Final Four - Η ώρα των Σκορπιών

Τελικά εδώ στο astrology.gr από προβλέψεις πάμε καλά!

Παπασταύρου Λίντα
Final Four - Η ώρα των Σκορπιών

Τελικά εδώ στο astrology.gr από προβλέψεις πάμε καλά! Ύστερα από τον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο όπου προβλέφθηκε η κατάκτηση του από τον Ολυμπιακό στην παράταση, ήρθαν οι ...απίστευτα ακριβείς εκτιμήσεις για τις εκλογές και μόλις προχθές η πρόβλεψη πως στο Final 4 της Πόλης η μεν ΤΣΣΚΑ θα μπορούσε να κερδίσει μόνον με την βοήθεια της διαιτησίας και ότι ο Ολυμπιακός θα πήγαινε στον τελικό!

Συγκεκριμένα:

ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ:Το κουμάντο ο Ποσειδώνας

«Ο Ομπράντοβιτς έχει σαν ισχυρό ατού το τετράγωνο του διελαύνοντα Δία προς την γενέθλια Αφροδίτη του. Οι δύο πλανήτες του έδωσαν πέρυσι το τρόπαιο μέσω Ηλιακού τόξου (σύνοδος) και παρότι η όψη βρίσκεται στην εκπνοή της, μπορούν να το ξανακάνουν.

Ωστόσο, η λήξη του αγώνα φαίνεται να είναι έργο ...Ποσειδώνα, κάτι που σημαίνει πως το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι προϊόν κλοπής!»


Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Με οδηγό το '97

«Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία ο Ίβκοβιτς βρίσκεται πολύ πιο κοντά στη νίκη, αφού έχει την υποστήριξη του Δία.»


Και τώρα βέβαια μένει να απαντηθεί το κρίσιμο ερώτημα: Θα τα καταφέρει ο Ίβκοβιτς και ο Ολυμπιακός κόντρα στους Ρώσους; Ή διαφορετικά ποιός από τους δύο Σκορπιούς προπονητές έχει το πάνω χέρι;

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους, οφείλω να σας θυμίσω τις αρχικές μου εκτιμήσεις στο πρώτο άρθρο για το Final 4 που γράφτηκε αμέσως μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού σε βάρος της Μακάμπι (Final 4 στην Πόλη-Το φαβορί των ...άστρων).

«Δύο Σκορπιοί, ένας Παρθένος και ένας Ιχθύς θα τεθούν αντιμέτωποι στο παρκέ και για να σας δώσω από την αρχή την προσωπική μου εκτίμηση, τα φαβορί είναι οι Σκορπιοί, δηλαδή ο Καζλάουσκας και ο Ίβκοβιτς, με την διαιτησία ωστόσο να παίζει ...σκανδαλωδώς καταλυτικό ρόλο, ιδιαίτερα στην περίπτωση του πρώτου.

Αν πάντως η ΤΣΣΚΑ και ο Ολυμπιακός βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό, το πιθανότερο είναι η κούπα να ταξιδέψει στον Πειραιά!»


Στο ίδιο άρθρο σημείωσα:

Για τον Καζλάουσκας:

«Ο δυνατός Πλούτωνας μπορεί να σημαίνει μια «υπόγεια» στήριξη, που θα του δώσει την κούπα, ο ...κόσμος να χαλάσει και πιστεύω να εννοείτε τι εννοώ!»

Και για τον Ίβκοβιτς:

«Τα μπόνους του Δία «τρέχουν» από τα περσινά γενέθλια του (σε αντίθεση με τον Ήλιο). Από αυτήν την άποψη, όπως έχω ξαναγράψει, μέχρι το φθινόπωρο ο Σέρβος προπονητής είναι «στα πάνω του» και μπορεί να πετύχει τουλάχιστον έναν μεγάλο στόχο.

Υπάρχουν όμως και δύο «ενστάσεις», μια από το γενέθλιο τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα -ανάλογο με εκείνο του Καζλάουσκας- το οποίο δεν ξέρουμε πως θα «συμπεριφερθεί», αν δηλαδή ο Ίβκοβιτς «χύσει την καρδάρα με το γάλα» ή απλά «εγκριθεί» ως τροπαιούχος και η δεύτερη από την «κρυφή» αντίθεση του προοδευμένου Ήλιου του με τον Κρόνο στο secondary.»


Επιπλέον, στο πρόσφατο άρθρο «Final 4 στην Πόλη-Οι αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων» ο τίτλος για την ΤΣΣΚΑ ήταν απόλυτα αντιπροσωπευτικός (ΤΣΣΚΑ-Με του ...κορακιού το χέρι!)

Συμπλήρωσα μάλιστα ότι:

«Τελικά, ένα ακόμη στοιχείο «βαραίνει» στην εκτίμηση πως (ο Καζλάουσκας) θα φτάσει μέχρι την πηγή, χωρίς να πιεί νερό. Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη του, μια όψη που έχει πολλά αυτοκαταστροφικά στοιχεία, θυμίζει τον Γιάννη Ιωαννίδη που έχει την ίδια ακριβώς όψη και έφτασε σε έξη τελικούς κατακτώντας ισάριθμες ...δεύτερες θέσεις!

Αν παίξει στον τελικό με αντίπαλο τον Ίβκοβιτς, που έχει επίσης ένα τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη του, η εκτίμηση μου είναι πως ο αγώνας θα πάει στην παράταση. Από εκεί και ύστερα θα πρέπει να «ζυγιστούν» οι «άκρες» των δύο προπονητών.»


Και στο άρθρο της Παρασκευής 11/5 για τους ημιτελικούς:

«Έχω ήδη διατυπώσει τις εκτιμήσεις μου πως η φετινή κούπα θα πάει σε εκείνον που έχει τις καλύτερες «άκρες» και όχι απαραίτητα στον καλύτερο.

Από εκεί και ύστερα, η σύνοδος του transit Ήλιου με τον Δία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για πολλές παρατάσεις.»


Τελικά, ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα και με την αίρεση πάντα της άγνωστης ώρας γέννησης των δύο προπονητών, δεν μπορώ παρά να επιμείνω στην αρχική μου εκτίμηση, ότι δηλαδή η κούπα θα έρθει στον Πειραιά και την Ελλάδα. Ωστόσο για να το ...σιγουρέψουμε θα πρέπει να γίνουν οι αναγκαίες κόντρα-κινήσεις προς τα εκεί που φαίνεται πως κάποιοι προαποφασίζουν κρυφά...

Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις όπου ότι κι αν κάνει η διαιτησία, τελικά οι ευνοούμενοί της αδυνατούν να εκμεταλλευτούν το κραυγαλέο πλεονέκτημά τους.

Λίγη τύχη θέλει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved