Πώς επηρεάζει ο Ήλιος τον κάθε τομέα της ζωής σου;

Ο κάθε ένας από τους 12 οίκος αναφέρεται σε έναν τομέα της ζωής μας

Πώς επηρεάζει ο Ήλιος τον κάθε τομέα της ζωής σου;

Όταν ο Ήλιος στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας βρίσκεται σε έναν από τους 12 οίκους, σημαίνει ότι για μας ο συγκεκριμένος τομέας έχει πρωτεύουσα σημασία.

Ας δούμε την ερμηνεία του Ήλιου στον κάθε ένα οίκο:

Ο Ήλιος στον 1ο οίκο: Είναι σημαντική η παρουσία σου, το να έχεις την αποδοχή και να επιβεβαιώνεσαι. Είσαι δραστήριος/α, ανυπόμονος/η, άξιος/α και περήφανος/η για τα επιτεύγματά σου. Η επιτυχία έρχεται μόνο μέσα από τις δικές σου προσπάθειες.

Ο Ήλιος στον 2ο οίκο: Είσαι πρακτικός/η, ενδιαφέρεσαι για τα χρήματα και τα αποκτήματα κι αρκετά ικανός/η να κρίνεις σωστά την αξία των πραγμάτων. Τα υλικά αγαθά έχουν μεγάλη σημασία για σένα, όπως επίσης η χρηματοπιστωτική σου σταθερότητα και ασφάλεια που αν την πετύχεις, νιώθεις βαθιά ικανοποίηση.

Ο Ήλιος στον 3ο οίκο: Έχεις έμφυτη περιέργεια, με ευκολία μαθαίνεις ξένες γλώσσες, θέλεις να συγκεντρώνεις πληροφορίες και γνώσεις κι εκφράζεσαι με άνεση, γραπτώς ή προφορικώς. Τα ταξίδια, η καθημερινότητα, τα αδέρφια κι οι στενοί συγγενείς σου διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Ο Ήλιος στον 4ο οίκο: Είσαι διαισθητικός/η και εσωστρεφής, με ισχυρή προσκόλληση στους προγόνους και τους γονείς σου. Το σπίτι σαν χώρος και η οικογένειά σου, αυτή από την οποία προέρχεσαι ή που έχεις δημιουργήσει, είναι πολύ σημαντικά για σένα.

Ο Ήλιος στον 5ο οίκο: Σου αρέσει να καλοπερνάς, είσαι ενεργητικός/η και βρίσκεις την ευτυχία μέσα από τον έρωτα, τα παιδιά και δραστηριότητες που σου δίνουν την ευκαιρία να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου.

Ο Ήλιος στον 6ο οίκο: Είναι σημαντικό να έχεις μια καλή δουλειά, όπου θα νιώθεις όμορφα και γενικά να παράγεις έργο. Ανησυχείς για την υγεία σου γι’ αυτό τη φροντίζεις με σωστή διατροφή, άσκηση και συχνές εξετάσεις. Σε όποιο ζώδιο κι αν είναι ο Ήλιος σου, τείνεις να είσαι τελειομανής.

***Συμπλήρωσε τα στοιχεία γέννησής σου ΕΔΩ και βρες την ακριβή θέση του Ήλιου σου

Ο Ήλιος στον 7ο οίκο: Ο γάμος και γενικά οι σχέσεις είναι ουσιαστικής σημασίας για σένα, αν και ίσως παλαντζάρεις μεταξύ του φόβου της μοναξιάς και του φόβου της δέσμευσης. Ωστόσο, δεν μπορείς να μείνεις για πολύ μόνος/η. Το ζητούμενό σου είναι να υπάρχει ισοτιμία κι ισορροπία.

Ο Ήλιος στον 8ο οίκο: Είσαι βαθιά συναισθηματικό άτομο, διερευνητικό και ικανό να «πεθάνει» και να «ξαναγεννηθεί» τελείως μεταμορφωμένο. Το σεξ, τα χρήματα και τα κληροδοτήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Ο Ήλιος στον 9ο οίκο: Σου αρέσουν οι εξερευνήσεις, η περιπέτεια και ψάχνεις συνεχώς να βρεις το νόημα της ζωής σου μέσα από σπουδές, θρησκεία, φιλοσοφία και ταξίδια. Επίσης, σε ελκύουν οι ξένοι πολιτισμοί και κουλτούρες.

Ο Ήλιος στον 10ο οίκο: Η αποφασιστικότητα σου να πετύχεις επαγγελματικά, να κάνεις καριέρα αλλά και η επιθυμία σου για δημόσια αναγνώριση σε κάνουν φυσικό ηγέτη. Ο Ήλιος σε αυτή τη θέση είναι εξαιρετικός δείκτης επιτυχίας, σταδιοδρομίας και απόκτησης φήμης.

Ο Ήλιος στον 11ο οίκο: Έχεις υψηλά ιδανικά και φιλοδοξίες, είσαι κοινωνικός/η, με αρκετούς φίλους, παρέες κι ενδιαφέροντα, ιδιαίτερα για τα κοινά. Σου αρέσει να συμμετέχεις και να παράγεις έργο μέσα από ομάδες.

Ο Ήλιος στον 12ο οίκο: Είσαι άτομο διαισθητικό, μοναχικό και μυστικοπαθές, προτιμάς να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο και συχνά απομονώνεσαι. Σε ελκύει η μεταφυσική και τα μυστήρια, ενώ μπορεί έχεις φιλανθρωπικό έργο ή να προσφέρεις εθελοντικά γενικά σε ιδρύματα κι ειδικά σε νοσοκομεία ή φυλακές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved