Κρόνος στον Λέοντα: Φιλοδοξία και αναγνώριση

Δίνει εξαιρετικές ικανότητες σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η διοίκηση και η ψυχαγωγία

Κρόνος στον Λέοντα: Φιλοδοξία και αναγνώριση

O φιλόδοξος Κρόνος στον Λέοντα καταπιέζει αρκετές φορές το άτομο γιατί υπάρχει σύγκρουση στοιχείων δηλαδή ο ενθουσιασμός της φωτιάς έρχεται κόντρα με την επιφυλακτική φύση του Κρόνου. Ο εγωισμός παίζει το μεγάλο του χαρτί και δείχνει ότι γίνεται ένας μεγάλος αγώνας μέσα στον άνθρωπο που θα τελειώσει ή με την υποταγή του Κρόνου ή με το μάθημα του Λέοντα. Μην σε τρομάζουν όλα αυτά γιατί μπορείς με σοφία και σύνεση να υποτάξεις όλα τα αρνητικά στοιχεία που βγαίνουν κατά εποχές στην επιφάνεια.

Επειδή αναζητάς την αναγνώριση και τον σεβασμό μπορεί να έχεις φιλοδοξίες μεγαλύτερες από αυτές που μπορείς να σηκώσεις. Το πείσμα σε βοηθάει να παραμείνεις στην ιδεολογία της πρωτιάς και δεν το βάζεις κάτω, αν δεν γίνει αυτό που θέλεις. Βέβαια χρειάζεται να βοηθήσει και όλο το υπόλοιπο ωροσκόπιο για να επιτευχθεί ο σκοπός του Κρόνου.

Εσύ που έχεις τον Κρόνο σου; Θα το βρεις εδώ.

Αν οι πλανητικές του όψεις είναι δύσκολες γίνεσαι αρκετά συγκρατημένος και επιφυλακτικός και φοβάσαι να απολαύσεις την ζωή. Αν υπάρξει δυσκολία και δεν την αναγνωρίσεις με στόχο να την δουλέψεις μπορεί να έχεις απογοητεύσεις στην προσωπική ζωή και κάποια κρατήματα ή φόβους για την δημιουργία παιδιών.

Το χιούμορ που λείπει σε κάνει να έχεις ακαμψία αλλά το καλό είναι ότι εκδηλώνεις πνευματική ζωτικότητα και εξαιρετικές ικανότητες σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η διοίκηση και η ψυχαγωγία ώστε να κατορθώνεις να εκφράσεις την δημιουργική σου ικανότητα. Αν επικρατήσει ο Λέοντας μπορεί να βγάλεις τάσεις δικτατορικές και η φράση «αποφασίζω και διατάζω» να είναι πολύ συνηθισμένη στους γύρω σου, χωρίς να σημαίνει ότι εξαιρείς τον εαυτό σου. Να αποφεύγεις τις κολακείες γιατί μπορεί να σε διαφθείρουν κυρίως αν έχεις θέση ηγετική.

Από την άλλη, αν επικρατήσει η φύση του Κρόνου τα αποτελέσματα θα είναι σαφώς καλύτερα γιατί θα εξαφανιστεί η έπαρση του ζωδίου και θα δουλέψει η μετριοπάθεια, η σεμνότητα. Χρειάζεσαι αυτογνωσία για να μπορείς να δουλέψεις με τα συναισθήματα που σε ζορίζουν αλλά και να βρεις τι ακριβώς είναι αυτό που πρέπει να κάνεις για να μην σε νοιάζει αν τελικά διακριθείς ή όχι γιατί θα είναι αυτό που αγαπάς περισσότερο στον κόσμο.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πιστέψεις ότι αξίζεις, χωρίς να γίνεις δικτάτορας ή απόλυτος για να σε σεβαστούν κι όχι να σε φοβηθούν οι άλλοι.

Σχετικά άρθρα

Κρόνος στον Κριό: Αρχηγία με εμπόδια

Κρόνος στον Ταύρο: Αξιοπιστία και κτητικότητα

Κρόνος στους Διδύμους: Συγκρότηση και σοβαρότητα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved