Τα ζώδια που δεν «παίζουν καθαρά» και δίκαια

Θα σου έβαζαν τρικλοποδιά

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που δεν «παίζουν καθαρά» και δίκαια

Να περιμένεις ότι θα σου βάλουν εμπόδια και τρικλοποδιές με την πρώτη ευκαιρία. Πολύ απλά γιατί τα ζώδια αυτά, είναι της άποψης «ο θάνατός σου, η ζωή μου». Οπότε μην προσδοκείς σε κάτι λιγότερο. Ναι, είναι αδίστακτα όταν το θελήσουν και δεν θα το σκεφτούν δεύτερη φορά. Αν νιώσουν ότι πρέπει να προασπίσουν τα κεκτημένα τους ή τα συμφέροντά τους, θα σου βάλουν κάθε πιθανό εμπόδιο για να σε βγάλουν από τη μέση. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρώτος και καλύτερος στην σχετική μας λίστα είναι ο Σκορπιός και όχι άδικα. Είναι ένα άτομο που θα σου βάλει τρικλοποδιές αν νιώσει ότι απειλείται από εσένα. Δεν θα διστάσει λεπτό -και πίστεψέ μας- θα σκεφτεί 1000+1 τρόπους για να σε «ξεπαστρέψει». Άλλα κίνητρα για τον Σκορπιό, θα μπορούσαν να είναι η ζήλεια, η κακία και η εκδικητικότητα. Έτσι και σε δει με «στραβό μάτι» να ξέρεις ότι θα σε βάλει αυτόματα στην μαύρη λίστα και τότε είναι που την… πάτησες. Δεν θα ξέρεις από πού να πρωτοφυλαχθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεύτερο ζώδιο στην λίστα μας, είναι ο Αιγόκερως. Τον φοβάσαι σίγουρα και καλά κάνεις. Δεν είναι ούτε αθώος, ούτε ακίνδυνος. Το αντίθετο. Μπορεί να σου τη «φέρει» τόσο εύκολα που δεν φαντάζεσαι. Θα σε περιμένει στη γωνία υπομονετικά κι εκεί που εσύ θα έχεις χαλαρώσει και θα έχεις ρίξει τις άμυνές σου, θα «χτυπήσει». Ο Αιγόκερως είναι ανταγωνιστικός σε ό,τι έχει να κάνει με το επαγγελματικό του κομμάτι. Και να ξέρεις ότι δεν ανέχεται τα «βύσματα» και όσους χρησιμοποιούν «μέσο» για να πάρουν αυτό που θέλουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Τρίτο και τελευταίο ζώδιο στην σχετική μας λίστα είναι ο Ιχθύς κι εδώ θα πρέπει να σημάνουμε ένα συναγερμό και να σου πούμε ότι θα πρέπει να τον προσέχεις και να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί είναι ο πιο ύπουλος από όλα τα άλλα ζώδια. Καταρχάς οι τρικλοποδιές και τα εμπόδια στους άλλους είναι γενικότερα ο τρόπος με τον οποίο «κινείται». Παίζει πάντα βρώμικα, σπέρνει διχόνοιες, βάζει λόγια, «θάβει κόσμο» και το παίζει εκείνος καλός με όλους. Πισώπλατες μαχαιριές και παρασκήνιο είναι μόνο δύο από τα... όπλα του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved