Κρόνος στον Καρκίνο: Παρόρμηση και ευαισθησία

Στις επιχειρήσεις υπάρχει ταλέντο γιατί διαθέτει μεγάλη ικανότητα όταν πρόκειται να πετύχει υλικούς στόχους.

Κρόνος στον Καρκίνο: Παρόρμηση και ευαισθησία

Ο Ευαίσθητος Κρόνος στον Καρκίνο εμποδίζει τις πιο πολλές φορές το άτομο να εκφραστεί με ελευθερία. Γιατί από τη μια είναι υπερβολικά παρορμητικός λόγω της φύσης του ζωδίου και από την άλλη η ανασφάλεια που νιώθει το άτομο μπορεί τελικά να το οδηγήσει σε περιορισμένη εσωτερική ζωή, γιατί μέσα του δεν έχει και πολύ χώρο να απλωθεί.

Με τους ανθρώπους που είναι γύρω του τις πιο πολλές φορές βγάζει ντροπή και ανασφάλεια. Τα συναισθηματικά σημάδια από την οικογένεια στη μικρή ηλικία είναι έντονα, αλλά μπορεί να μην έχει συμβεί και κάτι πολύ βαρύ. Απλώς, το άτομο έχει μια προσωπική ευαισθησία που ότι του συμβαίνει το μεταφράζει σε πίεση.

Εσύ που έχεις τον Κρόνο σου; Θα το βρεις εδώ.

Κάθε προσπάθεια για λογική και πρακτική δραστηριότητα συγκρούεται με μια αναστολή που οφείλεται σε συναισθηματικά αίτια. Αν τελικά δράσει, αγνοώντας τις συναισθηματικές αντιδράσεις, μπορεί να βγει ένα ψυχοσωματικό θέμα όπως π.χ. αδιαθεσία στο στομάχι, ταχυπαλμίες ή φοβίες.

Επειδή ο Κρόνος έχει να κάνει και με τις κοινωνικές φιλοδοξίες το άτομο δυσκολεύεται να προωθήσει τον εαυτό του γιατί μερικές φορές νιώθει ανικανότητα ή φοβάται την αποτυχία. Τις πιο πολλές φορές, κρύβονται οι εσωτερικές σκέψεις και τα συναισθήματα, αλλά αυτό τελικά εκφράζεται ως μια πιθανή μελαγχολία. Στις επιχειρήσεις όμως υπάρχει ταλέντο γιατί διαθέτει μεγάλη ικανότητα όταν πρόκειται να πετύχει υλικούς στόχους.

Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην ζωή του ατόμου με Κρόνο στον Καρκίνο γιατί νιώθει δέσιμο και χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα προς όλους όσους αγαπάει.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να στρέψει το άτομο αυτή την ενέργεια προς τα έξω για να πάρει και την κοινωνική αναγνώριση που του επιβάλλεται από την Κρόνια επίδραση.

Το μοναδικό τελικά που χρειάζεται το άτομο αυτό είναι αγάπη και αποδοχή και πάνω από όλα η αγάπη του ίδιου προς τον εαυτό του.

Είναι καλό να προσέχει την δίαιτά του γιατί συχνά έχει κατακρατήσεις υγρών και δεν είναι εύκολο να αδυνατίσει.

Σχετικά άρθρα

Κρόνος στον Κριό: Αρχηγία με εμπόδια

Κρόνος στον Ταύρο: Αξιοπιστία και κτητικότητα

Κρόνος στους Διδύμους: Συγκρότηση και σοβαρότητα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved