Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου

Συναισθηματική εκλεκτικότητα, λεπτομερής ανάλυση

Παπασταύρου Λίντα
Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου

Βρείτε και σεις τη θέση της Σελήνης στον Αστρολογικό σας χάρτη!

Ανταποκρίνεστε στην ενθάρρυνση και την εκτίμηση κι έχετε μια βαθιά δίψα για να μοιράζεστε εμπειρίες και αυτογνωσία με άλλους. Ωστόσο, αυτό μπορεί να κάνει συναισθηματικά υπέρ-ανυπόμονους. Μπορεί να έχετε την τάση να υπαγορεύετε την πορεία όλων σας των σχέσεων. Είσαστε επίμονοι και μπορεί να είσαστε γκρινιάρηδες. Χαρίζετε γενναιόδωρα τον χρόνο σας και την υπηρεσία σας. Θέλετε να υπηρετείτε τους ανθρώπους, αλλά ίσως έχετε πρόβλημα να καταλάβετε τα συναισθήματά τους. Θέλετε αυτό που θέλετε και το θέλετε ακριβώς με το δικό σας τρόπο.

Η θέση αυτή της Σελήνης τονίζει τις πνευματικές σας ικανότητες, αλλά εδώ οι ανήσυχες πνευματικές ικανότητες των Διδύμων αντικαθίστανται από την σταθερότητα και την πρακτικότητα της Παρθένου. Δεν εκτιμάτε την γνώση για την γνώση, αλλά την αναζητάτε για να την χρησιμοποιήσετε και να την εφαρμόσετε. Η μνήμη σας είναι εξαίρετη. Αναλύετε και κριτικάρετε όλες τις αισθητηριακές εντυπώσεις με προσοχή αλλά μερικές φορές δεν είστε πολύ σεξουαλικοί.

Σας τραβάει η επιστήμη και το απόκρυφο. Μπορεί να έχετε τηλαισθητικές ή ψυχομετρικές και συχνά εκδηλώνετε τεράστιες διαισθητικές ικανότητες, αν επιλέξετε να τις αναπτύξετε.

Μερικές φορές είστε ιδιότροποι. Προτιμάτε να κερδίζετε τα πάντα με την πνευματική σας ικανότητα και την γόνιμη φαντασία σας. Παρά την τάση να είστε ψιλολόγοι και εριστικοί, κάθετε τόσο εμφανίζεστε ήσυχοι, ντροπαλοί, και προσγειωμένοι. Αν και είσαστε βασικά «καθώς πρέπει» και συντηρητικοί, οι θρησκευτικές σας τάσεις παρουσιάζονται με πολύ ανοικτόμυαλο τρόπο. Επειδή η Σελήνη στην Παρθένο εκφράζει το παρόν, εύκολα κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και συχνές αλλαγές στην ζωή σας.

Είσαστε εξαίρετοι δάσκαλοι. Δεν κάνετε προσωπικές ερωτήσεις, εκτός αν είναι απαραίτητο και η περιέργεια σας εμφανίζεται μόνο σε σχέση με την δουλειά σας και τις πρακτικές υποθέσεις. Σας ενδιαφέρει η δίαιτα, η υγεία και η υγιεινή και έχετε την τάση να ανησυχείτε και να αναπτύσσετε νευρική διάθεση. Σαν αποτέλεσμα μπορεί να επηρεαστεί η πεπτική σας λειτουργία. Αυτή η θέση είναι επίσης γνωστή και ως «Σελήνη του φαρμακείου».

Εφόσον είσαστε οξυδερκείς, με καλή αίσθηση για δουλειές και σχολαστική προσοχή στην λεπτομέρεια, θα μπορούσατε να τα πάτε πολύ καλά στην ψυχανάλυση ή τις διαγνώσεις κάθε είδους. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να εξουδετερώσετε τον εκνευρισμό ή της έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχετε.

Έχετε ένα θαυμάσιο επιστημονικό μυαλό και, άμα αρχίσετε έναν συλλογισμό, θα τον φέρετε στο τέλος του. Ειδικά αν έχετε να κάνετε με μια κατασκευή, θα κάνετε τις καλύτερες συνδέσεις, μπορεί να αργήσετε λόγω της τελειότητας που θέλετε να έχει η δουλειά σας.

Μερικές φορές γίνεστε υλιστές και αρρωστοφοβικοί. Σε τραβηγμένες περιπτώσεις μπορεί να πάσχετε από ψυχολογικά προβλήματα που να σχετίζονται με υποχονδρίες σε σχέση με την καθαριότητα τα μικρόβια και την υγεία.

Σίγουρα θα γίνετε θαυμάσιοι γιατροί ή νοσοκόμες, φαρμακοποιοί και γενικά μπορείτε να εξυπηρετείτε την υγεία των άλλων με μοναδική λεπτομέρεια και ευσυνειδησία. Επίσης η αγάπη σας προς τους ταπεινούς και καταφρονημένους σας δίνει μια αληθινή και βαθειά ανθρωπιά.

Η θέση αυτής της Σελήνης στον χάρτη της γυναίκας δείχνει συχνά συναισθηματική ανασφάλεια, η οποία εκφράζεται ως έλλειψη εγκαρδιότητας και μερικές φορές ως αναστολή. Στον χάρτη ενός άνδρα έλκει μια αποστασιοποιημένη σύντροφο, που δεν της αρέσει να προσκολλάται, επειδή δεν θέλει να του επιβάλλονται συναισθηματικές απαιτήσεις.

Η μητέρα σας μπορεί να σας φαίνεται κριτική και ψυχρή αλλά δουλεύει σκληρά και είναι αφοσιωμένη δίπλα σας κυρίως σε ασθένειες και σε προσφορά υπηρεσίας.

Που βρίσκεται η δική σας Σελήνη; Θα το ανακαλύψετε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved