Τα ζώδιακά ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού

Βοηθάνε ο ένας τον άλλο στο νοικοκυριό

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδιακά ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού

Σε ένα σπίτι που μένουν δύο, οι δουλειές πρέπει να μοιράζονται και να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Η καθημερινότητα είναι σκληρή και απαιτητική για όλους, λίγο ή πολύ όλοι εργάζονται και έχουν δύσκολο πρόγραμμα και οι δουλειές του σπιτιού είναι ένα έξτρα βάρος για κάθε ζευγάρι που μένει μαζί. Τα ζωδιακά ζευγάρια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, τα βρίσκουν πολύ καλά μεταξύ τους στο κομμάτι του νοικοκυριού και μοιράζονται τις δουλειές και τις υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Παρθένος και Ταύρος είναι ένα ζευγάρι αρκετά ταιριαστό. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, έχουν μια κοινή αντιμετώπιση και σε ό,τι έχει να κάνει με το νοικοκυριό. Μπορεί ο Ταύρος να μην είναι τόσο υπερβολικός όσο η Παρθένος, ωστόσο είναι και εκείνος συνεπής στις δουλειές και θέλει τον χώρο του καθαρό. Μαζί λοιπόν συνεργάζονται και τα κάνουν όλα πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Καρκίνος είναι γεννημένος νοικοκύρης/α. Όλα κι όλα. Και ο Αιγόκερως θέλει στην ζωή του να υπάρχει τάξη και σειρά. Αυτοί οι δύο εκτός του ότι είναι ένα ταιριαστό ζευγάρι γενικά, είναι και εξίσου καλοί στις δουλειές του σπιτιού και στην καθαριότητα. Θα τους δεις να συνεργάζονται άψογα σε ό,τι έχει να κάνει με το να διατηρούν τον χώρο τους καθαρό και συμμαζεμένο.

ΖΥΓΟΣ-ΚΡΙΟΣ

Ο Ζυγός θέλει ούτως ή άλλως να τα μοιράζεται όλα στη ζωή του. Να υπάρχει μια ισορροπία βρε παιδί μου. Να μην τα κάνει όλα εκείνος, αλλά το βάρος των υποχρεώσεων και των δουλειών, να πηγαίνει και στους δυο. Από την άλλη, ο Κριός δεν λέει όχι στο να βοηθήσει στο σπίτι και να κάνει δουλειές, αρκεί κάποιος να τον παρακινήσει. Κίνητρο θέλει ο Κριός και μπορεί να στο κάνει το σπίτι να λάμπει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved