Κρόνος στον Τοξότη: Γνώση και ηθική

Νιώθεις περηφάνια για τις διανοητικές σου ικανότητες και προσπαθείς πάντα να σε έχουν σε υπόληψη οι άλλοι

Κρόνος στον Τοξότη: Γνώση και ηθική

Ο Κρόνος στον Τοξότη δηλώνει μια πολύ σοβαρή προσέγγιση στην θρησκεία, στην φιλοσοφία και στην ανώτατη εκπαίδευση για αυτό το άτομο προσκολλάται συνήθως σε έντιμους και αυστηρούς ηθικούς κώδικες.

Είναι το καλύτερο από τα ζώδια της φωτιάς για τον Κρόνο παρ' όλο που ο ενθουσιασμός του συγκρούεται με την σύνεση και τον προγραμματισμό του πλανήτη. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της ανώτερης ηθικής και της γνώσης για αυτό κάνει τον Κρόνο διαλλακτικό και περισσότερο εύστροφο στην πρακτική του έκφραση.

Εσύ που έχεις τον Κρόνο σου; Θα το βρεις εδώ.

Έχεις ανεξαρτησία, ικανότητα, ψάχνεις πάντα την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Είσαι διανοητικός τύπος, πειθαρχημένος και έχεις καλή δύναμη συγκέντρωσης. Κερδίζεις όλα σου τα επιτεύγματα με σκληρή δουλειά και προσήλωση. Σε ενδιαφέρει το απόκρυφο, το πνευματικό αλλά και το φιλοσοφικό.

Νιώθεις περηφάνια για τις διανοητικές σου ικανότητες και προσπαθείς πάντα να σε έχουν σε υπόληψη οι άλλοι για αυτό όταν σε αδικούν ή σε κατηγορούν άδικα, πληγώνεσαι πάρα πολύ. Έχεις ντομπροσύνη και η οξεία διαίσθησή σου σε συνδυασμό με την καλή επιστημονική σου ικανότητα δείχνουν ότι μπορείς να δουλέψεις πολύ καλά.

Σε ενδιαφέρει η διδασκαλία αλλά πιθανόν να προτιμάς πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σου, έχουν περιορισμό ή υποφέρουν από βάσανα για αυτό προσφέρεσαι να βοηθήσεις. Αλλά δεν πρέπει με τον τρόπο σου να πιέζεις για να «συμμορφώνεις» τα άλλα άτομα όταν δεν σου το ζητούν. Επίσης, χρειάζεται να μάθεις ότι οι άλλοι μπορεί να σκέφτονται ή να πράττουν το σωστό διαφορετικά από εσένα γιατί πιθανόν να κάνουν το καλό με άλλα κριτήρια.

Επειδή έχεις μια ηθική και τιμιότητα σαν ανθρωπιστής που είσαι χρειάζεται να εφαρμόσεις τις αρετές με τέτοιο τρόπο ώστε να τις διακρίνουν και να τις δεχτούν και οι άλλοι. Για αυτό το πιο σημαντικό είναι να καταλαβαίνεις και να μιλάς «στην γλώσσα τους». Πάντως ό, τι και να κάνεις, διαπρέπεις και θα έχεις την ικανότητα να γίνεις καλός δάσκαλος, ιερέας ή ακόμα και να ασχοληθείς και με την πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Κρόνος στον Κριό: Αρχηγία με εμπόδια

Κρόνος στον Ταύρο: Αξιοπιστία και κτητικότητα

Κρόνος στους Διδύμους: Συγκρότηση και σοβαρότητα

Κρόνος στον Καρκίνο: Παρόρμηση και ευαισθησία

Κρόνος στον Λέοντα: Φιλοδοξία και αναγνώριση

Κρόνος στην Παρθένο: Υπηρεσία και προσφορά

Κρόνος στον Ζυγό: Δικαιοσύνη και ισορροπία

Κρόνος στον Σκορπιό: Έλεγχος και επιμονή

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved