άνθρωποι με Κρόνο σε αυτή τη θέση εργάζονται πολύ σκληρά, γιατί έχουν πάντα μέσα τους το αίσθημα της ανασφάλειας. Έχουν την ικανότητα να εκτελούν άψογα τις οδηγίες του προϊστάμενού τους αλλά και να απαιτούν από τους υφιστάμενούς τους υποταγή. Επιπλέον, έχουν υψηλή ηθική στάθμη που ενισχύει τις αξίες της οικογένειας, της υπερηφάνειας και της τιμής στην προσωπικότητά τους.

Ανάλογα με τις προσωπικές όψεις, που έχουν στα ωροσκόπια τους προς τον Κρόνο, μπορούν να πετύχουν είτε την απόλυτη συναισθηματική και ψυχολογική εξέλιξη είτε να χαθούν στο αβυσσαλέο βάθος του υλισμού και του εγωισμού. Πολλές φορές χρειάζονται περισσότερο χιούμορ και ανεκτικότητα για τα ελαττώματα των άλλων, ενώ η σκληρότητα που εκπέμπουν δικαιολογείται ως το αποτέλεσμα της απόλυτης συμπεριφοράς που έχουν προς τον εαυτό τους. Μερικές φορές, έχουν την τάση να απομονώνονται και να μοιάζουν με ένα μοναχικό λύκο.

Εάν υπάρχουν απαιτητικές όψεις προς τους άλλους πλανήτες, σε σένα με αυτή τη θέση του Κρόνου, η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου θα είναι μειωμένη. Επίσης, αν δε θέλεις να αλλάξεις τα αρνητικά χαρακτηριστικά που σου προσδίδει ο πλανήτης αυτός, θα έχεις την τάση να συμπεριφέρεσαι εγωιστικά, δικτατορικά, και κυρίως καταπιεστικά.

Οι άνθρωποι με Κρόνο στον Αιγόκερω έχουν μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα κόκκαλα και στις αρθρώσεις που μερικές φορές οδηγεί σε προβλήματα και γι' αυτό συνιστάται καλή διατροφή και συχνή άσκηση.

Σχετικά άρθρα

Κρόνος στον Κριό: Αρχηγία με εμπόδια

Κρόνος στον Ταύρο: Αξιοπιστία και κτητικότητα

Κρόνος στους Διδύμους: Συγκρότηση και σοβαρότητα

Κρόνος στον Καρκίνο: Παρόρμηση και ευαισθησία

Κρόνος στον Λέοντα: Φιλοδοξία και αναγνώριση

Κρόνος στην Παρθένο: Υπηρεσία και προσφορά

Κρόνος στον Ζυγό: Δικαιοσύνη και ισορροπία

Κρόνος στον Σκορπιό: Έλεγχος και επιμονή

Κρόνος στον Τοξότη: Γνώση και ηθική

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved