Αν θέλεις να ακούς μόνο αλήθειες, τότε ζήτησε την γνώμη αυτών των ζωδίων

Λένε τα πράγματα με το όνομά τους

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αν θέλεις να ακούς μόνο αλήθειες, τότε ζήτησε την γνώμη αυτών των ζωδίων

Χρειάζεσαι βοήθεια; Θες έναν άνθρωπο να σου λέει αλήθειες και να μην σου χαϊδεύει τα αφτιά; Τότε να ποντάρεις σε αυτά τα ζώδια!

Σκορπιός

Δεν θα πεταχτεί ποτέ να σου δώσει τη γνώμη του/της, αν δεν την ζητήσεις. Αυτό που μπορεί να ιντριγκάρει έναν Σκορπιό και να σου πει τι ακριβώς σκέφτεται, είναι… ο πόνος. Αν σε αγαπάει, σε συμπαθεί ή απλά, σε νιώθει, τότε θα σου μιλήσει, θα σου πει αυτά που θεωρεί σωστά για να σε ελευθερώσει από τον πόνο ή το δίλημμα που μπορεί να βρίσκεσαι. Κι ας σου ακούγεται κομμάτι σκληρός, να ξέρεις ότι μόνο το κάνει γιατί η φιλοσοφία του είναι «πονάει πόδι, κόψει πόδι». Παρόλα αυτά, είναι ειλικρινής και σε νιώθει. Να το θυμάσαι αυτό.

Τοξότης

Πάμε για σκληρό ροκ, εδώ. Ο Τοξότης θα έπρεπε να μοιράζεται το ίδιο κείμενο με τον Υδροχόο. Ας του αφιερώσω όμως ολόκληρη παράγραφο. Ο Τοξότης δεν μπορεί παρά να πει μόνο αλήθειες και ετούτος εδώ, τις σερβίρει χωρίς αναισθητικό. Είναι τόσο αγνός και καλοπρόθετος, που πιστεύει ότι όλοι μας αξίζουμε μονάχα την αλήθεια κι αν εμείς δεν μπορούμε να την δούμε, θα την δει εκείνος και θα μας δώσει τον χρησμό του! Αν δεν έχεις στομάχι για κάτι τέτοιο, απλά ζήτησε του να σου μιλήσει πιο μαλακά.

Υδροχόος

Είναι ο φίλος που θα προσπαθήσει να σε σώσει από τις ψευδαισθήσεις σου, ή από τα λάθη σου. Μόνο που θα το κάνει κοιτώντας σε βαθιά στα μάτια και λέγοντας σου όσα ο νους σου, μπορεί και να βρει αφόρητα βαριά ή σκληρά. Για τον Υδροχόο όμως, αυτό είναι η μόνη αλήθεια και επομένως δεν υπάρχει διέξοδος. Ή την δέχεσαι, ή εξακολουθείς να πλανιέσαι πλάνην οικτρή!

Παρθένος

Αν θέλεις να σου πει κάποιος ότι τα μαλλιά σου είναι χαλιά, κι ας βγήκες μόλις από το κομμωτήριο και πλήρωσες κι έναν σκασμό λεφτά, στην Παρθένο να πας! Της ζητάς γνώμη, την βλέπεις που προσπαθεί να στην σερβίρει με τρόπο, αλλά στο τέλος, σκάει και στα λέει έξω από τα δόντια. Δεν έχει κακία, έχει χάρισμα στο να βλέπει την πραγματικότητα όπως είναι και να την περιγράφει έτσι όπως την βλέπει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved