Πανσέληνος Ιουνίου στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Συνυπολογίζοντας και τον ανάδρομο Ερμή, αυτή η Πανσέληνος είναι επίφοβη για τις αντοχές μας και εντελώς ακατάλληλη για μετριοπαθείς συμπεριφορές

Πανσέληνος Ιουνίου στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 13/6 στις 7:11 το πρωί, στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και συγκεκριμένα στην 23η μοίρα του Τοξότη.
Πρόκειται για μια ποικιλόμορφη Πανσέληνο, η οποία δεν δείχνει άμεσα τις ιδιότητές της.
Στην Πανσέληνο αυτή εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ το Ταυ τετράγωνο Άρη – Ουρανού – Πλούτωνα, με τον Άρη και τον Πλούτωνα να κοντράρονται στενά.
Το αποτέλεσμα είναι να υπερασπιστούμε φανατικά τις θέσεις μας και πολλοί από εμάς να έχουμε και εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Παράλληλα όμως η αντίθεση ιδιομοιρίας Αφροδίτης – Κρόνου παγώνει το συναίσθημα που, αν και καλοκαίρι, δεν «καταπίνεται» εύκολα.
Επηρεάζονται άμεσα Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες που γεννήθηκαν στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 23η μοίρα των ζωδίων αυτών.
Επηρεάζονται όμως και Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι στο δεύτερο μισό του β' δεκαήμερου, αλλά και Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι γεννημένοι στο πρώτο μισό του β' δεκαήμερου.
Συνυπολογίζοντας και τον ανάδρομο Ερμή, αυτή η Πανσέληνος είναι επίφοβη για τις αντοχές μας και εντελώς ακατάλληλη για μετριοπαθείς συμπεριφορές. Ένταση, εκνευρισμός και απογοητεύσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της.
Ας δούμε πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι κινήσεις για την προώθηση των σχεδίων σου, που αφορούν σε σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις. Η φούρια είναι έκδηλη, το ίδιο και η ανυπομονησία, ενώ είσαι έτοιμος/η να κοντραριστείς για το παραμικρό.
Ωστόσο το πείσμα σου σε αυτή την Πανσέληνο λειτουργεί θετικά, αν είσαι διαλλακτικός και αφήνεις περιθώρια στους άλλους να συμπορευτούν μαζί σου. Στην εξέλιξη οικονομικών υποθέσεων θα αντιμετωπίσεις εμπόδια που θα σε απογοητεύσουν. Μείνε στην απογοήτευση και μην προσπαθήσεις να τη μεταλλάξεις σε ανώφελο θυμό, ώσπου τα πράγματα να μπουν σε μια σειρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αδιέξοδο αισθανόμενος/η την ανάγκη να στηριχτείς σε κάποιον, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει κανείς που να κατανοεί τις ανάγκες σου έτσι όπως εσύ θα ήθελες. Το αποτέλεσμα είναι να μην αισθάνεσαι ασφαλής και να σκέφτεσαι αρνητικά. Οικονομικές απώλειες ή έκτακτα έξοδα μπορεί να μεγαλώσουν το κενό, στο οποίο χωράει να μπει και το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σου. Όλα αυτά μπορεί να είναι παροδικά, αλλά, συνειδητά ή ασυνείδητα, θρέφουν τις σκέψεις σου με αποτέλεσμα οι μέρες να είναι κατηφείς. Φορολογικές εκκρεμότητες θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις σου βάλλονται σε αυτή την Πανσέληνο στο απέναντί σου ζώδιο, νιώθοντας και ανταγωνιστικά για συντρόφους και συνεργάτες. Αισθάνεσαι πως κάτι σου κρύβουν και πως οι άλλοι κρατάνε κάτι για τον εαυτό τους, αφήνοντας εσένα στην απέξω. Αυτό δεν σου αρέσει καθόλου, δείχνοντας την ενόχλησή σου με την παραμικρή αφορμή, ακόμα και στον τρόπο... που τραβάνε το καζανάκι. Το αποτέλεσμα είναι να λειτουργείς σαν μικρό παιδί που δεν μπορεί να επικοινωνήσει ώριμα και συνετά. Η νευρικότητά σου θα έχει αντίκτυπο και στη δουλειά και στην ψυχολογία σου. Επειδή η συνεννόηση θα είναι δύσκολη, μην ανακινείς θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιλέγεις την απόσυρση με αντάλλαγμα την ψυχική σου ηρεμία, προκειμένου να μην διογκώσεις θέματα που σε πειράζουν και δεν έχεις το κουράγιο να αντιμετωπίσεις.
Η εκτόνωση στη γυμναστική ή σε οποιαδήποτε εναλλακτική μορφή άσκησης και διατροφής θα σε βοηθήσει να θωρακίσεις την ψυχολογία σου. Από την άλλη, νιώθεις πως κάθε ερωτική και δημιουργική σου διάθεση μπλοκάρεται, μην έχοντας όρεξη για οποιαδήποτε δραστηριότητα. Ασχολήσου με τον εαυτό σου, μόνο και μόνο για να μπορέσεις να ασχοληθείς αργότερα με όλα αυτά που θα σου υποδείξει. Η νωθρότητά σου μπορεί να σου βγει σε καλό.

ΛΕΩΝ

Τονωτική και γεμάτη ευχάριστες προτροπές θα είναι αυτή η Πανσέληνος που σε βρίσκει με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και τάση να διασκεδάσεις χωρίς σταματημό.
Με το χαμόγελο στα χείλη και μια άκρως προσεγμένη και εντυπωσιακή εμφάνιση, αναζητάς αναβίωση της πενταήμερης με φίλους και αγαπημένους, ενώ το σασπένς κυριαρχεί.
Ξέχνα για λίγο επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε ταλανίζουν μέσα στο καλοκαίρι, αγνόησε και πιθανή οικογενειακή πίεση και εκμεταλλεύσου τις μέρες για ζήσεις προσωπικές συγκινήσεις. Απέφυγε να καταπιεστείς για οτιδήποτε και για οποιονδήποτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις τις επιθυμίες σου και να προγραμματίσεις τα σχέδιά σου. Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις δείξε επιμονή στο θέμα αυτό, ενώ ότι σχετίζεται με το σπίτι και τις ανάγκες του δρομολόγησέ το. Η ένταση που αισθάνεσαι είναι διαχειρίσιμη, αλλά αυτό που σε βγάζει εκτός παιχνιδιού είναι η δυσκολία να επικοινωνήσεις και να βρεις μια άκρη για όσα ονειρεύεσαι. Ό, τι και αν κάνεις, θα πρέπει να το κάνεις αργά και μεθοδικά, ώστε να μη βιαστείς να οριστικοποιήσεις οτιδήποτε και να φορτωθείς το τετελεσμένο του. Επειδή δεν συνηθίζεις να παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις δεν σημαίνει πως έχεις και την πολυτέλεια να δεσμεύεις το χρόνο. Μέσα από τις αντιφάσεις, βγες νικητής.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος θα σε ευνοήσει μόνο υπό όρους, γιατί από τη μία σε βάζει σε μια έντονη δραστηριότητα και από την άλλη σε ανακόπτει με συνεχείς κόκκινους σηματοδότες. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και γεμάτα πάθος, ενώ βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να αξιολογείς σωστά τις καταστάσεις και όχι βιαστικά και απερίσκεπτα. Βιάζεσαι στην καθημερινότητά σου να τα προλάβεις όλα και να ικανοποιήσεις και οικεία σου πρόσωπα, ενώ στις σχέσεις σου με συντρόφους και συνεργάτες διεκδικείς ακατάπαυστα. Κλείσε πάσης φύσεως οικονομικές υποθέσεις και επειδή δεν μπορείς να χαλαρώσεις, προσπάθησε τουλάχιστον να μην ανοίγεις μέτωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλε πάγο σε επενδύσεις πάσης φύσεως και στάσου ακίνητος/η να τσεκάρεις τους πάντες και τα πάντα. Ούτως ή άλλως δεν έχεις και ιδιαίτερη ενεργητικότητα, εκτός και αν θέλεις να σταθεροποιήσεις τα ήδη υπάρχοντα κεκτημένα σου. Σταθερός/η λοιπόν γιατί κινείσαι όπως το γνωστό σλόγκαν, που αφορά και υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το γεγονός πως το συναίσθημα υπερισχύει της λογικής, μπορεί να σε κάνει ευάλωτο/η γι' αυτό μην επιδιώξεις αποφάσεις. Έχεις ανάγκη να σιγουρευτείς και να ανιχνεύσεις παρά να επεκταθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε ανταμείβει για την φιλοξενία της με διάφορους τρόπους και πρώτα απ' όλα με ευδιαθεσία και ενθουσιώδη διάθεση. Ασχολήσου με τις ανάγκες σου, άλλαξε την εμφάνισή σου εν όψει καλοκαιριού, ανοίξου στις σχέσεις σου και δώσε χώρο σε θετικά συναισθήματα. Πίσω από όλο αυτό το σκηνικό υπάρχει μια εσωστρεφής διάθεση που σου υπενθυμίζει την παρουσία της, μόνο και μόνο για καταφέρεις να την αποφύγεις.
Στην περίπτωση που αντιμετωπίσεις απώλειες στις σχέσεις σου, κάτσε σκέψου πως μπορεί να είναι για καλό και μην επιμείνεις σε αποκατάσταση, αν δεν σιγουρευτείς για τα σημάδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συμμερίζεσαι μόνο όσους πονάνε, συμπάσχεις μαζί τους, απορείς με όσους σπαταλούν ενέργεια και λειτουργείς καθαρά εγκεφαλικά. Αισθάνεσαι φόβο και ανησυχία και διατηρείς επιφυλάξεις ακόμα και για το αν το παγωτό που τρως είναι φρέσκο. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και αποφεύγεις τις πολλές επαφές, νιώθοντας την ανάγκη να αράξεις και να είσαι επιλεκτικά παρών ή παρούσα. Με μια κινούμενη λάβα μέσα σου, γίνεσαι απρόσιτος/η και μοναχικός/η. Το παρελθόν σε απασχολεί περισσότερο από το παρόν και οι φίλοι περνάνε από ανάκριση. Αναπαύσου και τα λέμε αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δίνεις μεγάλη σημασία στους φίλους σου και πολλή ενέργεια σε ομαδικές δραστηριότητες, χόμπι και ενδιαφέροντα. Οι μέρες σου είναι γεμάτες κίνηση, προθυμία και θετική ανταπόκριση. Από την άλλη, όμως, επαγγελματικά θέματα και θέματα σπιτιού και οικογένειας, δεν σε αφήνουν να αφιερωθείς σε όσα σου δίνουν χαρά. Είσαι προβληματισμένος/η, αλλά ψάχνεις και διεξόδους που σου δίνουν λύσεις. Η ρεαλιστική προσέγγιση των καταστάσεων είναι αυτή που θα σε κάνει να απολαύσεις την παρέα των άλλων και τη δική σου ανάγκη για εκτόνωση μέσα από κοινωνικές συναναστροφές.

ΙΧΘΥΕΣ

Πιθανά να αντιμετωπίσεις θέματα που αφορούν τη δουλειά και την καριέρα και αν δεν έχεις κανένα από τα δύο, κάτι ανακινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Αν συζητάς για καλοκαιρινή άδεια μπορεί να έρθεις προ εκπλήξεων, αλλά και σε θέματα οικογένειας και σπιτιού όλο και κάτι θα έρθει στην επιφάνεια. Το παρήγορο είναι πως καταφέρνεις να επικοινωνείς με ένα δικό σου μοναδικό τρόπο, έχοντας στο μυαλό σου μόνο όσα θέλεις πραγματικά να πετύχεις. Όλα τα άλλα απλά αναζητούν την παρουσία σου που ενώ δεν σκοτίζεται για τίποτα, την απασχολούν όλοι και όλα. Επειδή δεν μπορείς να γίνεις σαφής, προσπάθησε να φέρεις εις πέρας ένα τουλάχιστον θέμα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved