Είσαι Δίδυμος; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Τα στάνταρ σας ανεβαίνουν και έχετε απαιτήσεις από όλους.

Είσαι Δίδυμος; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Ισορροπημένη διατροφή για τον Δίδυμο

Δίδυμοί μου, είστε οι διασκεδαστές του ζωδιακού μας κύκλου! Για σας τα άστρα σηματοδοτούν καθοριστικές αλλαγές φέτος, κυρίως στα πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Κοινώς ή που θα χωρίσετε ή που θα παντρευτείτε οι ελεύθεροι. Και επειδή είστε τα πιο επικοινωνιακά ζώδια, ό,τι και να σας συμβεί από τα δυο θα το επικοινωνήσετε με φίλους, με φαγητό και ποτό.
Μπορείτε πάνω από ένα τραπέζι να συζητήσετε για ευαίσθητα προσωπικά και κοινωνικά θέματα, θίγοντας συγχρόνως το «ποιος πήγε και άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα». Το κακό με τους περισσότερους από εσάς είναι πως τρώτε κυρίως κοινωνικά, με αποτέλεσμα να μην έχετε μια σταθερότητα στην πρόσληψη της τροφής. Αυτό μπορεί να σας προσθέτει βάρος, ή και να σας αφαιρεί, μπορεί όμως να σας οδηγήσει και σε έλλειψη βασικών θρεπτικών συστατικών. Για αυτό καλοί μου Δίδυμοι περάστε και μια βόλτα από το super market, καθώς χρειάζεστε ένα γεμάτο ψυγείο. Επιπλέον αγοράστε λίγους ξηρούς καρπούς και φρούτα ώστε να έχετε πάντα κάτι μαζί σας για σνακ.

*Θέλεις να δεις πώς θα πάει όλη η χρονιά σου; Διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιό σου

Στον επαγγελματικό τομέα οι απαιτήσεις αρχίζουν και αυξάνονται. Μπείτε το συντομότερο δυνατό σε ένα σταθερό πρόγραμμα πρόσληψης των απαραιτήτων μακροθρεπτικών και παράλληλα μικροθρεπτικών συστατικών, γιατί σύντομα θα δείτε την απόδοσή σας να μειώνεται. Αν έχετε περιττά κιλά, το να χάσετε μερικά από αυτά σας θα κάνει να αισθανθείτε πιο ανάλαφροι, αεικίνητοι και αποδοτικοί. Καλοκαιράκι είναι, με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.

Γενικά τα στάνταρ σας ανεβαίνουν φέτος, έχετε απαιτήσεις από όλους. Μην ξεχάσετε όμως να έχετε τις ανάλογες απαιτήσεις και από τον εαυτό σας. Για να μην διαταραχθεί η εσωτερική σας ηρεμία, είναι απαραίτητο ταυτοχρόνως να φροντίζετε και τον εαυτό σας λίγο παραπάνω. Μια επίστεψη σε ένα spa, σε έναν διατροφολόγο, ένα τριήμερο ξεκούρασης, ακόμα και η ενασχόληση με κάποιο είδος άσκησης, θα σας βοηθήσουν να βρείτε την αλλοτινή σας ισορροπία.

Θέλεις να πίνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα σε μια μοναδική κούπα; Επισκέψου το AstroShop του astrology.gr και απόκτησε την δική σου!

Διατροφικά συνήθως είστε σωστοί. Αγαπάτε τα καλλίγραμμα σώματα και θέλετε και εσείς να ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, αν και είστε ικανοί να κερδίσετε τον οποιονδήποτε επικοινωνιακά. Σε αυτό που θα πρέπει να επικεντρωθείτε είναι στο να διατρέφεστε επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων, να κρατάτε σταθερό ένα μέσο όρο πρόσληψης θερμίδων για την κάθε σας ημέρα, να φροντίζετε να αποτοξινώνεστε από το αλκοόλ με άσκηση, χυμό ρόδι ή Zeolite DETOX.

Αγαπημένοι Δίδυμοι, καλό σας καλοκαίρι!

Γεωργία Χατζηιωάννου Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Personal Trainer

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved