Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Ταύρο – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει θετικά Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους, Ιχθύες και Καρκίνους προξενεί ανησυχία σε Υδροχόους, Λέοντες και Σκορπιούς

Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Ταύρο – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 29/10 στις 9.50 το βράδυ, στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και συγκεκριμένα στις 6 μοίρες του Ταύρου.

Η αρμονική συμμετοχή του Πλούτωνα είναι το ενθαρρυντικό γεγονός σε αυτήν την Πανσέληνο, που πραγματοποιείται στον 12ο ( παρασκηνιακό) οίκο της χώρας μας και έχει χρηματοοικονομική κατεύθυνση.


Σε προσωπικό επίπεδο οι εντάσεις ανισχυροποιούνται κάτω από τη συναισθηματική δύναμη και τις μικρές καθημερινές απολαύσεις.

Η παρουσία του Δία στις 15 μοίρες των Διδύμων σε αντίθεση με τον Άρη της Πανσελήνου αλλά και της Ελλάδας, προμηνύει υπερβολικές και βιαστικές αντιδράσεις, που σκοπό έχουν να κατοχυρώσουν ένα ήδη προκαθορισμένο μέλλον.

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει θετικά Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους, Ιχθύες και Καρκίνους προξενεί ανησυχία σε Υδροχόους, Λέοντες και Σκορπιούς, ενώ δίνει ευκαιρίες ανασύνταξης δυνάμεων σε Ζυγούς, Κριούς, Δίδυμους και Τοξότες.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.


*Υπενθύμιση: Η ισχύς μιας Πανσελήνου είναι 2 μέρες και πριν και μετά την κορύφωσή της.


ΚΡΙΟΣ

Επενδύστε οικονομικά και συναισθηματικά χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, σε αυτή την Πανσέληνο που σας προτρέπει να ξανοιχτείτε, προκειμένου να αισθανθείτε καλά, άσχετα με το αποτέλεσμα. Μην κρατάτε μέσα σας καταπιεσμένα αισθήματα και επιθυμίες. Εκφραστείτε, μιλήστε ανοιχτά και αν έχετε τη δυνατότητα, προχωρήστε σε μια αγορά που σας δελεάζει καιρό τώρα. Οι υλικές και συναισθηματικές απολαύσεις δίνουν τροφή στην ευδιαθεσία σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε και πάλι η στιγμή να σας δοθεί η ευκαιρία για αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, στις σχέσεις και τη στάση ζωής σας. Η σφοδρότητα των συναισθημάτων σας σάς κάνει να ενδίδετε σε πειρασμούς. Αλλάξτε την εξωτερική σας εμφάνιση, ανανεώστε την γκαρνταρόμπα και το στυλ σας, αφεθείτε σε γαστρονομικές απολαύσεις, φτιάξτε ευφάνταστες συνταγές, διακοσμήστε το χώρο σας και μοιραστείτε τις στιγμές σας με εκείνους που επιθυμείτε και σας επιθυμούν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλο που αυτή η Πανσέληνος σας ωθεί σε... μνημόσυνα κάποιων καταστάσεων που κλαίτε τον τελευταίο καιρό, η εσωστρέφεια δεν ταιριάζει στην πολυμήχανη φύση σας. Απομονωθείτε για να επεξεργαστείτε τα δρώμενα, συσκεφτείτε με τους εαυτούς σας και πάρτε το χρόνο σας, προκειμένου να λυτρωθείτε από έγνοιες και απώλειες. Η συναισθηματική φόρτιση δημιουργεί νοσταλγία, μπορείτε όμως από το παρασκήνιο του μυαλού σας, να αναδείξετε τους νέους πρωταγωνιστές της ζωής σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκμεταλλευτείτε αυτή την Πανσέληνο για να δηλώσετε την παρουσία σας στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Συναντήστε φίλους, γνωστούς, ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις, εκμυστηρευτείτε τα σχέδιά σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να τα προωθήσετε. Νέες γνωριμίες μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες, ενώ η συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους και σε όλα τα συναφή, κάνει την παρουσία σας να μην περνάει απαρατήρητη. Τελικά παραδέχεστε πως όταν χρειάζεται, πρέπει να εγκαταλείπετε το καβούκι σας.


ΛΕΩΝ

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες και στριμώχνεστε ψυχολογικά, σε ό, τι αφορά επαγγελματικά θέματα που σας βάζουν σε μαραθώνιο ευθυνών και υποχρεώσεων, χωρίς να ανταμείβεστε τελικά επάξια. Εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι περάσετε από κόσκινο τις βλέψεις σας, ώστε να μην χρειάζεται να μετανιώνετε για τις επιλογές σας και τον τρόπο που χειρίζεστε την καριέρα σας. Προσοχή σε παγίδες ανωτέρων, με προτάσεις που δεν σας συμφέρουν καθόλου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ωραιότατη ευκαιρία απόδρασης σας δίνεται σε αυτή την Πανσέληνο, με ιδανικότερο ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Αν αυτό δεν είναι και το πιο εφικτό πράγμα του κόσμου, η ανάγκη σας δεν πτοείται. Αναζητήστε διεξόδους σε οτιδήποτε μπορεί να τονώσει το πνεύμα σας, αποκτήστε ένα νέο βιβλίο, αρχίστε μια εναλλακτική θεραπεία, παρακολουθήστε σεμινάρια αυτογνωσίας και γενικά διευρύνετε τον πνευματικό σας κύκλο. Ο πολιτισμός είναι το ατού σας.


ΖΥΓΟΣ

Πελαγώνετε από συλλογή εγγράφων, στήσιμο σε ουρές για τακτοποίηση λογαριασμών, ενώ δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες φιλοξενούν και τεστάρουν την υπομονή και τις αντοχές σας. Διεκδικείστε φοροαπαλλαγές, κάντε αίτηση για αύξηση, τακτοποιήστε κληρονομικά ζητήματα και μη διστάσετε να κυνηγήσετε χρωστούμενα. Από την άλλη, πληρώστε κι εσείς για όσα εκκρεμούν και στον αντίποδα, δημιουργήστε καυτή ερωτική ατμόσφαιρα με το ταίρι σας ή αν είστε μόνοι αφήστε την να πλανηθεί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονά σας και απέναντί σας στον Ταύρο, οι σχέσεις σας με αγαπημένους, συμβίες και συνεργάτες, παίρνουν φωτιά. Η αρμονική συμμετοχή του κυβερνήτη σας Πλούτωνα, φουντώνει τις επιθυμίες, βιώνοντας δυνατές στιγμές και συγκινήσεις. Είστε απόλυτα δοτικοί αλλά και απόλυτα απαιτητικοί, προκειμένου να ταράξετε τα στάσιμα νερά των σχέσεών σας. Επιδιώκετε εκπλήξεις, προκλήσεις και ότι οτιδήποτε μπορεί να δράσει διεγερτικά, συναρπαστικά, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος αυτή ξεκινά την εβδομάδα σας με πολλή δουλειά, ιδιαίτερο ζήλο και πολλές υποχωρήσεις σε θέματα, που άλλες φορές σας αγανακτούσαν. Οι συνάδελφοί σας απολαμβάνουν το μονοπώλιό σας, ενώ οτιδήποτε κάνετε, θα το κάνετε καλά και σχεδόν εμμονικά. Παράλληλα, είναι ευκαιρία να επισκεφθείτε διαγνωστικά κέντρα και προσωπικούς σας γιατρούς για έναν έλεγχο της υγείας σας, ώστε να αισθανθείτε πλήρως καλυμμένοι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μετονομαζόμενη για εσάς και Πανσέληνος των απολαύσεων, επιφυλάσσει πολλές όμορφες και δημιουργικές στιγμές. Βγείτε έξω φορώντας το πιο γοητευτικό και πολλά υποσχόμενο ύφος σας, προκαλέστε, φλερτάρετε, επισημοποιήστε μια σχέση, περάστε εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά σας, ερωτοτροπήστε με τους αγαπημένους σας, ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας. Προωθήστε κάθε σας επιθυμία, ξεκινώντας με εκείνες που σας κάνουν να εκτιμάτε το νόημα της ζωής.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε να κρυώνετε σαν να έχουμε βαρύ χειμώνα, από την ξαφνική ψυχρότητα και αποξένωση που φέρνει αυτή η Πανσέληνος, ειδικά με άτομα της οικογένειάς σας. Η διάθεσή σας μοιάζει με παγάκι που δεν λέει να λιώσει, ενώ όλες οι έγνοιες που αφορούν στο χώρο που ζείτε, μαζεύτηκαν σαν σύννεφα πάνω από το κεφάλι σας. Η έντονη απογοήτευση σας κάνει αντιδραστικούς και απρόσιτους, καταλαμβάνοντας και τους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητας. Μην υποκύψετε σε ακραίες συμπεριφορές, που θα στενοχωρήσουν πρώτα εσάς.


ΙΧΘΥΕΣ

Δεν κρατιέστε στην κυριολεξία σε αυτήν την Πανσέληνο στην οποία άλλο που δεν θέλετε για αποδράσεις και μετακινήσεις εκτός πραγματικότητας. Επικοινωνείτε θαυμάσια ακόμα και με το κατοικίδιό σας ενώ αν μένετε σπίτι, μετακινείστε από δωμάτιο σε δωμάτιο για μια ασχολία και οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας όπως συγγενείς, γείτονες, υπάλληλους στου super market, είναι εξαιρετικές. Μέσα σε όλα αυτά ψάχνετε μόνο ένα πράγμα πού είναι η πρόσκαιρη διαφυγή από τις σκοτούρες. Και το έχετε!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved