Μάνα γιατί με γέννησες Κριό;

Και όμως, υπάρχει λόγος που η μανούλα σου σε έκανε Κριό!

Έμμα Ριζοπούλου
Μάνα γιατί με γέννησες Κριό;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Κριός και σου εξηγούμε το γιατί. Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 20-21 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου ανήκεις στο 1ο ζώδιο του ζωδιακού, που έχει σύμβολό του το κεφάλι και τα κέρατα του κριαριού. Κυβερνήτης σου είναι ο Άρης, θεός του πολέμου και θεός δημιουργός, το στοιχείο σου είναι η Φωτιά και ανήκεις στην ομάδα των Παρορμητικών.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Σε ό,τι και αν ξεκινάς, υπάρχει ο σπόρος της πρωτιάς. Η εμμονή όμως στη νίκη δεν θα είναι ένας ευέλικτος στόχος και συχνά θα βλέπεις ότι αυτή δεν θα έρχεται τόσο εύκολα και γρήγορα, όσο με φούρια και ενθουσιασμό αρχίζεις κάτι στη ζωή σου. Ως εκ τούτου, αντί να χάνεις γρήγορα το ενδιαφέρον σου για αυτό, είναι σημαντικό να μάθεις πώς θα δίνεις περισσότερη ενέργεια σε όλα αυτά που θα σε οδηγήσουν στη νίκη. Από την άλλη, η ενεργητικότητα η οποία σε χαρακτηρίζει σημαίνει δράση και η δράση ενέχει μέσα της το στοιχείο της επίθεσης. Το αν αυτή θα εκδηλωθεί ως βία ή επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα κατανοήσεις το αντίθετό σου ζώδιο, τον Ζυγό, που εκφράζει την ανάγκη για αρμονική συνεννόηση με τους άλλους. Εμποτίζοντας το μονοπρόσωπο «εγώ» με το συλλογικό «εμείς» η έμφυτη επιθετικότητα μόνο καλό θα μπορεί να φέρει στους γύρω σου και την ανθρωπότητα.

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Κάθε φορά που προχωράς με θάρρος στη ζωή, δοκιμάζεις κάτι καινούργιο, τολμάς να ξεκινήσεις από την αρχή, ανεξάρτητα σε ποια φάση ζωής βρίσκεσαι και έχες τη φλόγα να αφιερωθείς σε κάτι με ένταση, να είσαι σίγουροςότι εξυπηρετείς τέλεια την εξέλιξη της ψυχής σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved