Ποια ζώδια θα χαλούσαν με μια τους ατάκα την ερωτική σας στιγμή

Θα σε ξενέρωναν στο λεπτό!

Άννα Ζαμάνη
Ποια ζώδια θα χαλούσαν με μια τους ατάκα την ερωτική σας στιγμή

Κάνε το λίγο εικόνα στο μυαλό σου… Είσαστε στο κρεβάτι, έχετε αρχίσει ήδη τις γλύκες και τα χάδια και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο «ψητό». Και κάπου εκεί, ο σύντροφός σου θεωρεί σωστό να κάνει ένα αστειάκι ερωτικού περιεχομένου. Το θέμα είναι ότι το αστείο αυτό είναι κακόγουστο και η ατάκα που λέει όχι απλά δεν σε «φτιάχνει» περισσότερο, αλλά το αντίθετο. Σε ξενερώνει τόσο, που αρχίζεις να φοράς ξανά τα ρούχα σου και είσαι έτοιμη να αποχωρήσεις και να του πεις και ένα οριστικό αντίο.

Όχι ότι δεν σε καταλαβαίνουμε… Γιατί τα ζώδια που θα έκαναν κάτι τέτοιο, έχουν μια τάση βρε παιδί μου να λένε τα πιο άστοχα πράγματα την πιο ακατάλληλη στιγμή. Ποια ζώδια θα το έκαναν αυτό; «Ένοχοι» θα ήταν ο Δίδυμος, ο Κριός και ο Τοξότης.

Και ξέρεις γιατί; Γιατί ο Δίδυμος το παίζει συνέχεια μυαλό, έχει ένα περίεργο χιούμορ πολλές φορές και θέλει να εντυπωσιάζει την κοπέλα του εκτός των άλλων και με τις ατάκες του. Ε, όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι όλες επιτυχημένες και κάποιες φορές είναι πιο «κρύες» και από τον Βόρειο Πόλο.

Ο Κριός από την άλλη επειδή θέλει να ξεχωρίζει και θέλει να σου μείνει αξέχαστος ως εραστής, θα σου πει την «κρύα» ατάκα της ημέρας την πιο ακατάλληλη στιγμή. Ο ίδιος θα γελάσει, αλλά εσύ θα «παγώσεις» και θα τον αφήσεις παγωτό και θα φύγεις.

Ο Τοξότης να ξέρεις ότι δεν διακρίνεται γενικά για το επιτυχημένο χιούμορ του. Λέει ατάκες που σου «παγώνουν το αίμα», γελάει μόνος του με το αστειάκι του και μάλιστα κάποιες φορές γίνεται και προσβλητικός χωρίς να το καταλαβαίνει. Ο Τοξότης άνετα θα χάλαγε την ερωτική σας στιγμή με μια ξενέρωτη ατάκα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved