Σκορπιός
Σκορπιός
Από 23/10 έως 21/11 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10/12 έως 16/12

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο Δεκαήμερο

Θετικότατα ξεκινάει η βδομάδα για εσένα αφού έχεις την ευκαιρία να φροντίσεις τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου, αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση. Οι αλλαγές αυτές θα περάσουν απαρατήρητες από τους γύρω σου, αντιθέτως θα υπάρξουν πολλοί/ες που θα σου εκφράσουν το θαυμασμό τους και εάν είσαι single ίσως κάποιος/α από όλους καταφέρει να κατακτήσει και την καρδιά σου. Εάν βρίσκεσαι σε σχέση η έλξη που αισθάνεται το άλλο σου μισό δυναμώνει και η ατμόσφαιρα μεταξύ σας γίνεται πολύ ερωτική. Πιθανόν όμως να παρασυρθείς σε υπερβολές ή να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις σε αισθηματικά θέματα, λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης και αυτό θα σε φέρει σύντομα σε δύσκολη θέση. Από την άλλη μην δένεις και κόμπο πως ότι σου λένε είναι απολύτως ειλικρινές, ζήσε τη στιγμή απλά, χωρίς μεγάλες προσδοκίες. Με τον ανάδρομο Ερμή μπορείς να περιμένεις επαφές και επικοινωνίες με γνωστούς από τα παλιά, ίσως και μία τυχαία συνάντηση με κάποιον/α πρώην σου. Πιθανότατα να επανέλθουν προς επίλυση κάποια ανοιχτά ζητήματα με τα αδέρφια σου ή άλλους συγγενείς.

2ο Δεκαήμερο

Οι ανάγκες και οι προσωπικές σου επιθυμίες αρχίζουν να γίνονται πιο έντονες στους γύρω σου στις αρχές της εβδομάδας και το γεγονός πως τις βάζεις σε απόλυτη προτεραιότητα τους κάνει συχνά να σε θεωρούν απαιτητικό/η και κακομαθημένο/η. Ωστόσο δεν πτοείσαι και οπωσδήποτε θα διεκδικήσεις αυτά που θέλεις για να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και ηρεμία. Πιθανότατα πάντως να σε αγχώσουν και διάφορα προσωπικά σου προβλήματα που καμία σχέση δεν έχουν με τρίτους. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα έχεις αρκετά έξοδα και ίσως κάποια από αυτά να μην τα υπολόγιζες καν για αυτό και θα πελαγώσεις. Από την άλλη δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιες δυναμικές πρωτοβουλίες, αν και κάπως παράτολμες, για να αυξήσεις το εισόδημα σου.

3ο Δεκαήμερο

Με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να σε «καίνε» ένα παραπάνω και θα ψάχνεις μανιωδώς τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ωστόσο επειδή οι καιροί είναι πονηροί μην βιάζεσαι και μην εμπιστεύεσαι όποιον σου υπόσχεται εύκολα, πολλά ή/και γρήγορα κέρδη. Ίσως υπάρξει τώρα μία δυσάρεστη εξέλιξη σε κάποια επένδυση που είχες κάνει και αφορούσε ένα δημιουργικό σου σχέδιο, η οποία θα έχει και τις ανάλογες οικονομικές απώλειες. Οπωσδήποτε πάντως δεν είναι το πλέον ευνοϊκό διάστημα για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Επίσης εάν μπεις στη διαδικασία να διαπραγματευτείς κάποια αύξηση η απάντηση θα είναι αρνητική. Περιόρισε τα έξοδα που κάνεις σε διασκέδαση και άλλες πολυτέλειες, αφού υπάρχει η πιθανότητα να πληρώσεις υπερβολικά ποσά για υπηρεσίες ή προϊόντα που δεν θα σε ικανοποιήσουν. Στην προσωπική σου ζωή ο/η αγαπημένος/η σου πιθανότατα να σε απογοητεύσει πάνω σε ένα ζήτημα και να σου δημιουργηθούν έντονες ανασφάλειες και αμφιβολίες..

Σκορπιός: Σχετικά άρθρα

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved