Ο χειμώνας έφυγε... η αποτοξίνωση έρχεται!

Νέος μήνας, νέες προβλέψεις, νέα ξεκινήματα!

Ο  χειμώνας έφυγε... η αποτοξίνωση έρχεται!

Ο μήνας προβλέπεται ευνοϊκός και κατάλληλος για να προετοιμάσετε μυαλό και σώμα για την άνοιξη που μπαίνει! Σύμμαχός σας, το ZeoliteDETOX από την SUPERFOODS, τo πρώτο ιατροτεχνολογικό προϊόν που βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Τι είναι ο Ζεόλιθος;

Ο Ζεόλιθος είναι ένα ιδιαίτερο ορυκτό που έχει πολλές χρήσεις, χάρη στη μορφή που διαθέτει. Λόγω της πορώδους δομής του ο ζεόλιθος μοιάζει με σφουγγάρι, με κοιλότητες που τον ξεχωρίζουν και του χαρίζουν όλες του τις ιδιότητες!
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό «φίλτρο» που θα καθαρίσει τον οργανισμό σας από όλες τις βλαβερές ουσίες που λαμβάνετε από την τροφή μας και το περιβάλλον.

Ανανεώστε το σώμα σας και «πετάξτε» τις τοξίνες μακριά!

Ο Ζεόλιθος έχει την ιδιότητα να συγκρατεί τις τοξίνες στη δομή του και να τις αποβάλλει, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να μην επιβαρύνεται. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η καλύτερη λειτουργία των οργάνων και η απόκτηση μεγαλύτερων ποσοστών ενέργειας και ευεξίας.

Η δέσμευση των επικίνδυνων χημικών ουσιών αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σπουδαιότητα αν σκεφτεί κανείς πως μας περιτριγυρίζουν γύρω στις 100.000 χημικές ουσίες, που μπορούν με την τροφή, τον αέρα και το νερό να εισέλθουν στον οργανισμό μας. Διαπιστώθηκε, λοιπόν, πως οι Ζεόλιθοι μπορούν να παγιδέψουν τοξίνες και αλλεργιογόνα πριν οδηγηθούν στο πεπτικό σύστημα και στο αίμα.

Αποτοξίνωση και ενέργεια τώρα!

Οι τοξίνες επιβαρύνουν το σώμα και την ομαλή και σωστή λειτουργία του. Ελαφρύνετε τα γεύματά σας, κάντε γυμναστική και προσθέστε στη διατροφή σας το ZeoliteDETOX της SUPERFOODS.

Αν, μάλιστα, η καθημερινή σας έκθεση στους τοξικούς ρύπους της πόλης σας κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι και χωρίς ενέργεια, τότε με τον Ζεόλιθο θα αισθανθείτε σίγουρα τη διαφορά.

Photo1703

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκετε, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανανεωθείτε και να διώξετε από τον οργανισμό σας όλες τις βλαβερές ουσίες που σας στερούν την ενέργεια και τη ευεξία που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε στη δύσκολη καθημερινότητά σας. Για ένα νέο μήνα που έρχεται με μυρωδιά άνοιξης και ένα μικρό ίχνος καλοκαιριού η σωστή στιγμή για ανάλαφρο σώμα, είναι τώρα, με το το ZeoliteDETOX της SUPERFOODS.

Photo11703
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved