Η Σελήνη στον Τοξότη

Το μυαλό σας απεχθάνεται την σύγχυση και θα απορρίψει οτιδήποτε είναι άσχετο με το θέμα που σας απασχολεί

Η Σελήνη στον Τοξότη

Όσοι έχετε Σελήνη στον Τοξότη είστε κάπως αφελείς κοινωνικά έχετε μια… ευτυχή άγνοια των ανθρώπινων διαφορών.

Αντιδράτε στους άλλους λες και είναι μέρη του εαυτού σας. Τείνετε να γίνεστε ένα μαζί τους και να λειώνετε μέσα τους. Θέλετε και χρειάζεστε να κάνετε τα πάντα με όλους, και είστε ανοιχτοί και φιλικοί σαν κουτάβια.

Έχετε μια οξεία αίσθηση προφητείας και έμπνευσης. Πάντα ψάχνετε, είστε ανήσυχοι και συχνά σας λείπει η συνέχεια.

Οι αισθητηριακές σας αντιλήψεις είναι σαφείς και πιο ακριβείς από σχεδόν οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, έτσι η κρίση σας είναι οξεία, θα πρέπει όμως να μάθετε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Το μυαλό σας απεχθάνεται την σύγχυση και θα απορρίψει οτιδήποτε είναι άσχετο με το θέμα που σας απασχολεί. Όταν συγκεντρώνεστε, αυτό γίνεται σε ένα μόνο πράγμα, μέχρι που οι άλλοι νομίζουν ότι το μυαλό σας είναι μονοσήμαντο.

Ανήσυχοι, τόσο στο πνεύμα όσο και στο σώμα, χρειάζεστε δραστηριότητα και σωματική άσκηση. Έχετε την ανάγκη να «τριγυρνάτε» πάρα πολύ και συνήθως σας αρέσουν τα σπορ, τόσο σαν παίκτης όσο και σαν θεατής.

Μπορεί να βιώσετε ισχυρές αποκρυφιστικές καταστάσεις και είστε πιο ευαίσθητοι από όσο μαρτυράει η ελεύθερη και αεράτη στάση σας. Είστε γεννημένοι δάσκαλοι ή ιεροκήρυκες, με έφεση στην θρησκεία, την φιλοσοφία, την ποίηση και την μουσική.

Σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους, παρόλο που έχετε υψηλό βαθμό ανεξαρτησίας, ανάγκη για ελευθερία και μια τάση να είστε κάπως παρορμητικοί. Χρειάζεται να εξουδετερώσετε την απροσεξία και την απερισκεψία, με τακτ και σκέψη.

Είστε ενθουσιώδεις και ανθρωπιστές γι’ αυτό να γνωρίζετε ότι έχετε την καλύτερη Σελήνη για τους άλλους, αλλά όχι για τον εαυτό σας. Μέσα στον ενθουσιασμό για την εξάπλωση που δίνει ο κυβερνήτης ο Δίας στην Σελήνη, αυτή ξεχνά να προστατευτεί. Βέβαια έχει πάντα την αισιοδοξία ότι θα την προστατέψει ο Θεός δηλ. «κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό» ή « δώσε τα λεφτά σου και αύριο έχει ο Θεός». Αυτή η υπεραισιοδοξία που βγαίνει από μέσα της τελικά την εξαντλεί.

Ο Δίας που είναι ο τροφοδότης του ψυχισμού σας δίνει και προφητικές τάσεις για αυτό πολλές φορές βλέπετε μπροστά. Η φιλοσοφική σας διάθεση σας εξελίσσει και σας δίνει το μεγαλύτερο προτέρημα το οποίο είναι η προσφορά προς όλους και όλα. Μάθετε μόνο να προστατεύετε τον εαυτό σας και να μη σπαταλάτε όλα τα δώρα σας στους άλλους.

Βλέπετε την μητέρα σας σαν ένα άτομο που έχει άποψη και αγάπη για την ζωή. Πάντα αισιόδοξη, φιλοσοφημένη και ίσως θρησκόληπτη. Σας άφησε να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας και αυτό σας βοήθησε να γίνετε δυναμικοί και ανεξάρτητοι. Από την άλλη πλευρά, σας έκανε πολλά χατίρια και σας έδωσε άπλετα αυτά που νόμιζε ότι χρειαζόσασταν.

Η Σελήνη στον Τοξότη στο ωροσκόπιο ενός άνδρα μπορεί να είναι ένδειξη αργοπορημένου γάμου, εργένη εκ πεποιθήσεως ή ερωτικά άστατου.

Η γυναίκα με Σελήνη στον Τοξότη είναι υπερβολικά ανεξάρτητη και ενθουσιώδης. Πάντα έχει κατακτήσεις και δεν μένει ποτέ μόνη. Λόγω της αισιοδοξίας της, είναι πάντα το επίκεντρο στις παρέες. Μπορεί να κάνει και δύο γάμους.

Μάθε κι εσύ που έχεις τη Σελήνη σου στην δωρεάν εφαρμογή του Astrology.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved