Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η σύνοδος της έκλειψης με τον Κρόνο, η αρμονική όψη με τον Άρη και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, αποτελούν μια σύνθεση που μπλοκάρει την έκφραση, η οποία είναι πρόθυμη μεν, εμποδισμένη δε.

Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 2.50 το μεσημέρι πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα συνοδεία Ηλιακής έκλειψης, στην 11η μοίρα του Σκορπιού.

Πρόκειται για την τελευταία έκλειψη του χρόνου και όπως κάθε έκλειψη, θα μας επηρεάσει άλλους λίγο άλλους περισσότερο, άλλους θετικά και άλλους αρνητικά.

Οι άμεσα επηρεαζόμενοι είναι οι Σκορπιοί γεννημένοι από 1 έως 4 Νοεμβρίου, οι Ταύροι γεννημένοι από 1 έως 4 Μαΐου, οι Υδροχόοι γεννημένοι από 31/1 έως 3/2 και οι Λέοντες γεννημένοι από 1 έως 4 Αυγούστου, που θα χρειαστεί να σπαταλήσουν μεγαλύτερο συναισθηματικό απόθεμα, βρισκόμενοι προ τετελεσμένων γεγονότων.

Η σύνοδος της έκλειψης με τον Κρόνο, η αρμονική όψη με τον Άρη και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, αποτελούν μια σύνθεση που μπλοκάρει την έκφραση, η οποία είναι πρόθυμη μεν, εμποδισμένη δε.

Τα νέα ξεκινήματα σε αυτή τη Νέα Σελήνη ακόμα και αν αντλούν ενέργεια και θέληση, τείνουν να υποκύψουν σε υποταγή, που έχει το χρώμα της αναβολής και της αναθεώρησης.

Ο ωροσκόπος της έκλειψης στις 10 μοίρες των Ιχθύων είναι μια εγγύηση για την έμπνευση και το καλά ανεπτυγμένο ένστικτο, που μπορούν να μας καθοδηγήσουν σωστά.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Οι οικονομικές οφειλές σας προς το δημόσιο, οι φορολογικές σας εκκρεμότητες και τα πιθανά χρέη σας προς τρίτους, βγαίνουν στην επιφάνεια και σας εξαναγκάζουν να κάνετε δραστικές κινήσεις. Επιπλέον κληρονομικά θέματα χρειάζονται ξεκαθάρισμα, ενώ και οι τομείς εργασίας και υγείας σας κινητοποιούν. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και αρχές δεύτερου δεκαήμερου, δυσκολεύστε πολύ να σταθείτε όρθιοι μέσα στον καταιγισμό των προκλήσεων.
Για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι και μετέωροι, κάντε ότι μπορείτε για να επιλύσετε όσα περισσότερα θέματα εκκρεμούν και μην εφησυχάζετε ούτε στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Μείνετε ακινητοποιημένοι ακριβώς όπως στη θέα ενός φιδιού σε ένα στενό δρομάκι. Σχέσεις και συνεργασίες απειλούνται από δηλητηριασμό και μοιραία γεγονότα σας περιβάλλουν. Ακόμα και αν παραμείνετε αμίλητοι και ακούνητοι, τα γεγονότα δρουν από μόνα τους. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι τα πυροδοτήσετε. Μην ανοίξετε καμία συζήτηση και μην προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα. Αφουγκραστείτε τα δρώμενα και τις επιθυμίες σας χωρίς να αφήσετε τις ανασφάλειες να καθορίσουν τις καταστάσεις. Ευκαιρία να αξιολογήσετε τις αληθινές αντοχές των σχέσεών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βαραίνετε αρκετά ψυχολογικά σε αυτή την έκλειψη, που μπορεί να μη σας αφορά άμεσα, αλλά δεν σας αφήνει και περιθώρια για μεγάλες ανάσες. Προβλήματα στο χώρο της δουλειάς αλλά και θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο. Οι σχέσεις με άτομα της οικογένειας είναι τεταμένες λόγω της υπερέντασης και του κυβερνήτη σας που πορεύεται ανάδρομα. Χαλαρώστε όσο μπορείτε και προγραμματίστε όσα θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε. Κάντε ένα πρόγραμμα και εφαρμόστε το μετά τις 12 του μήνα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ευθεία φορά. Η έκλειψη σας οριοθετεί για το καλό σας και ζητά υπομονή και κατανόηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανήκετε στους ευνοημένους αυτής της έκλειψης ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με ερωτικά θέματα. Το μυαλό σας δουλεύει έστω και με αργούς ρυθμούς, κάνοντας τη λογική να διαφεντεύει τα συναισθήματα. Έχετε επίγνωση των καταστάσεων και των επιθυμιών σας και είστε αποφασισμένοι να μη θυσιάσετε τίποτα, προκειμένου να προχωρήσετε με τους δικούς σας όρους. Ξεκαθαρίζετε πολλά αγκάθια και προχωράτε ακόμα και αν χρειαστεί να αφήσετε πίσω όσους και όσα δεν μπορούν να σας ακολουθήσουν. Επειδή όμως το ζητούμενό σας δεν είναι να διαβείτε μόνοι, θα κάνετε τα πάντα για να έχετε μαζί αυτούς που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Δυσκολεύεστε πολύ σε αυτή την έκλειψη να χαμογελάσετε αισιόδοξα, έχοντας αφεθεί σε μια μελαγχολική διάθεση και έχοντας παραιτηθεί κατά κάποιον τρόπο από τα όνειρά σας.
Το παλεύετε αρκετά, αλλά χωρίς τη συνήθη λάμψη σας, που έχει αντικατασταθεί από θαμπάδα και νωθρότητα. Πολλοί θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε ένα οικογενειακό θέμα που θα απορροφήσει πολύ χρόνο και ενέργεια, ενώ και τα οικονομικά σας δέχονται προκλήσεις στις οποίες δεν πρέπει να ενδώσετε. Μην ξοδέψετε χρήματα για να ανεβείτε ψυχολογικά και σταθείτε δίπλα στα προβλήματα με αφοσίωση και όχι με αποστροφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκά προσκείμενη αυτή η έκλειψη, έχει σκοπό να σας βάλει σε επικοινωνιακή υπερδιέγερση με πολλά οφέλη από τη μία, αλλά και με αρκετά ευτράπελα αν δεν είστε πλήρως συγκεντρωμένοι και εστιασμένοι. Ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ανάδρομη πορεία και ο Άρης στο ζώδιό σας, φέρνουν στο δρόμο σας ευκαιρίες από το παρελθόν που ξανασυζητούνται, ανακινούν θέματα με συγγενείς και γνωστούς, δείχνουν τις ανάγκες του μεταφορικού σας μέσου και σας μετακινούν συχνά με πολλές δραστηριότητες και συναντήσεις. Προσέξτε τι και πώς το λέτε, προωθήστε τα σχέδιά σας και μην διστάσετε να κάνετε καθοριστικά βήματα.

ΖΥΓΟΣ

Μην απορήσετε αν ξαφνικά όσα σχεδιάζατε να κάνετε αρχίσουν να καταρρέουν, λόγω των απρόοπτων οικονομικών εξελίξεων. Η έκλειψη αυτή σας κάνει ανασφαλείς και ανήσυχους, φέρνοντας αναπάντεχα έξοδα ή αναπάντεχη μείωση εσόδων. Η ανασφάλεια προεκτείνεται και σε συναισθηματική, αλλά αυτό είναι το λιγότερο μπρος στην ακύρωση κάποιων σχεδίων σας. Προσέξτε τις κινήσεις σας, διαφυλάξτε τους λογαριασμούς σας και μην ξοδέψετε χρήματα αυτό το διάστημα, αναβάλλοντας συμφωνίες και κάνοντας διακανονισμούς. Με τον Άρη στην Παρθένο υποχωρείτε εύκολα και απομονώνεστε. Μαζέψτε δυνάμεις και μείνετε σε περισυλλογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη στο ζώδιό σας ανακινεί ζητήματα που καίνε σε όλα τα επίπεδα, αλλά περισσότερο σε προσωπικό. Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπαίνουν σε μικροσκόπιο, αλλά πιο πολύ σας απασχολεί ο εαυτός σας. Πολλοί θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τις μετανιώσετε. Σκεφτείτε καλά και μην βιάζεστε. Θέματα ανακινούνται σίγουρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ενεργήσετε άμεσα. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να ενεργήσουν οι άλλοι για εσάς, αλλά μην ξεχνάτε πως εσείς έχετε τον τελευταίο λόγο. Η διαμάχη είναι σκληρή ίσως και ανελέητη, αλλά είναι αναγκαία και λυτρωτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια γεγονότα ξεδιπλώνονται σε αυτή την έκλειψη είτε με ευπρόσδεκτο είτε με σκληρό τρόπο, κάνοντάς την καθοριστική για εσάς. Τα παιχνίδια, η ελαφρότητα και το «έλα μωρέ τι έγινε» δεν έχουν βαρύτητα πλέον και βρίσκεστε προ των ευθυνών σας αλλά και προ εκπλήξεων. Αποκαλύψεις, παρασκήνια, μυστικά, κρυφές ενέργειες και εξομολογήσεις, θα έρθουν στα αυτιά και στα μάτια σας, ώστε να ξεκαθαρίσετε και εσείς τι πραγματικά συμβαίνει. Η ψυχολογία σας βρίσκεται σε καθοδική πορεία, αλλά σκεφτείτε πως έχετε μια καλή ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε την πορεία της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη αυτή δείχνει τους φίλους σας με το ένα δάχτυλο και με το άλλο τους εχθρούς σας. Καλείστε να κάνετε κοινωνικές συμμαχίες που θα σας στηρίξουν γιατί τις έχετε ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε. Η εικόνα σας χρειάζεται ενδυνάμωση και τα ξεκαθαρίσματα με φίλους είναι αναπόφευκτα. Δραστηριοποιήστε παράλληλα σε οράματα και σχέδια που απαιτούν κάλυψη και βοήθεια. Για πολλούς νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας με το κλειδί στο χέρι, που θα ανοίξει τις πόρτες που επιθυμείτε. Έχετε πλεόνασμα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης και είναι στο χέρι σας να στοχεύσετε σωστά και αποτελεσματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιζητάτε αναγνώριση και καταξίωση μέσα από το χώρο της δουλειάς σας, αλλά η έκλειψη αυτή φέρνει στο φως παλιά λάθη και αμέλειες. Η επαγγελματική σας ζωή μονοπωλεί την έγνοια σας, καθώς τα προβλήματα διογκώνονται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προχωρήσετε αν δεν ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν. Μην ανοίγετε νέα μέτωπα και μην εμπλακείτε σε νέους προσανατολισμούς αν δεν διασαφηνίσετε τις προθέσεις σας. Λάβετε σοβαρά υπ όψιν τις διαθέσεις των άλλων και μην πιέσετε με κανέναν τρόπο τις καταστάσεις. Κάθε πρωτοβουλία σας θα θεωρηθεί εγωιστική και θα σας κοστίσει το κύρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε και εσείς από τους ευνοημένους αυτής της έκλειψης και μάλιστα ποικιλοτρόπως, αλλά καλό θα ήταν να εστιάσετε στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας, ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο, γραφτείτε σε ένα εργαστήρι, διαλέξτε έναν κύκλο σεμιναρίων, κλείστε εισιτήρια για ένα ταξίδι που ονειρεύεστε. Η εσωτερική σας ανανέωση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και στη διαμόρφωση της ψυχολογίας σας. Πάρτε πρωτοβουλίες, δραστηριοποιηθείτε πάνω σε κάτι νέο ή παλιό, αλλά οπωσδήποτε εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για μια απόδραση μεγάλης διάρκειας, από την πεζή καθημερινότητα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved