Κρόνος στον Ζυγό: Δικαιοσύνη και ισορροπία

Η δικαιοσύνη και η ισορροπία σε όλες τις σχέσεις είναι αυτή που σε εξελίσσει περισσότερο από όλα

Κρόνος στον Ζυγό: Δικαιοσύνη και ισορροπία

Ο Κρόνος στον Ζυγό θεωρείται ότι είναι σε πολύ καλή θέση, αφού είναι στην έξαρσή του και από αυτό συνεπάγεται ότι όσα άτομα έχουν αυτή τη ζωδιακή θέση είναι πολύ δυνατοί και πειθαρχημένοι σε θέματα συμπεριφοράς και δικαιοσύνης. Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση πάντα παίζει τον ρόλο του κριτή στον ζωδιακό χάρτη. Γι' αυτό η επιρροή του μπορεί να είναι δύσκολη ή ευεργετική για το άτομο ανάλογα με τον βαθμό συνειδητότητας και αυτοκυριαρχίας του.

Ο Κρόνος είναι για το ωροσκόπιο ο τομέας της αποφασιστικής κρίσης για όλα τα θέματα. Η θέση αυτή είναι για τον άνθρωπο κάτι σαν το σταυροδρόμι του Ηρακλή, όπου πρέπει να διαλέξει την αρετή της συνείδησης. Είναι βέβαια δύσκολο να αντιληφθεί το άτομο τις αδυναμίες του. Αλλά αν τις καταλάβει, θα εξελιχθεί πάρα πολύ γρήγορα και θα ανέβει σε υψηλό πνευματικό επίπεδο.

Εσύ που έχεις τον Κρόνο σου; Θα το βρεις εδώ.

Επειδή σε ενδιαφέρει πάρα πολύ η συντροφικότητα και η συνεργασία, προσπαθείς όσο μπορείς να είσαι ως άτομο πολύ ηθικό. Γι' αυτό τις περισσότερες φορές ασκείς πολύ αυστηρή κριτική στον εαυτό σου. Επειδή θέλεις να έχεις ένα καλό κοινωνικό πρόσωπο, αντιλαμβάνεσαι ότι η δικαιοσύνη και η ισορροπία σε όλες τις σχέσεις είναι αυτή που σε εξελίσσει περισσότερο από όλα. Προσπαθείς να είσαι άμεμπτος/άμεμπτη στον τρόπο που δρας και εργάζεσαι, ώστε να εξασφαλίσεις στους άλλους ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Η θέση αυτή είναι πολύ καλή για δικηγόρους, δικαστές και διαιτητές διενέξεων. Αν είσαι μέσα σε γάμο θα διαπιστώσεις γρήγορα ότι χρειάζεσαι μεγάλη υπομονή και σκληρή εργασία για να έχεις μια ουσιαστική σχέση. Η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους είναι ένα από τα μαθήματα που θα πρέπει να μάθεις σε αυτή την πλανητική θέση. Η διπλωματία και το τακτ σε κάνουν να δουλεύεις καλά με τους ανθρώπους καθώς προτιμάς τη συνεργασία από τον ανταγωνισμό.

Οι δύσκολες όψεις του Κρόνου με άλλους πλανήτες μπορεί να σε κάνουν απαιτητικό/η και να μην ανέχεσαι εύκολα διάφορες καταστάσεις. Χρειάζεται να πίνεις πολύ νερό, γιατί μπορεί να υπάρχει ευαισθησία στα νεφρά.

Σχετικά άρθρα

Κρόνος στον Κριό: Αρχηγία με εμπόδια

Κρόνος στον Ταύρο: Αξιοπιστία και κτητικότητα

Κρόνος στους Διδύμους: Συγκρότηση και σοβαρότητα

Κρόνος στον Καρκίνο: Παρόρμηση και ευαισθησία

Κρόνος στον Λέοντα: Φιλοδοξία και αναγνώριση

Κρόνος στην Παρθένο: Υπηρεσία και προσφορά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved