Σε αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού το μητρικό ένστικτο ξυπνάει μόλις έρθουν σε επαφή με ένα παιδάκι

Αν τύχει να παίξουν με κανένα ανιψάκι τους ή παιδί φίλης τους, τότε ίσως η μητρότητα να περάσει από το μυαλό τους

Άννα Ζαμάνη
Σε αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού το μητρικό ένστικτο ξυπνάει μόλις έρθουν σε επαφή με ένα παιδάκι

Οι γυναίκες αυτές του ζωδιακού δεν είναι ότι δεν θέλουν να γίνουν μητέρες. Δεν το έχουν αποκλείσει αυτό το σενάριο, ωστόσο δεν έχουν το παιδί σε πρώτη προτεραιότητα. Δεν τους λείπει από τη ζωή τους και νιώθουν ευτυχισμένες και γεμάτες χωρίς αυτό. Είναι της άποψης ότι κάποια στιγμή, όταν αυτό έρθει υπό κατάλληλες συνθήκες, τότε θα είναι ευπρόσδεκτο.

Απλά δεν θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά ή άσκοπες παραχωρήσεις απλά και μόνο για να γίνουν μητέρες. Η ερώτηση «εγώ πότε θα γίνω μάνα» δεν τις απασχολεί. Είναι πολύ πιθανό να τους έρθει η σκέψη περί παιδιού, όταν βρεθούν με τα ανίψια τους ή με τα παιδιά κάποιας φίλης τους. Δηλαδή την ώρα που παίζουν μαζί τους να σκεφτούν ότι θα ήταν ωραία να είχαν κι εκείνες ένα παιδί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως πάντα θα έχει σε πρώτη προτεραιότητα την δουλειά της και την καριέρα της. Η επαγγελματική της εξέλιξη και πορεία είναι αυτά που την απασχολούν περισσότερο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να γίνει μητέρα και να κάνει οικογένεια. Απλά στην καθημερινότητά της, ακριβώς επειδή ασχολείται με εργασιακά θέματα, δεν θα σκεφτεί την μητρότητα. Αν τύχει να βρεθεί με παιδιά και είναι χαλαρή, τότε μπορεί να το σκεφτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την γυναίκα Σκορπιό πιο πολύ την νοιάζει η σχέση, ο έρωτας και το να έχει τον άντρα που εκείνη θέλει δικό της και φυσικά να τον ελέγχει και να έχει το πάνω χέρι, παρά το να γίνει μητέρα. Δεν είναι το παιδί αυτοσκοπός της. Ούτε στόχος ζωής. Δηλαδή αν το αποκτήσει έχει καλώς. Αν όχι και πάλι ευτυχισμένη θα είναι και θα κάνει τη ζωή της. Δεν είναι η μητρότητα μέσα στην σκέψη της σε καθημερινή βάση. Αν κι εκείνη τύχει να βρεθεί με παιδιά τότε μόνο θα της περάσει από το μυαλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα Παρθένος είναι η Αμαζόνα του ζωδιακού. Ανεξάρτητη, ελεύθερη, χαλαρή και μαχήτρια. Ναι μεν είναι θετική στο ενδεχόμενο να κάνει γάμο, οικογένεια και παιδιά, αλλά και να μην τα αποκτήσει, καρφί δεν της καίγεται. Είναι ένα άτομο που απολαμβάνει τη ζωή του με ή χωρίς παιδιά. Δεν έχει στόχο την μητρότητα, ούτε την σκέφτεται εμμονικά. Αν συμβεί, συνέβη. Και θα είναι και χαρούμενη γιατί θα μπορέσει να φροντίσει ένα μωρό. Για την Παρθένο η φροντίδα και η παροχή υπηρεσιών είναι στο αίμα της.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved