Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Ιανουαρίου

Πάει ο παλιός ο χρόνος, τους φόρους θα μας ζητήσουν να πληρώσουμε παιδιά...

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Ιανουαρίου

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλή χρονιά να έχετε με υγεία, αγάπη και κατανόηση!

Η χώρα περνά πολύ δύσκολες στιγμές αφού η κυβέρνηση προσπαθεί να υπηρετήσει δύο αφεντάδες.
Από την άλλη το ΠΑΣΟΚ είναι μεταξύ σφύρας και άκμονος αφού πολλοί βουλευτές βλέπου το κύκνειο άσμα του κινήματος και προσπαθούν να σώσουν άλλοι τη θέση τους και άλλοι απλά την υστεροφημία τους. Ο Νταβούτογλου έδωσε μαθήματα πατριωτικής πολιτικής και, άσχετα αν δεν μας αρέσει, έδειξε πως την Ελλάδα δεν την υπολογίζει καθόλου.
Η χώρα νοσεί, δεν έχει χρήματα για υγεία, παιδεία, άμυνα, έχει απολέσει την αξιοπρέπειά της και δυστυχώς στηρίζεται στην ελεημοσύνη και το φιλότιμο κάποιων. Μέσα σε όλα αυτά οι «επιστήμονες» του υπουργείου Οικονομικών έστειλαν πολυνομοσχέδιο στη βουλή εμπνευσμένο από το IRS και μιλούν για υπερεξουσίες εφοριακών και προληπτικές κατασχέσεις, δηλαδή θα μπορούν να ελέγχουν τα πάντα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όλα αυτά στο όνομα της δημοκρατίας ασφαλώς.
Ας δούμε τι έχουν να βγάλουν τα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιανουαρίου σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο.

Γενική εκτίμηση, γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο – Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την 1η Ιανουαρίου στις 10ο 57' του Αιγόκερω και πραγματοποιεί σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Ο Ουρανός είναι στο ζώδιο του Κριού και υποδηλώνει παρόρμηση και έκρηξη στην 8η μοίρα, μοίρα έξαρσης για τον Ουρανό αφού σχετίζεται με το ζώδιο του Σκορπιού υποδεικνύοντας φαινόμενα τρομοκρατίας, επιθετικότητα, βία, απώλεια νεαρών ατόμων και μηνύματα που θα σοκάρουν. Ίσως βγουν στην επιφάνεια σχέδια και ειδήσεις που αλλάζουν άρδην τους οικονομικούς και γεωστρατηγικούς συσχετισμούς. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω σε μοίρα Αιγοκερίσια και είναι σε δυσαρμονία τόσο με τον Ουρανό όσο και με τη Νέα Σελήνη. Οι έχοντες την εξουσία θα είναι σε κόντρα με τους νέους γεγονός που υποδεικνύει ένα τέλος κυριολεκτικό, ιδεολογικό, βιολογικό ή μεταφορικό σε πρόσωπα από την πολιτική ή τον οικονομικό τομέα. Θα υπάρξουν εμπλοκές σε συνομιλίες, συζητήσεις καθώς θα κυριαρχεί έντονος δογματισμός. Προβλήματα και ατυχήματα σε εναέρια μέσα ή μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, σιδηρόδρομος, κτλ) είναι πιθανά ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε «χτύπημα» ή καταλήψεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου που συνδέεται με την πατρίδα, σπίτια, μητέρες, γυναίκες σε μοίρα Άρεια, με τον Άρη να βρίσκεται σε θέση αδυναμίας στον Ζυγό και στη μοίρα του κακού, την 18η. Διαφαίνονται προβλήματα με νέους (πράγμα που απεύχομαι), παραβίαση οικιακού ασύλου ή εδαφών και πιθανά θύματα από υπεράσπιση αυτών. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν ναυάγια, θαλάσσιες μάχες ή συγκρούσεις. Κινήσεις και πρόβλημα σε σχετικά αμφισβητούμενες θαλάσσιες περιοχές, ζητήματα που θα σχετίζονται με τον τομέα της πίστης και φυλετικών διακρίσεων θα μας απασχολήσουν έντονα.

Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα – Κακό ποδαρικό σε μια ελληνική προεδρία υπό αμφισβήτηση.

Η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στον 9ο οίκο της Ελλάδος ως εκ τούτου στην επικαιρότητα θα βρεθούν ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, το δικαστικό σύστημα, την ανώτερη εκπαίδευση. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για αδυναμία ηγεσίας ενώ θα απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με γυναίκες, μητέρες και φιλάσθενα άτομα. Σχέδια θα αποτύχουν ενώ πολύ πιθανές είναι συμπλοκές με τραυματισμούς που δεν θα είναι ταχείας ανάρρωσης ή θα αφήσουν στους παθόντες κάποιο κουσούρι. Ο Ωροσκόπος δείχνει ξαφνικές συναντήσεις κατά τις βραδινές ώρες με την ένδειξη του κατ' επείγοντος, δυσκολίες στην επίλυση ζητημάτων αλλά και κινήσεις σε πολιτικό επίπεδο που θα προκαλέσουν αναταραχές και μόνο ελάχιστοι θα δείξουν στους αρχηγούς τους πραγματική αφοσίωση. Το μεσουράνημα μιλά για ίχνη αισιοδοξίας αλλά και για πράγματα πρωτόγνωρα που θα συμβούν εντός της χώρας. Ίσως κάποιοι ζητήσουν αλλαγή υπουργού ή ακόμα και πρωθυπουργού.

Περνώντας τώρα στην επιρροή της Νέας Σελήνης στο γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος προεικονίζονται νέες συμμαχίες ενώ το πολιτικό σκηνικό θα ταραχθεί από δηλώσεις που θα οδηγήσουν σε φυγή ή σε απόσυρση. Ίσως έχουμε «χτύπημα» προς πολιτικό στόχο. Ο ωροσκόπος μιλά για ενδείξεις αλλαγής οικονομικού στάτους και αλλαγές στα θέματα εργασίας και συντάξεων ενώ θα ανακύψουν προβλήματα από μεγάλη εταιρεία που θα δηλώσει οικονομική δυσπραγία ή θα οδηγηθεί σε φυγή από τη χώρα. Η Ελλάδα και τον Ιανουάριο θα γίνει breaking news. Τέλος, το μεσουράνημα μιλά για ένα πένθος και μια παραίτηση.

Ως προς το προοδευμένο χάρτη προμηνύεται ένα πολιτικό κύκνειο άσμα και αλλαγή που προκαλεί συγκίνηση. Ο Ωροσκόπος μιλά ζητήματα με χώρους που σχετίζονται με μολυσματικές ασθένειες ή θέματα με μολύνσεις ή δηλητηριάσεις ατόμων. Η αντιμετώπιση των ζητημάτων θα προκαλέσει απογοήτευση και οργή. Τέλος, το Μεσουράνημα μιλά για διοικητική ανεπάρκεια, πένθος και θλίψη. Επίσης, για ένα τέλος που προκαλεί πόνο αλλά και εμπρησμούς κρατικών κτηρίων ή πολιτικών εγκαταστάσεων. Κι όλα αυτά συνηγορούν ότι οι δράσεις κάποιων θα είναι καλά προετοιμασμένες.

Η Πανσέληνος και η επιρροή στης στην Ελλάδα – Ελλάς τι θα γίνει φίλε μου με μας

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω δείχνοντας ότι θα έρθουν σε ευθεία αντιπαράθεση οι Έλληνες ιθαγενείς με τους πολιτικούς τους δυνάστες. Ο ωροσκόπος είναι στην 11η μοίρα του Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό ενώ το Μεσουράνημα πέφτει στην 4η μοίρα του Σκορπιού. Προσπάθειες επικοινωνιακής χειραγώγησης θα πέσουν στο κενό ενώ ζητήματα στο εσωτερικό της χώρας, αμφισβήτηση δικαιωμάτων και όχληση της νεολαίας θα φέρουν έντονα ζητήματα. Δεν αποκλείεται να έχουμε βράβευση ή ασυνήθιστη επιτυχία σε καλλιτεχνικό, αθλητικό ή επιστημονικό επίπεδο ατόμου ή ομάδας που προέρχεται από την Ελλάδα. Η χώρα μας μπορεί να τρώει τα παιδιά της αλλά όσα της ξεφεύγουν μεγαλουργούν. Το μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης μιλά για αποχωρισμούς και στεναχώριες ενώ κάποιοι θα χρειαστεί να απολογηθούν ενώπιον είτε της βουλής είτε των κρατικών αρχών. Ο Ωροσκόπος, μιλά για έντονα θέματα στο χώρο της υγείας ενώ το Μεσουράνημα μιλά για αυταρχισμό και ανικανότητα χειρισμού έκτακτων καταστάσεων.

Όσον αφορά στην επιρροή της Πανσελήνου ως προς το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος έχουμε συνεταιρισμούς και συμμαχίες που τολμούν ενώ ο Ωροσκόπος μιλά για ένα ξαφνικό γεγονός που παίρνει ξαφνικές διαστάσεις ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια εξέγερση. Το Μεσουράνημα μιλά για ένα δυσάρεστο τέλος και νέες πολιτικές κινήσεις που κρύβουν περίεργους σκοπούς. Αυτό που προβληματίζει είναι η επιρροή ως προς το προοδευμένο χάρτη της Πανσελήνου που μιλά για απώλειες χρημάτων, προβλήματα παραγωγής , πυρίτιδας όπλων και πυρομαχικών. Ο Ωροσκόπος μιλά δουλοπρέπεια και έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα αλλά και προσπάθεια παρεμπόδισης κάποιου να ανεξαρτητοποιηθεί. Εδώ θα πρέπει να προσεχθεί πως η κυβέρνηση θα δεχθεί χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Αλληλουχία Νέας Σελήνης – Πανσελήνου - Μεγάλες προσδοκίες και φτωχά αποτελέσματα

Η αλληλουχία μιλά για γυναίκες αξιωματούχους που τα καταφέρνουν αλλά και για γυναίκες που προκαλούν καίρια χτυπήματα στην κυβέρνηση. Θα υπάρχει μεγάλη τύχη σε αθλητικά ζητήματα. Το Μεσουράνημα μιλά για πρωτόγνωρα μέτρα που προκαλούν ένταση ενώ κάποιος ίσως επιχειρήσει ένα «ματωμένο» μήνυμα διαμαρτυρίας. Ο Ωροσκόπος μιλά για προσπάθεια αλλαγής αλλά και τη λήξη μιας συνεργασίας εξαιτίας μιας συλλογικής διάσπασης
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη και ό, τι επιθυμεί ο καθένας από εσάς!

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipodsεδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved