Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα

Τι σημαίνει το να έχει κάποιος στο ωροσκόπιό του Σελήνη στον Λέοντα;

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα

Αν έχετε Σελήνη στο Λέοντα στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας, είστε αυτάρκεις και αυτοδύναμοι, θα αφήσετε τα πράγματα στην ησυχία τους, εκτός και αν σας αφορούν προσωπικά. Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να δράσετε, απεχθάνεστε κάθε παρεμβολή και κριτική. Είστε συναισθηματικά προσκολλημένοι σε οτιδήποτε σας ανήκει ή αντανακλά πάνω στο Εγώ σας. Μπορείτε να κάνετε γρήγορες και ακριβείς εκτιμήσεις των άλλων ανθρώπων και των κινήτρων τους. Έχετε φλογερό ταμπεραμέντο και συνήθως βάζετε τους άλλους στη θέση τους, αν ξεφεύγουν απο τα πλαίσια.

Είστε εγωκεντρικοί και μερικές φορές πομπώδεις, πιθανόν να σας λείπει η αντικειμενικότητα και να έχετε κάποιο «νεκρό σημείο» στην συναισθηματική σας προοπτική. Για να απολαύσετε πραγματικά οποιαδήποτε σχέση, πρέπει να συμμετέχει και η καρδιά σας.

Συχνά, σας λείπει η περιέργεια, άλλα όταν σας πιάσει, μαθαίνετε γρήγορα και με ακρίβεια, παρ' όλο που η μάθησή σας χρωματίζεται από τα συναισθήματά σας. Ο Λέων χαρίζει μια αρχοντιά, μια ανωτερότητα, αλλά αυτή η θέση δυσκολεύει την υποχώρηση ή τον συμβιβασμό. Είναι πολύ δύσκολο να σας πείσουν, εκτός αν ανοίξετε το μυαλό και την καρδιά. Επίσης, έχετε ανάγκη να σας θαυμάζουν και να σας χειροκροτούν. Παρά την αφοσίωσή σας, αν αισθανθείτε ότι σας υποτιμούν, θα ψάξετε την εκτίμηση και την ικανοποίηση κάποιου άλλου.

Οι άνθρωποι με Σελήνη στον Λέοντα έχετε σεξουαλικό μαγνητισμό και χάρη, αλλά μπορεί επίσης να είστε δεσποτικοί και υπερόπτες. Έναν άντρα τον κάνει ρομαντικό, αστείο και σέξι ή μπορεί να τείνει προς την έπαρση, την υπεροψία και ένα δεσποτικό εγώ. Και οι άντρες και οι γυναίκες με αυτή την θέση ελκύονται και έλκουν το αντίθετο φύλο. Ο άντρας θα ψάξει να βρει μια γυναίκα με αέρα, ενθουσιασμό και καλό γούστο. Η γυναίκα θα είναι πολύ εντυπωσιακή και θα θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, δίνοντας ενέργεια στον σύντροφό της. Συνήθως, ντύνεται πολύ κομψά και έχει έναν αέρα γοητείας και αρχοντιάς.

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει θέσεις εξουσίας και ηγεσίας, τις οποίες αποδέχεστε σοβαρά, αλλά και εύκολα. Είστε φιλόδοξοι και σας αρέσει το να ανήκετε σε ένα υψηλό στάτους. Θέλετε τη σπουδαιότητα και την επευφημία. Η τιμιότητά σας κι η ντομπροσύνη σας είναι προφανείς και η οργανωτική σας ικανότητα προέχει, αλλά προσέξτε να μην γίνει αρχηγιλίκι.

Επειδή διαθέτετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, νιώθετε ότι πρέπει προχωρήσετε και να κατακτήσετε τον κόσμο. Εξ αιτίας του ότι είναι σε ζώδιο της φωτιάς είστε ατρόμητοι και δυνατοί. Έχετε υπερηφάνεια για αυτά που έχετε πετύχει και προσπαθείτε ασυνείδητα να τα επιδεικνύετε, παρ' όλα αυτά είστε πολύ ευάλωτοι σε ένα θέμα, την αξιοπρέπεια. Είναι σαν να χτυπά κάποιος την αχίλλειο πτέρνα σας. Γενικά, σαν άτομα είστε αξιολάτρευτα και προσπαθείτε με την αγάπη που δίνετε στους άλλους να τους κάνετε να σας αγαπήσουν το ίδιο. Ωστόσο, υποφέρετε επειδή δίνετε πολλά και περιμένετε να σας τα ανταποδώσουν. Τότε μιλάτε για αχαριστία, την οποία δεν μπορείτε να ανεχτείτε. Μερικές φορές αυτοθυσιάζεστε για την αγάπη.

Εύκολα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, αναγνωρίζετε αδυναμίες και ελαττώματά σας, κάτι που σας βοηθά να ολοκληρωθείτε σαν άτομα αλλά δε δέχεστε την κριτική. Λατρεύετε την μουσική, τις τέχνες, την πολυτέλεια, τη χλιδή και τα παιδιά και συνήθως έχετε θετική διάθεση. Οι συγκινήσεις σας είναι δυνατές, η τρυφερότητά σας γίνεται γενναιοδωρία και συνήθως προτιμάτε τις εξεζητημένες απολαύσεις.

Βλέπετε την μητέρα σας σαν μια ισχυρή προσωπικότητα που ίσως σας δυνάστεψε κατά τη νεανική σας ηλικία, προσπάθησε όμως να σας δώσει σωστές, ηθικές αξίες και όποτε χρειάστηκε ήταν στο πλευρό σας.

**Μάθε ΕΔΩ αν έχεις Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved