Ο Δίας στον Υδροχόο: Η πρωτοπορία συναντά την τεχνολογία, τη διόραση και την εξέλιξη

Σέβεστε τις απόψεις των άλλων και είστε δεκτικοί σε κάθε νέο επίτευγμα

Ο Δίας στον Υδροχόο: Η πρωτοπορία συναντά την τεχνολογία, τη διόραση και την εξέλιξη

Γενικά είστε τα άτομα που λέμε ότι έρχεστε από το μέλλον. Ο λόγος είναι ότι ενώ είστε και πατάτε εδώ ένα κομμάτι του εαυτού σας και μάλιστα αυτό που σας χαρίζει την εξέλιξη βρίσκεται πολύ μακριά και ζει μέσα από την πρωτοπορία, τις νέες ιδέες και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βελτιωτικά κοινωνικά προγράμματα ή ομάδες που εργάζονται για το καλό και την εξέλιξη του συνόλου.

Αν το υπόλοιπο του ωροσκοπίου δεν συνάδει με την πρόοδο ίσως το άτομο να παραμείνει ως ένα σημείο πολύ ουτοπιστής και στα υπόλοιπα να φέρεται πολύ συντηρητικά. Σίγουρα όμως θα είναι ένα ξεχωριστό άτομο, με πλατιές απόψεις, δεκτικότητα στις νέες ιδέες, με έντονη πολιτική κατεύθυνση, χωρίς φυλετικές ή θρησκευτικές διακρίσεις.

Γενικά σέβεστε τις απόψεις των άλλων και είστε δεκτικοί σε κάθε νέο επίτευγμα και κυρίως σε θέματα που αφορούν στην τεχνολογία και την κοινωνική αναμόρφωση. Επειδή ο Δίας είναι σε σταθερό ζώδιο αλλά του αέρα σημαίνει ότι εσείς θα έχετε μεν πρωτοπόρες ιδέες αλλά μερικές φορές θα είστε άκαμπτοι σε αυτό που πιστεύετε και δεν θα μπορείτε εύκολα να ελιχθείτε σε κανένα περιβάλλον. Αυτό σας κάνει να φαίνεστε μερικές φορές πολύ φιλικοί αλλά κάπως απόμακροι από το αληθινό πρόβλημα του περιβάλλοντός σας για αυτό μερικές φορές σας κατηγορούν για αδιαφορία, αλλά και υπερβολική ανεξαρτησία. Τα πολιτικά και τα κοινωνικά προβλήματα σας καίνε περισσότερο από τα οικογενειακά. Και ίσως να συγκρούεστε με τους γύρω σας γιατί μπορεί να μην δείχνετε και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον όσο θα ήθελαν.

Η δημοσιογραφία, η πολιτική, η θέση του δικαστή ή οτιδήποτε απαιτεί μια θεωρητική κατάρτιση, ιδεολογικό ζήλο, αντικειμενικότητα και ερευνητικό μυαλό θα είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να συγκεντρώνει μια δουλειά που θα σας απασχολήσει. Το ενδιαφέρον για την τεχνολογία σε όλα τα επίπεδα θα είναι αυτό που σας καθορίζει γιατί σας δίνει μια νότα διαφορετικότητας και επανάστασης στην καθημερινότητα. Γενικά στην καριέρα σας θα τα πάτε καλά γιατί έχετε πλατιές αντιλήψεις, καλή κρίση, νοημοσύνη και αυθεντικότητα. Να είστε μόνο προσεκτικοί και να παρατηρείτε τον εαυτό σας για να τον συνεφέρνετε όταν βλέπετε ότι δεν είστε ανεκτικοί, δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα και να επαναστατείτε χωρίς αιτία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved