O Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα

Κατά κανόνα οι Λέοντες είναι δημοφιλείς, δουλεύουν αλλά και παίζουν σκληρά

O Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα

Ο συμβολισμός στο ζώδιο αυτό είναι το Λιοντάρι που είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας. Παριστάνει την δύναμη της ζωής.

Eίναι Σταθερό, Πύρινο, Θετικό

Μέρος του σώματος: Ο Λέων κυβερνά την ράχη, την καρδιά και τον νωτιαίο μυαλό.

Φυσικός οίκος: 5ος

Ποιότητα - στοιχείο: Σταθερό- Πύρινο, θετικό

Αριθμός: 1

Ημερομηνία: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Μέταλλο: Ο χρυσός

Ημέρα: Κυριακή

Χρώμα: Χρυσό, πορτοκαλί

Διάβασε τώρα και τη Μηνιαία Πρόβλεψη για το Λέοντα

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα

Χαρακτηρίζονται από ζεστή καρδιά, εξωστρέφεια και περηφάνια. Θέλουν πάντα να είναι το επίκεντρο της ζωής (στους χώρους όπου λειτουργούν).

Έχουν την τάση να έλκονται κατευθείαν στο κέντρο της σκηνής, όπου μπορούν να εξασκήσουν τις ηγετικές τους ικανότητες τις οποίες διαθέτουν από την φύση τους.

Οτιδήποτε κάνουν οι Λέοντες το κάνουν σε ατμόσφαιρα δραματική με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να μην ελκύσουν την προσοχή των άλλων. Οι Λέοντες προσπαθούν με την φήμη της ειλικρίνειας, της ακεραιότητας, της υπευθυνότητας, της γενναιοδωρίας να έχουν καλή εικόνα στην κοινωνία.

Επειδή οι Λέοντες θεωρούν πάρα πολύ σημαντικό πράγμα τον αυτοσεβασμό ή την αυταρέσκεια, σπάνια δρουν με έναν τρόπο που τους υποβιβάζει ή τους κάνει να ζητούν συγνώμη. Παραμένουν σταθεροί στις ιδέες τους και τα πιστεύω τους.

Το σίγουρο είναι ότι θέλουν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους μέσω της δημιουργίας.

Κατά κανόνα οι Λέοντες είναι δημοφιλείς, δουλεύουν αλλά και παίζουν σκληρά.

Είναι γενικά γλεντζέδες και κοινωνικοί. Έχοντας γνώσεις για την αξία της φιλίας κάνουν πολλές μακροχρόνιες γνωριμίες.

Οι Λέοντες, σαν γονείς, δεν έχουν μεγάλες οικογένειες αλλά στους περισσότερους αρέσουν τα παιδιά. Απαιτούν υπακοή και σεβασμό από τα παιδιά τους αλλά γενικώς εκφράζουν την αγάπη τους με τρόπους που τα παιδιά μπορούν να καταλάβουν.

Επειδή αναλαμβάνουν ευθύνες και μπορούν εύκολα να ασκούν εξουσία και να εκτελούν υπεύθυνες υπηρεσίες, σε συνδυασμό με την φυσική συμπεριφορά που ο Λέοντας διαθέτει για δημόσια προβολή, τον κάνουν κατάλληλο για το ρόλου του αρχηγού.

Η αναχαίτιση των φυσικών χαρακτηριστικών μπορεί να προκληθεί, αν υποβληθεί σε ταπείνωση και σε μια άσχημη ζωή. Αυτό θα προκαλέσει μια αίσθηση πληγωμένης υπερηφάνειας και απόρριψης. Το φως του Ηλίου καλύπτεται από σύννεφα.

Οι γυναίκες Λιοντάρια είναι υπερβολικά λαμπερές και αξιαγάπητες. Έχουν την παρουσία της Βασίλισσας. Ντύνονται πάντα με στυλ και κομψότητα. Αγαπούν με πάθος και είναι πολύ πιστές. Όταν βρίσκονται σε δευτερεύουσες θέσεις, γίνονται πολύ ασυνάρτητες, όπως και οι άνδρες.

Στο έρωτα τα Λιοντάρια τα δίνουν όλα και επειδή έχουν έντονο στυλ ζωής σχεδόν ποτέ δεν περνάνε απαρατήρητοι. Ο προσωπικός τους μαγνητισμός ελκύει το άλλο φύλο. Η αγάπη είναι σημαντικό πράγμα για αυτούς. Χρειάζονται κάποιον να τους λατρεύει, να τους κολακεύει και να τους θαυμάζει γιατί και στην αγάπη θέλει να παίζει τον ρόλο του ηγέτη.

Σαν παιδί το Λιοντάρι είναι χαρούμενο, ευτυχισμένο, δυνατό παιχνιδιάρικο, τρυφερό. Δεν θα πρέπει να καταπιέζετε συχνά πολύ, έστω και αν νοιώθει ικανοποιημένο με τον εαυτό του, γιατί αυτό του χαλάει την καλή διάθεση και τον ενθουσιασμό. Η τάση του να είναι το αφεντικό στα άλλα παιδιά, θα πρέπει να αναχαιτιστεί με ευγενικό τρόπο, όχι αρνούμενοι τον ηγετικό του ρόλο, αλλά δίνοντάς του να καταλάβει ότι και οι άλλοι πρέπει να παίξουν με την σειρά τους, ακόμα και όταν νομίζει πως τα κάνει όλα καλύτερα.

**Λέοντα, σχεδιάσαμε για εσένα μια κούπα, ώστε να ξεκινάς την ημέρα σου με χαμόγελο! Απόκτησε την εδώ!**

Bασική αρχή

Αντιστοιχεί στην έννοια της βασιλείας.

Βασική δράση είναι η αγάπη της ζωής, ζωτικότητα, δημιουργικότητα, αναζήτηση/επιδίωξη δύναμης, ευγενική προσπάθεια και τέλος η αρχής της πατρότητας.

Αρρώστιες

Εκείνες που προσβάλλουν την πλάτη και την καρδιά.

Εργασία

Τους αρέσει η εργασία με νέα πρόσωπα και το περιβάλλον, όπου και αν είναι, χρειάζεται να είναι μεγαλοπρεπές και επιβλητικό.

Επάγγελμα

Χρυσοχόος, διευθυντής σε εταιρία, χρηματομεσίτης, ιδιοκτήτης θεάτρου, σταρ του κινηματογράφου, χειριστής σε καζίνο, επαγγελματικό γκολφ ή τένις, πρόεδρος.

Χόμπι

Τυχερά παιχνίδια, πάρτι, ερασιτεχνικό θέατρο, γκολφ.

Θέματα που υπάγονται στον Λέοντα με δείκτη τον Ήλιο

Κύκλοι, Στέμματα, Πατρότητα, φωτιές, εξέχουσες θέσεις, ηλιοθεραπεία, θέατρα, θρόνοι, Ζεστασιά, Επαγγελματικά παιχνίδια, Μονάρχης, Οργανωτής, Επιτηρητής.

Θετικά χαρακτηριστικά των Λεόντων

Δραματικός, αισιόδοξος, ιδεαλιστής, υπερήφανος, φιλόδοξος, δημιουργικός, μεγαλόπρεπος, ρομαντικός, γενναιόδωρος, με αυτοπεποίθηση.

Αρνητικά χαρακτηριστικά των Λεόντων

Eπιζητά το στάτους, παιδιάστικος, δεσποτικός, φοβάται την γελοιοποίηση. Σκληρός, Πομπώδης, φαντασμένος, αυταρχικός.

Φυσική εμφάνιση

Γερή καλοσχηματισμένη πλάτη, καλό χρώμα στο πρόσωπο, κόκκινα χείλη, φωτεινό πρόσωπο. Ίσια μύτη με ανασηκωμένα ρουθούνια. Μεγαλοπρεπής στάση. Γρήγορο περπάτημα.

**Μάθε πως θα εξελιχθούν οι επόμενοι μήνες, απόκτησε τώρα την προσωπική σου πρόβλεψη**

Διάσημοι Έλληνες Λέοντες

Αλέξης Μινωτής, Μίκης Θεοδωράκης, Καπουτζίδης Γεώργιος, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλέξης Σολομός, Χαρίλαος Φλωράκης, Κακλαμανάκης Νίκος, Τόλης Βοσκόπουλος, Άντζελα Δημητρίου

Διάσημοι Ξένοι

Ζακλίν Κένεντυ-Ωνάση, Ναπολέων Βοναπάρτης, Λούσιλ Μπωλ, Άλφρεντ Χίτσκοκ, Καρλ Γιουγκ, Άντυ Γουώρχολ, Μάτα Χάρι, Χένρυ Φόρντ, Μαντόνα, Φιντέλ Κάστρο, Νιλ Άρμστρονγκ, Μπιλ Κλίντον, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζένιφερ Λόπεζ, Ρόμπερτ ντε Νίρο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved