Οι haters του Κριού

Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν περισσότερο τον Κριό. Τον σιχαίνονται...

Οι haters του Κριού

Δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους, ούτε να ακούν για εκείνον. Και φυσικά υπάρχει λόγος που τον απεχθάνονται τόσο. Ο πρώτος και ο κυριότερος είναι ότι είναι τόσο αντίθετοι ως άνθρωποι. Άλλες συνήθειες, άλλη συμπεριφορά, άλλος τρόπος σκέψης και άλλη νοοτροπία. Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους άλλωστε, αλλά ο Κριός συγκεκριμένα "κάθεται" στο λαιμό τριών ζωδίων.

Ποια είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για τον Ιχθύ. Είναι πρώτος στην σχετική μας λίστα, αλλά να τονίσουμε κάτι εξ αρχής. Μιλάμε για έναν Ιχθύ ο οποίος δεν έχει στον αστρολογικό του χάρτη πλανήτες στον Κριό. Γιατί τότε όχι μόνο δεν τον μισεί, αλλά… ταυτίζεται μαζί του. Ο γνήσιος όμως Ιχθύς ή αυτός που έχει πλανήτες στον άλλο «γείτονα», τον Υδροχόο, δεν τον αντέχει τον Κριό ούτε στο ένα χιλιόμετρο. Είναι πολύ απότομος για εκείνον, άκομψος και πληγώνει τα συναισθήματά του.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Επόμενος hater του Κριού, είναι άλλος του γείτονας, ο Ταύρος. Και πάλι -όπως είπαμε και πριν για τον Ιχθύ- ισχύει το ίδιο πράγμα. Δεν πρέπει ο Ταύρος να έχει στον αστρολογικό του χάρτη πλανήτες στον Κριό. Αν έχει, τότε περισσότερες ομοιότητες θα έχει μαζί του, παρά διαφορές. Ο Ταύρος όμως ο καθαρόαιμος -άντε και με πλανήτες στους Διδύμους- τον Κριό δεν τον πάει μία. Δεν τον αντέχει και θέλει να τον καρφώσει με τα κερατά του. Ο Κριός είναι εντελώς έξω από τα νερά του Ταύρου. Είναι υπερκινητικός, μιλάει πολύ, είναι απότομος, έχει νεύρα, ένταση και θυμό και όλα αυτά ταράζουν έναν Ταύρο.

Last but not least, ο Καρκίνος. Ναι, αυτή η αθώα και υπερευαίσθητη ψυχούλα, δεν μπορεί με τίποτα τον Κριό. Μπορεί να είναι και οι δυο παρορμητικά ζώδια, αλλά ο Καρκίνος είναι ρομαντικός, συναισθηματικός και κατά γενική ομολογία, ένα άτομο χαμηλών τόνων. Ο Κριός όμως δεν είναι τίποτα από όλα αυτά και ο Καρκίνος ταράζεται και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved