Τα ζωδιακά ζευγάρια που στα δύσκολα αλληλουποστηρίζονται

Είναι ο ένας ο βράχος του άλλου

Άννα Ζαμάνη
Τα ζωδιακά ζευγάρια που στα δύσκολα αλληλουποστηρίζονται

Και ό,τι και να γίνει, θα είναι εκεί για να στηρίξουν τη σχέση τους ή τον γάμο τους. Αυτά τα ζωδιακά ζευγάρια έχουν όλες τις δυνατότητες για να ξεπεράσουν μαζί της όποια δυσκολία. Μάλιστα όταν ο ένας από τους δυο δεν είναι και στα καλύτερά του και αντιμετωπίζει θέματα, τότε ο άλλος βγαίνει μπροστά, παίρνει πρωτοβουλίες και τον «καλύπτει» σε όλα. Πάμε να δούμε σε ποια ζωδιακά ζευγάρια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ -ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Καρκίνος με τον Αιγόκερω είναι ένα πολύ δυνατό ζευγάρι. Μην σε ξεγελά το γεγονός ότι ο Καρκίνος σαν άνθρωπος είναι πιο ευαίσθητος ή χαμηλών τόνων. Για την οικογένειά του και για εκείνους που αγαπά δεν γίνεται απλά βράχος. Μπορεί να κάνει τα πάντα. Να κινήσει γη και ουρανό για να τους βοηθήσει και να τους στηρίξει. Ο Αιγόκερως από την άλλη είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο δυνατά άτομα που μπορείς να συναντήσεις, άρα δεν του είναι καθόλου δύσκολο σε μια κακή στιγμή του Καρκίνου, όχι απλά να τον βοηθήσει και να τον στηρίξει, αλλά και να τον νταντέψει και να τα κάνει όλα εκείνος και για όσο καιρό χρειαστεί.

ΛΕΩΝ- ΚΡΙΟΣ

Η ισχύς εν τη ενώσει είναι αυτό το ζευγάρι. Κριός και Λέοντας είναι δυο άτομα ηγέτες εκ φύσεως. Ισχυροί χαρακτήρες, με πυγμή, θάρρος και επιβολή. Ό,τι κι αν συμβεί στην ζωή του ενός, μπορεί άνετα ο άλλος να τον βοηθήσει, να τον στηρίξει και να γίνει ο βράχος του μέχρι να ξεπεράσει ακόμα και το πιο μικρό εμπόδιο ή πρόβλημα. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και δίνουν στον άλλο όσο χρόνο χρειαστεί για να μπορέσει να «γιατρευτεί» και να πατήσει ξανά στα πόδια του.

ΖΥΓΟΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ έχουμε ένα ζευγάρι που πραγματικά στα δύσκολα ο ένας θα σταθεί στον άλλο ως το τέλος. Θα είναι βράχος και λιμάνι παράλληλα. Ο Ζυγός από τη μια είναι άνθρωπος του «εμείς». Πάντα στηρίζει το ταίρι του και το βοηθά σε όλα. Φροντίζει για το κοινό τους καλό και μόνο αν είναι εκείνο καλά είναι και ο Ζυγός καλά. Στα δύσκολα ο Ζυγός θα βγει μπροστά και θα αναλάβει πρωτοβουλίες. Η Παρθένος από την άλλη είναι ένα άτομο της προσφοράς και της υπηρεσίας. Για εκείνη η στήριξη στο ταίρι της είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Το αντίθετο θα το θεωρούσε προδοσία από τον εαυτό της στον άλλο, οπότε ούτε που θα το συζητούσε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved