Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού

Η Σελήνη ανάλογα σε ποιο ζώδιο είναι, χρωματίζει το ωροσκόπιο ενός ατόμου και είναι ένας από τους πιο σπουδαίους δείκτες μέσα σε αυτό.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού

Πολλά άτομα που δεν «δουλεύουν» με τον εαυτόν τους συνειδητά συνήθως χρησιμοποιούν την Σελήνη σαν ζώδιο παρά τον Ήλιο. Όπως είχαμε πει, ο Ήλιος είναι η συνείδηση και δείχνει τον απόλυτα αληθινό εαυτό μας ενώ η Σελήνη είναι το υποσυνείδητο τα ένστικτα και τα κρυμμένα συναισθήματα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Αντιμετωπίζετε την ζωή σαν να είναι μια περιπέτεια. Με νέες ιδέες και μάλλον βιαστική συμπεριφορά. Είσαστε αυθόρμητοι, εκτονώνεστε και ξεσπάτε για να βρείτε τελικά την ηρεμία σας. Αναζητάτε εύκολα την εμπειρία γιατί έτσι πιστεύετε ότι θα κατανοήσετε ευκολότερα τον εαυτόν σας. Είσαστε υπερβολικά ειλικρινή άτομα γιατί σπάνια κρύβετε τα συναισθήματά σας.

Ό, τι σκέφτεστε το ξεφουρνίζετε και καμιά φορά μπορεί να σας κατηγορήσουν και για αγένεια γιατί βιάζεστε να πείτε τη γνώμη σας, χωρίς να σας ρωτήσουν. Ο θυμός σας είναι κάπως περίεργος. «Φουντώνετε» πολύ γρήγορα, αλλά επίσης γρήγορα ξεχνάτε τον λόγο του ξεσπάσματος. Μπορεί να κρύβεται μια αίσθηση ανασφάλειας πίσω από το επιθετικό σας προσωπείο και θα πρέπει να αναπτύξετε την ικανότητα να ζητάτε βοήθεια, όταν την χρειάζεστε. Συχνά η φράση που χρησιμοποιείτε είναι «εγώ πρώτος ή εγώ πρώτη».

Σας αρέσει να τραβάτε την προσοχή γι’ αυτό μερικές φορές το ντύσιμό σας είναι τέτοιο ώστε να κάνετε εντύπωση. Έχετε έντονα μέσα σας την τάση του αρχηγού, λαμπρό μυαλό και γρήγορο. Συχνά είστε νευρικοί και μερικές φορές πάσχετε από πονοκεφάλους.

Παρόλο που τα συναισθήματά σας είναι πολύ έντονα και ξεκάθαρα, αρκετές φορές τα χρησιμοποιείτε ως ένα συνειδητό όργανο για να εκφράσετε τα στοιχεία της έντονης προσωπικότητάς σας. Έχετε υπερβολικά ανεξάρτητη φύση και αρκετές φορές είσαστε μοναχικοί.


Εύκολα εμπιστεύεστε τον εαυτόν σας και έχετε την τάση να ενεργείτε αμέσως, χωρίς να σκέφτεστε. Ορμάτε στην δράση περισσότερο με τα αισθήματα παρά με την λογική. Εύκολα παίρνετε τα ηνία στα χέρια σας και πολλές φορές βρίσκεστε, χωρίς να το καταλάβετε, σε ηγετικές θέσεις. Σπάνια δέχεστε συμβουλές γιατί πάντα νοιώθετε μέσα σας ότι κάνετε το σωστό.

Είσαστε εξαιρετικοί σε θέσεις που χρειάζονται γρήγορες και δυναμικές αποφάσεις. Έχετε μεγάλη αυθεντικότητα, εφευρετικότητα και ανησυχία όμως δεν έχετε μεγάλη επιμονή γι’ αυτό μερικές φορές μπορεί να χάνετε τον αρχικό ενθουσιασμό σας σε ό, τι ξεκινάτε.


Απεχθάνεστε την λεπτομέρεια, δεν ακούτε σχεδόν ποτέ συμβουλές και δεν ανέχεστε την πειθαρχία. Είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσετε σωστά την ενέργειά σας γιατί δεν έχετε ισορροπία. Δηλαδή ή είστε στα ουράνια ή στα Τάρταρα ίσως επειδή εσείς ήδη έχετε βαρεθεί για πράγματα που δεν γίνονται τόσο γρήγορα όσο νομίζατε.

Πολλές φορές ρισκάρετε και μάλιστα χωρίς την απαιτούμενη αυτοπροστασία λόγω του ανήσυχου πνεύματός σας, κάτι που μπορεί να μη σας βγαίνει σε καλό, ιδιαίτερα αν η Σελήνη σας κάνει δύσκολες όψεις με τον Ήλιο ή άλλους πλανήτες.

Οι γυναίκες ενδιαφέρεστε πολύ για τη μόδα και το ιδιαίτερο ντύσιμο. Όπου πάτε συγκεντρώνετε τις εντυπώσεις και τραβάτε πάντα τα μάτια πάνω σας.

Στην σχέση σας με έναν άνδρα είστε κυριαρχικές και μερικές φορές και ζηλιάρες. Σας αρέσει να επιβάλλεστε και αρκετές φορές παρεμβαίνετε παραπάνω από το κανονικό στην ζωή του.

Στον έρωτα άνδρες και γυναίκες είστε κυνηγοί και βαριέστε γενικά εύκολα, αν ο άλλος δεν έχει την αναμενόμενη αντίδραση στα συναισθήματά σας.

Οι άνδρες με Σελήνη στον Κριό μερικές φορές θεωρείστε εξουσιαστές και θέλετε πάντα να γίνεται το δικό σας, κυρίως μέσα στην σχέση. Εκτός αν έχετε κάποια δεσποτική σύντροφο, η οποία μπορεί να αναλάβει τα ηνία και κατά κάποιο τρόπο να ανταποκρίνεται στο μοντέλο της μητέρας σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved