Αστρολογικές επιτυχίες 2013: Οι προβλέψεις του Karl Heinz Ottinger

Το astrology.gr θυμάται ορισμένες από τις προβλέψεις του 2013 που φιλοξενήθηκαν στις σελίδες του και επιβεβαιώθηκαν από τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον κόσμο

Αστρολογικές επιτυχίες 2013: Οι προβλέψεις του Karl Heinz Ottinger

Χρόνια πολλά! Το 2013 έχει ήδη δώσει τη θέση του στο νέο έτος κι εμείς ευχόμαστε ολόψυχα «Καλή Χρονιά!», με υγεία, αγάπη, προσωπική ευτυχία και δημιουργικότητα - και όλα να πάνε καλά, σε πείσμα του δύσκολου πλανητικού σκηνικού των εορταστικών αυτών ημερών...

Με μια γερή δόση αισιοδοξίας παρακολουθήσαμε μια χρονιά να ολοκληρώνει την αποστολή της και μια σειρά γεγονότων να κλείνουν τον κύκλο τους. Είναι μια καλή στιγμή για απολογισμό και ευχαριστίες, δεν νομίζετε; Το astrology.gr ευχαριστεί όλες τις φίλες και τους φίλους του για την μεγάλη και διαπιστωμένη σας αγάπη και στήριξη, από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξεκίνησε το ταξίδι του στο ελληνικό ιντερνετικό τοπίο.

Από την πλευρά μας αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια για την ακρίβεια των προβλέψεων που φιλοξενήθηκαν στα άρθρα μας.

Την αρχή με τις επιβεβαιωμένες προβλέψεις κάνουμε σήμερα με τον αρθρογράφο μας Karl Heinz Ottinger, ο οποίος μας βοηθά να θυμηθούμε ορισμένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που προέβλεψε με εξαιρετική ακρίβεια.

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/1

Αστρολογική επιβεβαίωση: Χτύπημα στα γραφεία της Ν.Δ

Στις προβλέψεις για το 2013 είχαμε γράψει «Επιπλέον, ο Άρης εγείρει οργή, θυμό και απερισκεψία. Κάποιες δραστηριότητες θα έχουν αρνητική εξέλιξη με επώδυνες συνέπειες. Συγχρόνως μιλά για ματ, ελεύθερους σκοπευτές και προοιωνίζει μια νέα τρομοκρατική οργάνωση ή την επανεμφάνιση κάποιας παλαιότερης όπως και για ένα ατύχημα, ένα χτύπημα». Ένα πρώτο δείγμα είναι οι πυροβολισμοί από καλάζνικοφ στο κτίριο της Ν.Δ, ένα χτύπημα προειδοποιητικό που η θέση των Σελήνη και Άρη δείχνει ότι στόχευε να ελεγχτούν τα μέτρα προφύλαξης και τα αντανακλαστικά των αρχών, δεν θα είναι όμως το μοναδικό οι βολές κατά ριπάς θα συνεχιστούν.

Αστρολογική επιβεβαίωση: Το χτύπημα στα γραφεία της Ν.Δ έγινε από νεοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση

Με προκήρυξη που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στη Λ. Συγγρού, στις 14 Ιανουαρίου του 2013. Στη 19σέλιδη προκήρυξη, η οργάνωση περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που έγινε το χτύπημα, ενώ επισημαίνει ότι στόχος ήταν το γραφείο του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και η οργάνωση είναι πρωτοεμφανιζόμενη, το ύφος της προκήρυξης θυμίζει έντονα τον παλιό «Επαναστατικό Αγώνα».

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/4

Αστρολογική επιβεβαίωση: Αλλαγή ηγεσίας στο ΚΚΕ, έφυγε η Α. Παπαρήγα, ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

«Σημειώστε το αυτό και θα με θυμηθείτε» γράφαμε στους Χρησμούς Οκτωβρίου του 2012. Σε τι αναφερόμασταν; Μα στο θέμα ηγεσίας που προέκυψε στο ΚΚΕ. Ξημερώματα της Κυριακής το γραφείο τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ ανακοινώσε ότι η επί 22 χρόνια γενική γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος, Αλέκα Παπαρήγα παρέδωσε τα κλειδιά του κουμμουνιστικού κόμματος Ελλάδος στο Δημήτρη Κουτσούμπα. Αναμφίβολα τίποτα δεν έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη, υπήρχαν προεργασίες ήδη από το 2012. Χαρακτηριστικά, στο τέλος του προλόγου των Uranian Χρησμών του Οκτωβρίου 2012 είχαμε γράψει «Αύξηση θα παρουσιάσουν τα ποσοστά του ΚΚΕ ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν στο εν λόγω κόμμα ζητήματα ηγεσίας που θα υλοποιηθούν εντός του 2013».

Η αστρολογική συμβουλής της ημέρας 23/4

Αστρολογική επιβεβαίωση: Καταστροφικός σεισμός στην Κίνα

Όπως γράφαμε και στα Σεληνιακά φαινόμενα του Απριλίου, αυτός ο μήνας σε παγκόσμιο επίπεδο θα μας απασχολήσει με σεισμούς, εκρήξεις και διασώσεις. Εκτός από τα θλιβερά γεγονότα στην Βοστώνη, μετασεισμοί στην περιοχή την νοτιοδυτικής Κίνας που επλήγη από τον καταστροφικό σεισμό, το Σάββατο, με 188 νεκρούς και 11.500 τραυματίες δυσχεραίνουν τις επιχειρήσεις διάσωσης.

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/5

Αστρολογική επιβεβαίωση: Απεβίωσε ο Τόμας Πρωτόπαπας

Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου είχαμε γράψει αυτολεξεί «Προχωρώντας στην Σεληνιακή Έκλειψη της 25ης Μαΐου βλέπουμε τον Ωροσκόπο στην 22α μοίρα των Διδύμων και αυτό μιλά για προβλήματα ή ακόμα και απώλεια ατόμων νεαρών σε ηλικία». Στην 21η Μαΐου ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας έχασε τη μάχη τη ζωή, ημέρα Τρίτη, που κυβερνείται από τον Άρη και ο οποίος πάλι βρισκόταν «στην μοίρα του κακού» την 22α μοίρα η οποία κυβερνάται από τον Κρόνο ο οποίος εκείνη την ημέρα ήταν στο μεσοδιάστημα Άρη/Ποσειδώνα με ακριβή ερμηνεία «Αργός θάνατος ως αποτέλεσμα από λοιμώδεις ασθένειες» και δυστυχώς όντως ο αδύναμος οργανισμός του νεαρού ηθοποιού σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε site και blogs δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει... σοβαρή λοίμωξη!

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/6

Αστρολογική επιβεβαίωση: Λουκέτο στην ΕΡΤ

Η χθεσινή μέρα, Τρίτη 11 Ιουνίου 2013, ήταν μαύρη για τη χώρα. Ο Σίμος Κεδίκογλου ως άλλος Γεώργιος Παπαδόπουλος είπε πως «Η χώρα διήρχετο μιαν κρίσιν και πρέπει η ΕΡΤ να κλείσει». Εκτιμώ ότι όσοι είχατε διαβάσει τα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου θα θυμηθήκατε όσα γράφουμε: "Η Νέα Σελήνη στις 8/6 θα πραγματοποιηθεί στη μοίρα του κακού" και όπως χαρακτηριστικά λέγαμε "αφενός κάποιοι θα αδιαφορήσουν για την εικόνα και το πολιτικό κόστος και αφετέρου θα υπάρχουν προβλήματα με τα ΜΜΕ". Και σαφώς όπως έγραφα και στον τίτλο των Σεληνιακών Φαινομένων «Η θυσία αυτή όχι μόνο δεν μπορεί να επιφέρει το επιζητούμενο αποτέλεσμα αλλά είναι άσκοπος».


Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/6

Αστρολογική επιβεβαίωση: Άδοξη διαπραγμάτευση για τη ΔΕΠΑ

Αιδήμονα σιωπή κρατά ο πρωθυπουργός τόσο για την ΕΡΤ όσο και για την αισιοδοξία που είχε σχετικά με τη ΔΕΠΑ. Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου γράφουμε ότι «Είναι μια περίοδος που οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις δεν θα έχουν αίσιο τέλος και δεν ευνοούνται τα οικονομικά deals». Πράγματι το πολύμηνο σήριαλ με τους Ρώσους και τη ΔΕΠΑ έληξε άδοξα. Κι όπως σχολιάζω στο τέλος της ίδιας παραγράφου του σχετικού άρθρου «Οι δράσεις μας ως χώρα ίσως δηλητηριάζονται από άτομα εντός των τειχών» κι ο νοών...νοείτω.

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/6

Αστρολογική επιβεβαίωση: Οι Anonymous χτύπησαν τις ιστοσελίδες της ελληνικής κυβέρνησης

....στα Σεληνιακά Φαινόμενα Ιουνίου γράφουμε για σοβαρά ζητήματα με hacking υπολογιστών και πράγματι οι ιστοσελίδες της ελληνικής κυβέρνησης μπήκαν στο στόχαστρο των Anonymous, τη γνωστή ομάδα χάκερς με μότο «Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Είμαστε οι Ανώνυμοι. Έπρεπε να μας περιμένετε».

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/6

Αστρολογική επιβεβαίωση: Εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών

Στην ελληνική αστυνομία μίλησε ο «κοριός» κι εξάρθρωσε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλία όπως ακριβώς είχαμε γράψει στις 16 Ιουνίου 2013 στην αστρολογική συμβουλή της Κυριακής και στην καθιερωμένη προεπισκόπηση της εβδομάδος (η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/6: Η Τετάρτη θεωρητικά είναι ιδιαίτερη μοίρα με τον Ήλιο σε σύνοδο με το Δία κι η Σελήνη θα είναι στον Σκορπιό. Κάποιες διαβουλεύσεις θα γίνουν με μυστικό τρόπο, όμως δεν θα έχουν καλή κατάληξη. Παράλληλα, ίσως έχουμε κάποια επιτυχία της αστυνομίας, όπως σύλληψη ή εξάρθρωση κάποιου κυκλώματος).

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/9

Αστρολογική επιβεβαίωση: Αναγγελία κλεισίματος ΕΑΣ, ΛΑΡΚΟ και ΕΛΒΟ

«Ειδήσεις που έρχονται από το εξωτερικό χαλάνε τις προσπάθειες της κυβέρνησης να πείσει πως υπάρχει "success story"» γράφαμε στην προεπισκόπηση της εβδομάδας στην αστρολογική συμβουλή της 1ης Σεπτεμβρίου και το email του Ματία Μορς για την ΕΑΣ, ΛΑΡΚΟ και ΕΛΒΟ προς την κυβέρνηση αποτελεί την επιβεβαίωση. Ωστόσο αν και το e- mail δόθηκε στη δημοσιότητα στις αρχές Σεπτέμβρη είχε αποσταλεί από τα τέλη Αυγούστου και όπως μπορείτε να διαβάσετε στους Χρησμούς Αυγούστου 2013 είχαμε επισημάνει ότι ο Άδης δείχνει το ενδεχόμενο κλεισίματος μεγάλης εταιρείας, μεγάλης επιχείρησης ή οργανισμού τύπου ΕΡΤ.


Αστρολογική επικαιρότητα 21/9

Αστρολογική επιβεβαίωση: Δολοφονία Παύλου Φύσσα

Η δολοφονία του μουσικού χιπ – χοπ Παύλου Φύσσα πυροδότησε καταστάσεις και άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Αν διαβάσετε τι γράφαμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα Σεπτεμβρίου θα διαπιστώσετε ότι είχαμε γράψειγια απώλεια ατόμου με ιδιαίτερη προβολή ενώ στους Χρησμούς Σεπτεμβρίου γράφαμε ότι η χώρα θα γίνει πάλι έκτακτο δελτίο.

Αστρολογική επικαιρότητα 28/9

Αστρολογική επιβεβαίωση: Έκτακτη σύσκεψη στον Άρειο Πάγο λόγω της ανάρτησης της ΚΕΕΔ

Ώρες – ώρες δεν σας κρύβω πως ακόμα και εμένα η Uranian με εκπλήσσει. Στα Σεληνιακά Φαινόμενα Σεπτεμβρίου 2013 είχαμε γράψει για συνεδριάσεις εντός της νύχτας με την ένδειξη του κατεπείγοντος. Πράγματι αργά το βράδυ της Τετάρτης έγινε έκτακτη σύσκεψη στον Άρειο Πάγο μετά τον πανικό που δημιούργησε η ανάρτηση της ΚΕΕΔ στο διαδίκτυο που ζητούσε την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και τη σύμπραξη λαού - στρατού. Στην ίδια ακριβώς παράγραφο γράφαμε και για επίθεση σε κτήρια. Πράγματι λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο θέμα» άγνωστοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βαριοπούλες έσπασαν τους υαλοπίνακες της εισόδους, πέταξαν μπογιές και επιδόθηκαν σε τυφλούς βανδαλισμούς.

Αστρολογική επικαιρότητα, 19/11

Αστρολογική επιβεβαίωση: 50 νεκροί από αεροπορικό δυστύχημα στη Ρωσία

Αεροσκάφος τύπου Boeing 737-500 συντριβή στο αεροδρόμιο του Καζάν στη κεντρική Ρωσία. Το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου λίγο πριν τις 17:30 ώρα Ελλάδος και η σφοδρότητα της έκρηξης ήταν τόσο μεγάλη που σύμφωνα με γιατρό που βρέθηκε στο σημείο «από το αεροπλάνο και τους επιβάτες έμειναν μόνο στάχτες». Σύμφωνα με τον κατάλογο επιβατών που δόθηκε από την τοπική κυβέρνηση στο αεροσκάφος επέβαιναν 50 άτομα. Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται δύο παιδιά και ο Ίρεκ Μινιχάνοφ, γιος του προέδρου του Ταταρστάν. Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε την έναρξη έρευνας για να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια της συντριβής. Εμείς στα Σεληνιακά Φαινόμενα Νοεμβρίου 2013 στην παράγραφο «Γενική εικόνα, ενδείξεις και υποδείξεις σε παγκόσμιο επίπεδο» που δημοσιεύτηκε στο astrology.gr στις 3/11/2013 είχαμε γράψει ότι θα προκύψουν «ζητήματα με αεροπορικά δυστυχήματα που πιθανόν να είναι προϊόν δολιοφθοράς».

Αστρολογική επιβεβαίωση: Ιερείς στο επίκεντρο της δημοσιότητας

Ιερείς έχουν βρεθεί στο προσκήνιο της δημοσιότητας αυτό το μήνα. Ο πάπας Φραγκίσκος έχει μπει στο στόχαστρο της Μαφίας ενώ και στην Ελλάδα απασχόλησαν υποθέσεις με ιερωμένους γεγονός που είχαμε υποδείξει από τις 3/11/2013 στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Νοεμβρίου γράφοντας ότι το Νοέμβριο θα απασχολήσουν ζητήματα με εκπροσώπους της εκκλησίας και ίσως και κάποιο σχετικό σκάνδαλο. Σάλος έχει προκύψει με τον ιερέα και Μητροπολίτη Σπάρτης που αρνήθηκε να τελέσει κηδεία επειδή ο νεκρός είχε κάνει πολιτικό γάμο ενώ ποινή επτάμιση χρόνων αργίας υποβλήθηκε σε ιερέας της Αλεξανδρούπολης για ασελγείς πράξεις. Πανικός, επίσης, έχει προκληθεί και με την τηλεοπτική εμφάνιση του μοναχού «πάτηρ Ποιμένα» στο παιχνίδι μαγειρικής «Κάτι ψήνεται» που η στάση και τα πικάντικα σχόλια του προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια στην εκκλησία. Σύμφωνα, ωστόσο, με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσόγαιας και Λαυρεωτικής, ο συγκεκριμένος μοναχός δεν ανήκει σε καμία εκκλησία, ούτε και στο Άγιον Όρος.

Αστρολογική επικαιρότητα 27/11

Αστρολογική επιβεβαίωση: Σύλληψη Πέτρου Κωστόπουλου

Ο παρουσιαστής του MEGA και πρώην εκδότης, Πέτρος Κωστόπουλος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όπου συνελήφθη καθότι εκκρεμούσε ένταλμα, που γνώριζε, για χρέη προς το Δημόσιο. Λόγω ότι είναι ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της σόου μπιζ η σύλληψη του σε πολλά ΜΜΕ έγινε πρώτο θέμα και αποτέλεσε κύριο θέμα συζήτησης σε πολλά δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Στα Σεληνιακά Φαινόμενα Νοεμβρίου στην παράγραφο που γράφουμε τα γεγονότα που προμηνύει η δυσμενής Πανσέληνος της 17η Νοεμβρίου σε σχέση με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος (24/7/1974) γράφουμε «Μια σύλληψη που θα... συζητηθεί». Η εν λόγω Πανσέληνος πραγματοποιηθεί στην 25η μοίρα του Ταύρου στο μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνο Υποθετικού του Πέτρου Κωστόπουλου που συμβολίζει την επέμβαση της αστυνομίας, τον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών. Η συμμετοχή του κακεργέτη αστέρα Algol στην Πανσέληνο είναι αυτή που χρωματίζει με ένα σκούρο ως μαύρο χρώμα την όλη υπόθεση.

Αστρολογική επικαιρότητα, 14/12

Αστρολογική επιβεβαίωση: Απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Α. Μαρτίνου

Έχουμε ήδη αρχίσει να μπαίνουμε στη επιρροή της Πανσελήνου στους Διδύμους στην 25η μοίρα που πραγματοποιείται την Τρίτη 17/12 και οι προβλέψεις σε σχέση με αυτό το σεληνιακό φαινόμενο επιβεβαιώνονται. Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ποσειδώνα και όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα Δεκεμβρίου "είναι πιθανές απαγωγές και αποδράσεις". Την Πέμπτη γύρω στις 15:30 την ώρα που ο Ανδρέας Μαρτίνος, γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας έφευγε από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας Minerva Marine πολυμελής συμμορία εφοδιασμένη πιθανότατα με βαρύ οπλισμό επιχείρησε να απαγάγει τον 33χρονο εφοπλιστή. Για κακή τους όμως τύχη ο Ανδρέας Μαρτίνος διατηρώντας την ψυχραιμία του και δείχνοντας γρήγορα αντανακλαστικά κατάφερε να διαφύγει της ενέδρας. Είχε εκπαιδευτεί για το ενδεχόμενο απαγωγής... για καλή του τύχη!

Αστρολογική επικαιρότητα, 15/12

Αστρολογική επιβεβαίωση: Απέσυρε τροπολογία ο Γ. Στουρνάρας

Για "κυβερνητικές διαταγές και νόμους που αποσύρονται" γράφουμε για αυτό τον μήνα στα Σεληνικά Φαινόμενα Δεκεμβρίου και ο Γιάννης Στουρνάρας αναγκάστηκε να προχωρήσει σε απόσυρση νομολογίας μετά από αιτήματα του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ. Η τροπολογία προέβλεπε εξαίρεση από την επιβολή φορολόγησης σε τράπεζες που προχώρησαν στην εξαγορά τραπεζικών ιδρυμάτων εντός της ΕΕ καθώς και την απαλλαγή από πρόστιμα εταιριών διακίνησης πρώτων υλών. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ,Δημήτρης Στρατούλης χαρακτήρισε την τροπολογία «φωτογραφική» υπέρ εταιρειών πετρελαιοειδών και της Τράπεζας Πειραιώς, αφού -όπως είπε- το άρθρο 3 της σχετικής νομολογίας αφορά τη μεταβίβαση των υποκαταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου. Οι εκπρόσωποι των ΑΝΕΛ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ συμφώνησαν και εξέφρασαν επίσης διαφωνία για το γεγονός ότι επιχειρήθηκε να κατατεθεί τροπολογία σε νομοσχέδιο αρμοδιότητας άλλου υπουργείου δηλαδή στου Εργασίας αντί των Οικονομικών.

Αστρολογική επικαιρότητα, 31/12

Αστρολογική επιβεβαίωση: Τρόμο – επιθέσεις στη Ρωσία

Τόσο ο Δεκέμβριος όσο και ο Ιανουάριος είναι δύο μήνες των οποίων τα Σεληνιακά Φαινόμενα τους προεικονίζουν τρομοκρατικό χτύπημα σε μέσα μαζικής μεταφοράς. Στο άρθρο Σεληνιακά Φαινόμενα Δεκεμβρίου στην παράγραφο «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» γράφουμε «διαφαίνονται έντονα ζητήματα και έκτακτα δελτία ειδήσεων σχετικά με αρνητικές ενέργειες που σχετίζονται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (πάσης φύσεως από το μετρό ως τα αεροπλάνα) χωρίς να αποκλείεται κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα σε αυτά». Σε σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Βολγκογκράντ της Ρωσίας το πρωί της Κυριακής γυναίκα πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη με αποτέλεσμα να πεθάνουν 14 άτομα και πάνω από 50 τραυματίες μεταξύ των οποίων και ένα εννιάχρονο παιδί. Μια ημέρα μετά, εχθές 30/12, Στο Βολγκογκράντ της Ρωσίας σημειώθηκε νέα επίθεση αυτοκτονίας αυτή τη φορά από καμικάζι σε λεωφορείο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον ακόμα 10 άτομα.

Αστρολογική επιβεβαίωση: Μολυσμένα αναψυκτικά

Σύμφωνα με προκήρυξη που εστάλη σε ειδησεογραφικό site από την οργάνωση FAI/IRF από τις 27 Δεκεμβρίου και για 10 μέρες η δημόσια υγεία θα βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς όπως αναφέρεται θα επανατοποθετηθούν στα ράφια μπουκάλια Coca-Cola με υδροχλωρικό οξύ. Πιο συγκεκριμένα, 63 πλαστικά μπουκάλια Coca-Cola Light των 500 ml και 42 πλαστικά μπουκάλια τσάι Nestea των 500 ml με υδροχλωρικό οξύ θα τοποθετηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η Αστυνομία κάνει λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα, οι δράστες μιλούν για «πρωτότυπο σαμποτάζ», ο ΕΦΕΤ ξεκινάει ελέγχους την ώρα που οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες εντοπίζουν ποσότητα υδροχλωρικού οξέος σε ένα ύποπτο μπουκάλι Coca-Cola. Εμείς στα Σεληνιακά Φαινόμενα Δεκεμβρίου στην παράγραφο «Η Νέα Σεληνη και η Ελλάδα» γράφαμε «κυβερνητικές διαταγές ή νόμους που αποσύρονται και θέματα με μολύνσεις, ιούς και μικρόβια» ενώ στην παράγραφο «Η Πανσέληνος για την Ελλάδα» «Εξαπάτηση και προβλήματα με τα φάρμακα, το φυσικό αέριο, τους υδρογονάνθρακες ή αγαθό που είναι σε υγρή μορφή» και τέλος «εμφάνιση προκηρύξεων».

Διαβάστε επίσης:

Αστρολογικές επιτυχίες 2013: Οι προβλέψεις του Γιάννη Ριζόπουλου

2014: Όλες οι Ετήσιες προβλέψεις του Astrology.gr!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved