Ο Άρης στον Υδροχόο

Χρειάζεται να κάνετε συνέχεια πράξη τις σκέψεις σας, γιατί μπορεί να εξαντλήσετε τον δυναμισμό σας σε λόγια και σχέδια.

Ο Άρης στον Υδροχόο

Ο Εκκεντρικός

Έχετε υψηλές αρχές και πολύ μοντέρνα προοπτική για αυτό, όταν το θέλετε, φτάνετε στην κορυφή του τομέα σας. Μπορεί να είσαστε αποστασιοποιημένοι και διανοούμενοι γιατί η θέση αυτή συχνά δηλώνει περισσότερη σκέψη παρά δράση. Είσαστε ικανοί ηγέτες που μπορεί να αντιμετωπίσετε τις προσκλήσεις με γαλήνη και αυτοκυριαρχία. Αν δεν είσαστε επικεφαλής σε μια ομάδα, σπάνια νοιώθετε καλά. Υπάρχουν αρχηγικές τάσεις εντός σας τις οποίες μερικές φορές δεν τις καταλαβαίνετε ή δεν μπορείτε να τις βγάλετε προς τα έξω, λόγω κάποιας δυσκολίας που νοιώθετε.

Πολλές φορές η νοητικότητα και η θεωρία γίνονται ισχυρογνωμοσύνη. Έχετε δυσκαμψία και δυσκολία στην προσαρμογή γιατί η σταθερότητα του ζωδίου σας εμποδίζει να αντιδράσετε γρήγορα, αυθόρμητα ή πρακτικά.

Αν υπάρχουν άλλοι ευνοϊκοί παράγοντες στο ωροσκόπιο σας, θα εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία την καλή Υδροχοϊκή πλευρά. Θα χρησιμοποιήσετε με μεγαλύτερη ευκολία την δυναμική σκέψη και μπορεί να γίνετε τεχνικοί, μηχανολόγοι ή φιλόσοφοι, θα ξοδέψετε την ενέργειά σας σε πράγματα που εφευρίσκετε με τον νου και εφαρμόζονται πρακτικά. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει ο Άρης του ερευνητή, του εφευρέτη ή του κατασκευαστή. Το μεράκι που διαθέτετε σίγουρα θα σας βρει δρόμο για να βελτιώσετε πράγματα που αφορούν και το καλό των άλλων. Το ενδιαφέρον σας για οτιδήποτε πρωτότυπο, που μπορεί να είναι από τα κομπιούτερ, την αστρολογία, την αεροναυπηγική ή την τηλεόραση, θα σας είναι πιο εύκολο να το κάνετε σαν επάγγελμα.

Σαν ανθρωπιστές και φιλάνθρωποι σίγουρα θα βρείτε τρόπο και θα κάνετε εντυπωσιακές αλλαγές στην Φιλοσοφία, στην Επιστήμη, και στην Τεχνολογία.

Χρειάζεται όμως να κάνετε συνέχεια πράξη τις σκέψεις σας και να δράτε γιατί μπορεί να εξαντλήσετε τον δυναμισμό σας σε λόγια και σχέδια.

Για να μην μείνετε οι θεωρητικοί της ζωής που βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο των μεγαλεπήβολων σχεδίων και της υπέρ ανάλυσης, χρειάζεται να προσπαθήσετε, έστω και με τον φόβο της αποτυχίας, να εφαρμόσετε τις ιδέες σας. Για να καταλάβετε και εσείς επιτέλους ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος από την θεωρία σας.

Στον έρωτα είσαστε απρόβλεπτοι και μερικές φορές δεν δείχνετε τα συναισθήματά σας γιατί φοβάστε την απόρριψη. Σεξουαλικά, σας αρέσει να πειραματίζεστε και να καινοτομείτε αλλά μπορεί να σας λείπει η προσωπική επαφή.

Φαίνεστε πάντως να περιφρονείτε την παράδοση, εκτός και αν υποστηρίζεται από την λογική. Η σκέψη σας είναι αρκετά επαναστατική και μπορεί να νοιώθετε την ανάγκη να ανατρέψετε την καθεστηκυία τάξη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved